70 12 03 03
Åben:

Med båd over Andesbjergene til Chile

Fra San Carlos de Bariloche venter en fascinerende sejltur over Andesbjergene til Chile. Gennem frodig jungle, over krystalklare søer med udsigt til sneklædte bjergtoppe og vulkaner krydser I grænsen fra Argentina til Chile.

Dagsprogram

Dag 1: Afgang fra Bariloche

 Afgang fra Bariloche

I afhentes på hotellet og turen går nu til Puerto Pañuelo, hvor en moderne og komfortabel katamaran venter på at tage jer med på en smuk sejltur over Nahuel Huapi-søen til Puerto Blest. Undervejs passeres øen Centinella Island, hvor Francisco P. Moreno ligger begravet. Moreno var en argentinsk opdagelsesrejsende, der i slutningen af det 19. århundrede var med til at udforske store dele af det sydlige Argentina. I 1876 ledede han en ekspedition til netop sødistriktet, der kom til at stå hans hjerte så nært, at han i 1903 omformede en stor portion af sin egen privatejede jord til Nahuel Huapi-nationalparken. Perito Moreno-gletsjeren ved El Calafate samt byen Perito Moreno i Santa Cruz-provinsen bærer i dag hans navn. Efter en time lægger båden til ved Puerto Cantaros midt i den valdivianske jungle. Herfra går en sti op til Los Cántaros-søen. Vandet fra søen strømmer nedad bjergsiden og turen ad stien byder på betagende udsigter til små vandfald fra klipperne. Herefter krydser båden over på den modsatte side og lægger til ved Puerto Blest, hvor der er sat tid af til at spise frokost. Med bus fortsætter I til Puerto Alegre ved Frias-søen. I krydser den krystalklare grønne sø omgivet af jungle og med udsigt til det sneklædte Tronador-bjerg. Ved Ankomst til Puerto Frias er det tid til at passere den argentinske told og immigration, inden turen går videre ind gennem de fantastiske Andesbjerge. Området her er et af de steder i verden, der har de største årlige regnmængder, og I kører gennem underskønne omgivelser af subtropisk skov med enorme træer og frodig beplantning. Ved ankomst til Peulla indkvarteres I på hotel for en enkelt overnatning.

Dag 2: Peulla - Puerto Varas eller Puerto Montt

 Peulla - Puerto Varas eller Puerto Montt

Efter morgenmaden fortsætter turen med katamaran over Todos Los Santos-søen, som også kaldes Emerald-søen pga. dens dybe grønne farve. Under sejlturen kan I nyde synet af Orsono-vulkanen samt de snedækkede toppe af bjergene Puntiagudo og Trovador. Efter knapt to timer løber båden an ved Petrohue, hvorfra I fortsætter i bus langs Llanquihue-søen til Puerto Varas med ankomst midt på dagen. Undervejs gøres et kort stop ved de spektakulære Petrohue-vandfald. I kan vælge at stå af i Puerto Varas eller fortsætte endnu en halv time til byen Puerto Montt, hvor turen ender.

Pris pr. person

Med båd over Andesbjergene til Chile - 2 dage fra 3.250 kr.

Inkluderet i prisen

 • Transfer fra hotel i San Carlos de Bariloche
 • Transport som beskrevet med bus og båd over Andesbjergene inkl. guide
 • Hotel i Puello i 1 nat inkl. middag og morgenmad

Ikke inkluderet i prisen

 • Fly eller anden transport til San Carlos de Bariloche
 • Fly eller anden transport fra Puerto Varas eller Puerto Monnt
 • Hotel i San Carlos de Bariloche
 • Hotel i Puerto Varas eller Puerto Montt
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Tag med på det ultimative krydstogt ved Antarktis og oplev det rige dyreliv på South Georgia og den britiske stemning på Falklandsøerne, inden I sejler langs Antarktis’ kyster helt ned til den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

27 dage fra 162.500 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE

21 dage fra 105.600 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Vinter på Svalbard er en enestående oplevelse. Nordlys og det spæde forårslys oplyser de isdækkede landskaber, der udforskes i hundeslæde og på snescooter. Chancerne for at se isbjørne er også gode.

LÆS MERE

5 dage fra 8.395 kr.

Smuttur til Svalbard, sommer

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

LÆS MERE

5 dage fra 8.995 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Oplev sjældent besøgte Østgrønland, hvor gigantiske isbjerge fylder fjordene, moskusokser græsser på den åbne tundra og nordlyset danser på nattehimlen.

LÆS MERE

10 dage fra 49.600 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Bestil tilbud