70 12 03 03
Åben:

Badeferie på Tioman Island

Med sit turkisblå vand, jungleklædte bjerge og fine, hvide sandstrande er Tioman Island som taget ud af en dagdrøm. Øen langs Malaysias østkyst, og er endda let at komme til fra Singapore. Så det er oplagt at kombinere storbyferie i Singapore med badeferie på Tioman Island.

Dagsprogram

Dag 1: Singapore – Tioman Island

 Singapore – Tioman Island

Fra Singapore går turen til Tioman Island med bil og færge. Vel fremme indlogeres du på Berjaya Tioman Resort, der ligger flot ned til stranden på Tiomans vestkyst. Resortet består af en række toetagers bygninger i mørkt træ spredt ud over et stort, grønt område. Bygninger er designet i tråd med Malaysias traditionelle arkitektur og byder på komfortable værelser med faciliteter såsom aircondition, flotte badeværelser, hårtørrer samt kaffefaciliteter. Blandt hotellets øvrige faciliteter kan nævnes et imponerende poolområde med flere swimmingpools, fitnesscenter samt en 18-huls golfbane. Du kan også spille tennis, bordtennis, beach volley eller basketball, eller lade receptionen arrangerer spændende udflugter på Tioman Island og naboøerne. Også når sulten melder sig, at du i de bedste hænder. På resortets to restauranter serveres eksotiske retter fra det malaysiske og thailandske køkken side om side med internationale favoritter, mens bartenderne i resortets pool bar og beach bar står klar med iskolde forfriskninger.

Dag 2 - 3: Badeferie på Tioman Island

 Badeferie på Tioman Island

Dagene er frie til at slappe af i de skønne omgivelser. Nyd solen på stranden, eller find et godt sted i palmernes skygge og slap af med en kølig drink ved det store, flotte poolområde. Har du lyst til at være aktiv, er der også mulighed for det. Havet omkring Tioman Island er blandt de bedste steder i Malaysia at snorkle og dykke. Resortet har sit eget PADI-dykkercenter, så der rig mulighed for at komme tæt på farvestrålende koraler og stimer af fisk i alle regnbuens farver. Hvis du ikke har prøvet at snorkle eller dykke før, er det lune, klare vand omkring Tioman et godt sted at starte. Du kan også sejle til nærliggende tropeøer og opleve de smukke kyster i kajak eller i båd med glasbund. Eller snør vandreskoene og udforsk regnskovens mangfoldighed af planter og dyr på gåture. Mellem træerne gemmer sig smukke vandfald, og i de små landsbyer langs kysten byder lokale restauranter på grillet fisk og andre lækkerier.

Du kan også vælge ophold på Japamala Resort, der ligger på skråningerne af et lille jungleklædt bjerg helt ned til en hvid sandstrand. Resortet består af store, trævillaer på pæle, der er placeret rundt om i det vilde, utæmmede landskab. Nogle ligger lidt tilbagetrukne omgivet af regnskov, mens andre ligger på klipperne med en forrygende udsigt over havet. Nogle er sågar bygget højt oppe mellem trætoppende. Men selvom resortet har en grad af tropeeventyr over sig, kommer du ikke til at mangle noget. Værelserne byder på moderne faciliteter såsom aircondition, TV, kaffefaciliteter, fuld minibar og flotte badeværelser. Men den største attraktion er og bliver beliggenhed omgivet af naturen, og den får du det fulde udbytte af på din private balkon eller terrasse. Nogle villaer har endda udendørs badekar, jacuzzi eller plungepool på terrassen, så du kan sidde uforstyrret i badet og lytte til fuglekvidderet i regnskoven omkring dig. Japamala Resort er ikke oplagt, hvis du ønsker masser af liv, restauranter og butikker omkring dig. Men drømmer du om at slippe væk fra det hele på en vidunderlig tropeø, bliver det ikke meget bedre end dette.
Her kan du nyde de skønne omgivelser. Nyd solen på standen, eller slap af på din private terrasse. Poolområdet er også imponerende, og udsigten over øen og havet bliver ikke meget bedre end fra den store pavillon på pæle ude i havet, der er forbundet med stranden via en lang gangbro. Også under havet venter store oplevelser. Med sine farvestrålende koraler og fiskeskiber er havet omkring Tioman Island blandt de bedste steder i Malaysia at snorkle og dykke. Du kan også udforske junglestierne omkring resortet eller besøge nogle af øens små landsbyer, hvor lokale restauranter frister med alt godt fra havet. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig.

Dag 4: Tioman – Singapore

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går med færge og bil tilbage til Singapore Lufthavn, hvor hjemrejsen begynder.

Pris pr. person

Badeferie på Tioman Island - 4 dage fra 5.295 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra hotel i Singapore til Mersing Jetty
  • Færgesejlads til Tioman Island tur/retur
  • 3 nætter på i superior chalet på Berjaya Tioman inkl. morgenmad
    eller
  • 3 nætter i Sea Cliff Chalet på Japamala Resort inkl. morgenmad
  • Privat transport fra Mersing Jetty til Singapore Lufthavn

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
10 jan 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
5.295 kr.
Badeferie på
Berjaya Tioman

Rejseperiode
10 jan 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
8.995 kr.
Badeferie på
Japamala Resort

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til skildpadder på Selingan og orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE

18 dage fra 24.995 kr.

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Luksuriøs badeferie på Andaman Langkawi

Søger I ren afslapning i tropiske og luksuriøse omgivelser, så er The Andaman Langkawi stedet. Nyd livet på en af verdens bedste strande, forkæl jer selv med spa-behandlinger og glem alt om hverdagens stress og jag.

LÆS MERE

14 dage fra 16.695 kr.

Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger I bl.a. et orangutang center, hvor de frække aber dukker op ved spisetid, og møder Ibanfolket i deres traditionelle hjem ”langhuset”.

LÆS MERE

17 dage fra 18.895 kr.

Fra storbyjungle til regnskov og tropeø

Fra storbyjungle til regnskov og tropeø

Kuala Lumpurs storbyjungle, Taman Negaras frodige regnskov og tropeøen Pangkor Laut venter på denne rejse rundt Malaysia.

LÆS MERE

15 dage fra 19.795 kr.

Eksotiske Malaysia

Eksotiske Malaysia

Malaysia er et fantastisk rejseland. Det er komfortabelt, afstandene er små og malayerne er imødekommende!! Landet har masser af eksotiske oplevelser lige fra regnskov til tropiske strande for både voksne og børn.

LÆS MERE

16 dage fra 20.995 kr.

Borneo deluxe

Borneo deluxe

Oplev Borneos rige dyreliv fra egen villa på en lodge dybt inde i junglen efterfulgt af tropisk badeferie på et eksklusivt resort helt ned til stranden på Gaya Island. Rejsen slutter med shopping og eksotisk gadeliv i Singapore.

LÆS MERE

13 dage fra 30.995 kr.

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til skildpaddeøen, Selingan, og videre ind i regnskoven ved Sukau. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE

15 dage fra 26.695 kr.

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Malaysias glemte regnskov og badeferie

Denne rejse kombinerer kulturoplevelser i det uturistede nordlige Malaysia med storbyen Kuala Lumpur, jungleeventyr i Ulu Muda og badeferie på Penang eller Langkawi.

LÆS MERE

14 dage fra 15.295 kr.

Bestil tilbud