Rejser til Panama

Panama-kanalen, tropeøer og storslået natur

Panama er et af de mest oversete rejselande i Latinamerika. Et utrolig smukt land fyldt med eksotiske oplevelser. I Panama City kan du nyde storbylivets glæder i en af regionens mest behagelige byer eller dykke ned i byens spændende historie. Ved Panama-kanalen kan du stå på kajen og se de mægtige skibe glide forbi få meter fra dig. Helt andre oplevelser venter i Panamas nationalparker, der fint kan måle sig med de bedste i Mellemamerika. Bagefter kan rejsestøvet vaskes af på tropeøerne i Boca del Toro, hvis tropestrande og afslappede stemning indbyder til at komme helt ned i gear. Eller besøg de afsidesliggende øer i San Blas-øgruppen, hvor den indianske befolkning standhaftig holder fast i deres traditionelle kultur.

Panama har rigeligt med oplevelser til en hel rejse. Men det er også muligt at kombinere en rundrejse i Panama med Costa Rica, der byder på flere fantastiske nationalparker, skønne strande og ikke mindst et rigt dyreliv.

Mulighederne i Panama er mange. Men heldigvis kender vores rejsekonsulenter Panama særdeles indgående, og de hjælper hellere end gerne med at sammensætte den perfekte Panama rejse efter dine individuelle ønsker.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Grupperejser i Panama

I samarbejde med vores britiske søsterselskab Exodus tilbyder vi omkring 500 forskellige rundrejser med engelsktalende rejseleder i næsten 100 lande over hele verden. Se mere om Exodus.

Med Exodus kan du udforske Panama i selskab med andre eventyrlystne rejsende og en dygtig guide, der sørger for alt det praktiske. Du kan svinge dig i sadlen og opleve landets tropiske landskaber på cykel, eller du kan opleve Panamas og Costa Ricas højdepunkter på en rundrejse i bus.

Gå til Exodus

Snak Panama med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Panama. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Panama.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel