Mexico City og badeferie på Isla Holbox

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på den mexicanske ø Holbox, der ligger langs Yucatan-halvøens nordkyst. Her har ingen travlt, og lækre tropestrande indbyder til afslapning i palmernes skygge. Du bor på det charmerende Villas HM Palapas del Mar, der ligger helt ned til stranden. Resortet byder desuden på et fint poolområde, yderst komfortable suiter samt en god restaurant. Skulle du få lyst til at krydre afslapningen med eventyr, er der rig mulighed for det. Sejlture kan føre dig til andre øer og strande, og under havoverfladen kan du snorkle blandt tropefisk og mægtige hvalhajer. Over havoverfladen byder øen på rige naturområder, og på ture til fastlandet kan du svømme i underjordiske floder og udforske mægtige ruinbyer fra maya-folkets gamle civilisation.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra resortet

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Mexico City , hvor du ankommer samme aften. Ved ankomsten bliver du mødt i lufthavne af din privatchauffør og kørt til dit hotel, Zocalo Central, der ligger helt perfekt. Fra hotellets tagterrasse har du udsigt over byens centrale plads med katedralen samt en række andre historiske bygninger, og lige uden for døren venter Mexico Citys historiske centrum på at blive udforsket. Efter indlogeringen er resten af aftenen fri til at hvile ud oven på rejsen.

Mexico - Mexico City - Palacio de Bellas Artes

En spændende dag venter i Mexicos pulserende hovedstad. Sammen med en privat guide udforsker du Mexico Citys historiske centrum, hvor blandt andet Palacio Nacional, Templo Mayor og katedralen ligger. Du besøger også Bellas Artes samt Chapultepec-parken, der er et populært åndehul for de lokale i byen. Mange kunstnere bor i dag i de eftertragtede kvarterer rundt om parken. Du besøger også byens berømte museum Museo Nacional de Antropologia. Her er alle muligheder for at få et godt indblik i Mexicos mange kulturer, som vil gøre den videre rejse i landet endnu mere interessant.
Eftermiddagen byder på helt andre oplevelser, når du kører ud af byen til det storslåede ruinkompleks Teotihuacán. I begyndelsen af det syvende århundrede havde Teotihuacán et indbyggertal på omkring 200.000, hvilket gjorde den til en af verdens største byer i sin samtid. Men på et tidspunkt mellem 600 til 800 e.Kr. blev byen pludselig forladt. Måske efter en brænd eller en belejring. Byen blev dog ikke glemt, og aztekerne brugte senere stedet til religiøse handlinger. Det var aztekerne, der gav byen det navn, vi kender i dag. De mente, at kun guderne ville være i stand til at bygge sådanne bygningsværker, og kaldte derfor stedet Teotihuacán, hvilket betyder noget i retning af Gudernes hjem. Den to kilometer lange Avenida de los Muertos, De Dødes Allé, fører gennem ruinkomplekset, og er på begge sider flankeret af imponerende templer, smukke paladser samt ikke mindst de enorme pyramider, Månens Pyramide og Solens Pyramide, der er nogle af de største pyramider i verden. Efter besøget går turen tilbage til dit hotel i Mexico City.

Mexico - Teotihuacan

Dagen er på egen hånd i denne fascinerende storby.
Mexico City ligger i 2.240 meter højde på den mexicanske højslette og er omgivet af skovklædte bjergskråninger og snedækkede vulkaner. Området var allerede hovedstad i aztekernes rige fra omkring 1325 og hed dengang Tenochtitlán. Aztekernes hovedstad blev jævnet med jorden af den spanske erobrer Hernan Cortés i 1521, hvorefter han anlagde den nuværende hovedstad ovenpå ruinerne.

Mexico - Mexico City

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Cancun. Herfra fortsætter turen i bil og med båd til øen Holbox, der ligger ud for nordkysten af Mexicos Yucatan-halvø. Dette er en ægte tropeø med smukke strande, et vidunderligt tropisk klima og masser af muligheder for aktiviteter både over og under havoverfladen.
Vel fremme indlogeres du på Villas HM Palapas del Mar; et lækkert førsteklasses hotel med en perfekt beliggenhed helt ned til stranden. Hotellet består af hvide hvide bygninger med stråtækte tage og træbjælker, og giver den helt rigtige følelse af at befinde sig i en ægte tropehytte.
Indeni emmer værelserne af luksus, og de er indrettet i en meget minimalistisk stil, men med farver og mønstre, som giver et hyggeligt mexicansk præg. Her er alt, hvad du skal bruge for at føle dig tilpas. Værelserne tilbyder udsigt over den frodige grønne natur bag ved hotellet eller Holboxs endeløse sandstrand.
Slap af på værelsets terrasse eller balkon, tag en forfriskende dukkert i poolen, eller find den perfekte plads på den smukke strand. Ved poolkanten kan du nyde en forfriskende cocktail fra Sky Bar, mens du oplever den betagende solnedgang.
Når sulten melder sig, er der mulighed for at nyde autentiske mexicanske retter tilberedt af friske lokale råvarer på hotellets restaurant. Hotellet har også en sushi-bar, hvor der er mulighed for at smage på Japan midt i Caribien, når den professionelle sushi-kok serverer frisklavet sushi.

Mexico - Holbox Island - Villas HM Palapas del Mar

Inden længe er du helt nede i gear, og både strandene og det flotte poolområde indbyder til afslapning omgivet af tropisk vegetation. Når sulten melder sig lokker menukortet i hotellets hyggelige restaurant med lækre mexicanske specialiteter. Det er let at bruge hele ferien på bare at dase i palmernes skygge. Men skulle du få lyst til at se lidt mere af området, er der også rig mulighed for det. Sejlture kan tage dig til lækre tropestrande på Yalahau, Isla Pasion og Isla Pajaros. Ellers snorkel blandt farvestrålende fisk i det klare, varme vand. I perioden fra midt maj til midt september samler hvalhajer sig i farvandene omkring Holbox, hvilket er en unik mulighed for at komme tæt på disse gigantiske og helt ufarlige kæmper.
Også på land venter store naturoplevelser i Yum Balam Reserve. Eller dyk ned i historien ved Cabo Catoche, hvor de spanske opdagelsesrejsende først gik i land på Yucatan-halvøen. Spanierne var naturligvis langt fra de første her, og en tur til ruinbyerne Chichen Itza eller Ek Balam på fastlandet fortæller historien om mayaernes storslåede civilisation. På fastlandet kan du også svømme i underjordiske floder kendt som cenoter, besøge kolonitidsbyer samt udforske Yucatan-halvøens rige naturområder. Valget er dit, og dagene er helt dine egne.

Mexico - Isla Holbox

Det er tid at tage afsked med Mexico og påbegynde hjemrejsen fra Cancun.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
7 feb 2019 - 2 apr 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
3 apr 2019 - 13 apr 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
14 apr 2019 - 22 apr 2019
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
23 apr 2019 - 20 jun 2019
ved 2 voksne
fra 15.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
21 jun 2019 - 20 aug 2019
ved 2 voksne
fra 19.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
21 aug 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 15.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark via Mexico City til Cancun t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Mexico City Lufthavn til hotel t/r.
 • 3 nætter på Zócalo Central i Mexico City inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Mexico City inkl. besøg ved antropologimuseet og Teotihuacan
 • Privat transport fra Cancun Lufthavn til Isla Holbox t/r
 • 7 nætter i junior suite inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mexico

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mexico

Vi kender de skønneste steder i Mexico og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel