70 12 03 03
Åben:

Badeferie i Kovalam

Fuldend rundrejsen i Indien med en badeferie i Kovalam, hvis gyldne sandstrande indbyder til afslapning i vandkanten. Trods det at flere og flere rejsende får øjnene op for Kovalam åbenlyse charme, er stemningen stadig afslappet, og i de små landsbyer væk fra kysten går livet sin vante gang mellem rismarkerne og kokosplantagerne. Udgangspunktet for badeferien er et lækkert førsteklasses resort syd for Kovalam, der ligger på en lille bakke omgivet af kokospalmer ned til stranden.

Dagsprogram

Dag 1: Trivandrum til Kovalam

I ankommer til den gamle by Trivandrum, hvis rødder går omkring 3.000 år tilbage. Byen er i dag en rigtig storby med omkring 900.000 indbyggere og er udnævnt som statshovedstad for Kerala. Her besøger I byens fine palads, der er bygget i den unikke Kerala-stil. Fra Trivandrum er det kun en kort køretur med privatchauffør til Kovalam, der byder på nogle af Indiens absolut smukkeste strande. Her indlogeres I på det charmerende og yderst komfortable Travancore Heritage Resort, der ligger omgivet af kokospalmer syd for Kovalam. Resortet er bygget på en lille bakke med udsigt over Det Arabiske Hav og den fine, gyldne sandstrand. Blandt de mange faciliteter kan nævnes fri Wi-Fi, et fint poolområde, tre indbydende restauranter samt en spaafdeling med Ayurveda-behandlinger. Efter indlogering er resten af dagen til at slappe af og udforske de eksotiske omgivelser.

Dag 2 - 4: Badeferie i Kovalam

Kovalams gyldne sandstrande flankeres på smukkeste vis af høje slanke palmer, der vajer i brisen mod den tropiske himmel. Engang var det kun eventyrlystne rygsæksrejsende, der fandt vej til denne fjerne landsby, men rygterne om stranden har gjort byen til et populært rejsemål for strandglade turister fra hele verden. Dette har medført nye udbyggede faciliteter, uden at Kovalam har mistet sin sjæl i processen. Knap har man forladt byen, før man er omringet af rismarker og kokospalmer, hvor lokale bønder lever et liv, der ikke har ændret sig synderligt på trods af Kovalams stigende berømmelse.
Tiden i Kovalam er helt jeres egen. Find en god plet på stranden eller i skyggen af en palme, og nyd varmen og solen til lyden af bølgeskvulp. Vask rejsestøvet af i det dejligt varme vand, eller tag på opdagelse i lokalområdet. Kovalam har masser af muligheder, og I har hele tre dage til at nyde herlighederne.

Dag 5: Afrejse fra Kovalam

Det er tid at forlade palmernes skygge. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Trivandrum, hvorfra I begynder hjemrejsen.

Pris pr. person

Badeferie i Kovalam - 5 dage fra 1.295 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra Trivandrum Lufthavn til Kovalam t/r
  • 4 nætter på Heritage Trancore i Kovalam inkl. morgenmad.

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 24.895 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE

14 dage fra 24.950 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE

11 dage fra 46.550 kr.

Bestil tilbud