Rejser til Mellemøsten

Mellemøsten er ikke et præcist afgrænset område, men helt overordnet kan man kalde det stedet hvor Europa, Asien og Afrika mødes. Kerneområdet kan siges at være Levanten; Israel, Jordan, Libanon og Syrien. Mellemøsten er oprindelsessted for tre af de store verdensreligioner, nemlig jødedom, kristendom og islam. Derudover var det også hjemsted for nogle af de ældste kultursamfund i verden. Stedet er da også rigt på arkæologiske skatte fra oldtiden. Én af de mest og seværdige af disse er stenbyen Petra i Jordan, som er hugget ind i klipperne – nogle kan måske huske byen fra filmen “Indiana Jones og det sidste korstog”, der bl.a. blev optaget her.
Mellemøsten er en smeltedigel af nyt og gammelt, traditionelt og moderne. Store dele af området er dækket af ørken og store ubeboede områder. Her lever kameler og beduiner blandt de store sanddyner og afbilder forestillingen om det arabiske eventyr. Dog finder man også nogle få tætbefolkede byområder, mange af dem ultramoderne.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Aktiv ferie i Mellemøsten

Rejs med Exodus til det fascinerende Mellemøsten. Oplev et spændende ørkenlandskab, og få et indblik i jeres forfædres liv, når I besøger Mellemøstens forhistoriske templer og pyramider. Exodus tilbyder en række grupperejser i forskellige tempoer, og der er også mulighed for at opleve ørkenlandskabet fra en cykelsadel. I har derfor rig mulighed for at vælge en rejse efter jeres smag.

Gå til Exodus

Snak Mellemøsten med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler hellere end gerne ud af sin store viden om Mellemøsten. Så tag en snak med Pernille Heivert om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Mellemøsten.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel