Hotel Escondido – afslappet luksus badeferie

Drømmer I om en stråtækt hytte direkte på stranden med Stillehavet på den ene side og de solbagte Sierra Madre del Sur-bjerge i horisonten på den anden. Vel at mærke uden at gå på kompromis med komforten? Så er Hotel Escondido et perfekte bud på afslappet luksus i rolige, tilbagelænede omgivelser. Hytterne er gennemført luksuriøse med god brug af naturlige materialer, masser af privatliv og en fantastisk udsigt over stranden og havet fra den private pool på terrassen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Escondido, hvor I indlogeres.

 

Nyd dagene i hængekøjen, bad ved den dejlige strand, eller udforsk nærliggende Puerto Escondido, der i smug har tiltrukket surfere, rygsækrejsende og fiskere i årevis, uden at det er gået ud over områdets særlige afslappede atmosfære. Heldigvis kan badeferien forlænges, hvis I ønsker flere dage i dette lille, uopdagede paradis.

Når tid er, bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

 

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mexico

Vi kender de skønneste steder i Mexico og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transporter mellem lufthavn og hotel
  • 4 nætter på  Hotel Escondido ( Deluxe Room )
  • 4 x  morgenmad
  • 4 x aftensmad
  •  Lufthavnsskatter og -afgifter
  •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
  • Rejseforsikring
  •  Sygdomsafbestillingsforsikring
  •  Måltider ud over de nævnte
  •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Mexico

Tag med på en fantastisk rejse til Mexico. I løbet af foredraget får du et overblik over Mexicos mange seværdigheder og fantastiske strande. Således er foredraget perfekt for alle, der drømmer om at rejse til Mexico, men ikke ved helt endnu, hvor skal rejse hen. Foredraget vil også indeholde en mængde praktiske informationer om at rejse i Mexico.

Se rejseforedrag
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel