70 12 03 03
Åben:

En dag på Titicacasøen

Når man i 3800 meters højde stævner ud på den blå blå Titicacasø mellem Andesbjergenes himmelstræbende tinder er følelsen af at have nået en afsidesliggende verden meget nærværende. Tag en dag på Titicacasøen og besøg Urosindianernes sivøer og den smukke ø Taquil.

Dagsprogram

Dag 1: En dag på søen: Uros og Taquile

I afhentes på jeres hotel i Puno for at tilbringe en dag på Titicacasøen. I skal blandt andet besøge sivøerne, der beboes af urosindianerne. De menneskeskabte sivøer opstod, da urosindianerne søgte ud på søen for at undgå inkaernes og aymaraindianernes dominans. Der lægges jævnligt nye sivlag på for at øerne skal holde sig flydende. Befolkningens både og huse er ligeledes gjort af siv. I sejler videre til øen Taquile. Det er svært ikke at blive betaget af øen og dens befolkning. Indianerne på øen lever et traditionelt liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer. Ved ankomsten til øen bliver I hilst velkommen af repræsentanter for øens befolkning, hvorefter traveturen op til landsbyen begynder. Turen skal tages med ro, da I befinder jer i 3.800 m højde. Øen er seks til syv km lang og har ingen veje, kun stier, og på Taquiles skråninger dyrkes jorden i terrasser. I klart vejr er der en fantastisk udsigt over søen med Bolivias sneklædte bjerge i horisonten. Såvel mænd som kvinder på øen strikker selv deres farverige klædedragter, og overalt på øen vil I opleve strikkende mænd, såvel siddende som stående og gående. Mændenes huer afslører faktisk deres ægteskabelige status. Sidst på dagen er I atter tilbage i Puno.

Pris pr. person

En dag på Titicacasøen - 1 dag fra 695 kr.

Inkluderet i prisen

  • Heldagsudflugt på gruppebasis til Uros-øerne og Taquile inkl. entre og guide
  • Frokost

Ikke inkluderet i prisen

  • Fly eller anden transport til og fra Puno
  • Transfer fra lufthavnen eller busstationen ved ankomst til og afrejse fra Puno
  • Hotel
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

1jan - 31dec 2016
ved 2 voksne
695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Bestil tilbud