Rejser til Mellemamerika og Caribien

Strandferie, indianerkultur og caribisk stemning

Drømmer I om paradisiske sandstrande med palmer og klart, blåt vand, frodige jungler med templer fra gamle civilisationer, rytmisk musik  natten lang samt ikke mindst en smittende livsglæde og et fantastisk køkken, så bør I vælge en rejse til Mellemamerika.

Området har utrolig meget at byde på, og hvert land i Mellemamerika er helt sit eget. I Panama venter smukke tropeøer, pulserende storby og den berømte Panama-kanal. I Costa Rica kan du bestige vulkaner og tage på udkig efter det rige dyreliv i regnskoven efterfulgt af badeferie langs gyldne Stillehavsstrande. I Nicaragua venter smukke kolonitidsbyer som Granada og Leon, rygende vulkaner og vulkanø Isla Ometepe med levn fra en mystisk civilisation. Guatemala er et af de mest varierede lande i Mellemamerika. Her kan du besøge farverige indianermarkeder, rygende vulkaner og velbevarede kolonitidsbyer i højlandet, mens lavlandets tætte jungle byder på et rigt dyreliv og mægtige ruinbyer fra maya-civilisationens storhedstid. Herfra er der ikke langt til Belize, hvor der venter store naturoplevelser samt ikke mindst snokling ved smukke tropeøer og verdens næststørste koralrev. Længst mod nord ligger Mexico, der på bedste vis fanger alt det bedste af Mellemamerika. Fra de hyggelige gamle byer til de smukke strande, og fra mægtige ruinbyer rig på historie til storslået natur. Mellemamerika byder på rigeligt med eventyr til adskillige rejser. Men afstandene er samtidig relativt små, hvilket gør det muligt at opleve rigtig meget selv på relativ kort tid.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Aktiv ferie i Mellemamerika

Exodus tilbyder et væld af forskellige grupperejser i Mellemamerika. Oplev hvaler i deres naturlige element i Mexico, tag på mountainbiketur i Costa Rica, eller dans salsa i Havana på Cuba. Mulighederne er mange, og der er med garanti en rejse, der passer præcis til jeres ønsker og drømme.

Gå til Exodus

Snak Mellemamerika med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Mellemamerika. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Mellemamerika.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel