70 12 03 03
Åben:

Brunei – oliestaten på Borneo

Glem alle forestillinger om Borneo, for Brunei ligner ingen andre steder på den naturskønne ø. Ganske vist byder det lille, stenrige sultanat både på dybe regnskove og et rigt dyreliv, men hovedstaden Bandar Seri Begawan er som en helt anden verden. Byens brede boulevarder er ufatteligt rene, de officielle bygninger er intet mindre end imponerende, og moskéerne er som taget ud af 1001 nats eventyr. Men Brunei er ikke en asiatisk miniudgave af Mellemøstens moderne oliebyer. Tværtimod har Brunei en sjæl, der gør oliestaten helt unik.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Bandar Seri Begawan

Ved ankomsten til Bandar Seri Begawan bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at få de første indtryk af de eksotiske omgivelser. I kan roligt gå en tur i byen, for det er ikke for ingenting, at landets officielle navn er ‘Brunei – en bopæl af fred’. Slå f.eks. et smut forbi den fantastiske Sultan Omar Ali Saifuddien-moské, der nogle gange er flot oplyst om aftenen.

Dag 2: Byrundtur i Bandar Seri Begawan

 Byrundtur i Bandar Seri Begawan

Dagen starter på morgenmarkedet samt Brunei Museum, der giver en god introduktion til landets fascinerende historie. Herefter venter nogle af dagens absolutte højdepunkter, når I besøger de fabelagtige moskéer Sultan Omar Ali Saifuddien og Hassanil Bolkiah. Senere kommer I forbi sultanens palads, der med sine 1788 rum – hvoraf ikke færre end 257 er badeværelser – er verdens største private residens. Efter frokost på en lokal restaurant forsætter I til Royal Regalia Museum, der viser mere af sultanens ekstravagante livsstil. Efter museet er det tid at besøge Bandar Seri Begawan. Her bor 20.000 indbyggere i enorme pælelandsbyer. Sidste stop er Yayasan Shopping Complex, inden I returnerer til hotellet ud på eftermiddagen.

Dag 3: Afrejse fra Brunei

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres Borneo-eventyr fortsætter.

Pris pr. person

Brunei – oliestaten på Borneo - 3 dage fra 1.855 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transport fra Brunei Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på turistklasse hotel inkl. morgenmad
  • Byrundtur i Bandar Seri Begawan med engelsktalende guide
  • 1 x frokost

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Bestil tilbud