Rejser til Mexico

Strandferie og indianertempler

Eventyret lever i bedste velgående i Mexico. Her kan du shoppe på farverige markeder, udforske imponerende ruinbyer fra gamle civilisationer og nyde stemningen i de utallige smukke kolonitidsbyer, hvor brolagte gader og smukke pladser flankeres af historiske bygninger i stærke farver. Du kan også svømme i underjordiske floder, kigge efter tukaner i junglen og sejle mellem lodrette klippevægge. Og når sulten melder sig, kan du glæder dig til mødet med det velsmagende og dybt varierede mexicanske køkken. Efter de mange oplevelser kan rejsen fuldendes med badeferie ved Yucatan-halvøens hvide sandstrande og turkisblå hav. Under overfladen gemmer sig verdens næststørste koralrev, og på nogle tidspunkter af året er det muligt at svømme med mægtige hvalhajer i farvandet omkring Box Holbox. Mexico bugner af seværdigheder, og ikke to drømmerejser til Mexico er ens. Derfor sammensætter vi din Mexico rejse helt efter dine ønsker.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplev det farverige Mexico

Udvalgte hoteller i Mexico

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. De skal være en oplevelse i sig selv. Her kan du se et udvalg af vores foretrukne hoteller i Mexico. Men vi har mange flere.

Aktiv ferie i Mexico

Tag med Exodus til Mexico, og få en oplevelse for livet. Besøg for eksempel Yucatan Halvøen på cykel, eller udforsk ældgamle mayaruiner, små indianerlandsbyer og ufremkommelig regnskov. Ligegyldig hvilken tur I vælger, rejser I i selskab med en gruppe og en dygtig guide, som undervejs giver jer et godt indblik i landets historie og kultur.

Gå til Exodus

Oplevelser i Mexico

Snak Mexico med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel