70 12 03 03
Åben:

Den gyldne løveabe

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løveabe i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen.

Dagsprogram

Dag 1: Den Gyldne Løveabe

Den gyldne løvetamarin er en af verdens mest sjældne aber, og et af de mest truede pattedyr der findes. Den lever kun i små områder af den brasilianske kystregnskov – og de små brudstykker af regnskov, hvor aberne lever, er blevet fældet og ødelagt, så der nu kun er ca. 150 km2 skov tilbage. For nogle årtier siden var der kun 75 gyldne løveaber tilbage i naturen. Efter mange års hårdt arbejde, er bestanden nu oppe på ca. 1.000 dyr. Zoologiske haver har hjulpet med til, at bestanden er vokset. Man har avlet løveaberne i fangenskab og sat mange af dem ud i beskyttede dele af den brasilianske kystregnskov. Kystregnskoven i Brasilien ligger ud til Atlanterhavet og er kendt for sin store mangfoldighed af dyr og planter. Men desværre er kun ca. 7% af den oprindelige skov tilbage. 93% er blevet fældet. Den gyldne løvetamarin, som praktisk talt var uddød fra sit naturlige levested, er nok Brasiliens bedste eksempel på succesfuldt naturfredningsarbejde. “The Golden Lion Tamarin Conservation Program” begyndte i starten af 1970’erne, og det første biologiske reservat, Poço das Antas Biological Reserve, blev dannet i 1974. Det er nu muligt at besøge dette fantastiske projekt, som er verdens mest succesfulde rehabiliteringsprojekt af sin art.

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løvetamarin i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen. I små grupper med max. 12 personer besøges dette unikke og interessante projekt. Selve turen ind i regnskoven finder sted om morgenen, og varer ca. halvanden time, efterfulgt af en spændende præsentation i besøgscentret. Med hjælp fra guidens enestående lokalkendskab og moderne teknologi har I rigtig god mulighed for at spotte de sjældne aber! Der bliver også tid til frokost, afslapning og et opkvikkende brusebad under et vandfald i de smukke, grønne omgivelser, inden turen går tilbage til Rio de Janeiro.

Pris pr. person

Den gyldne løveabe - 1 dag fra

Inkluderet i prisen

  • Transport
  • Lokal guide
  • Frokost

Ikke inkluderet i prisen

  • Måltider ud over de nævnte
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Bestil tilbud