Badeferie på Isla Holbox

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på den mexicanske ø Holbox, der ligger langs Yucatan-halvøens nordkyst. Her har ingen travlt, og lækre tropestrande indbyder til afslapning i palmernes skygge. Du bor på det charmerende Villas HM Paraíso del Mar, der ligger helt ned til stranden. Resortet byder desuden på et fint poolområde, yderst komfortable suiter samt en god restaurant. Skulle du få lyst til at krydre afslapningen med eventyr, er der rig mulighed for det. Sejlture kan føre dig til andre øer og strande, og under havoverfladen kan du snorkle blandt tropefisk og mægtige hvalhajer. Over havoverfladen byder øen på rige naturområder, og på ture til fastlandet kan du svømme i underjordiske floder og udforske mægtige ruinbyer fra maya-folkets gamle civilisation.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Se video fra resortet

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Mexico.

Efter et flyskifte ankommer du til Cancun. Herfra fortsætter turen i bil og med båd til øen Holbox, der ligger ud for nordkysten af Mexicos Yucatan-halvø. Dette er en ægte tropeø med smukke strande, et vidunderligt tropisk klima og masser af muligheder for aktiviteter både over og under havoverfladen.
Vel fremme indlogeres du på Villas HM Paraíso del Mar; et lækkert førsteklasses hotel med en perfekt beliggenhed helt ned til stranden. De komfortable juniorsuites byder på god plads og har alle et hyggeligt mexicansk præg. De har naturligvis også aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv, køleskab samt et indbydende badeværelse. Suiterne byder desuden på en privat balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde de tropiske omgivelser.

Inden længe er du helt nede i gear, og både strandene og det flotte poolområde indbyder til afslapning omgivet af tropisk vegetation. Når sulten melder sig lokker menukortet i hotellets hyggelige restaurant med lækre mexicanske specialiteter. Det er let at bruge hele ferien på bare at dase i palmernes skygge. Men skulle du få lyst til at se lidt mere af området, er der også rig mulighed for det. Sejlture kan tage dig til lækre tropestrande på Yalahau, Isla Pasion og Isla Pajaros. Ellers snorkel blandt farvestrålende fisk i det klare, varme vand. I perioden fra midt maj til midt september samler hvalhajer sig i farvandene omkring Holbox, hvilket er en unik mulighed for at komme tæt på disse gigantiske og helt ufarlige kæmper.
Også på land venter store naturoplevelser i Yum Balam Reserve. Eller dyk ned i historien ved Cabo Catoche, hvor de spanske opdagelsesrejsende først gik i land på Yucatan-halvøen. Spanierne var naturligvis langt fra de første her, og en tur til ruinbyerne Chichen Itza eller Ek Balam på fastlandet fortæller historien om mayaernes storslåede civilisation. På fastlandet kan du også svømme i underjordiske floder kendt som cenoter, besøge kolonitidsbyer samt udforske Yucatan-halvøens rige naturområder. Valget er dit, og dagene er helt dine egne.

Det er tid at tage afsked med Mexico og påbegynde hjemrejsen fra Cancun.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Cancun t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Cancun Lufthavn til Isla Holbox t/r
 • 7 nætter i junior suite inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 feb 2018 - 24 mar 2018
1 jul 2018 - 20 aug 2018
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for all inclusive
2.695 kr.
25 mar 2018 - 3 apr 2018
fra 17.995 kr.
2.695 kr.
4 apr 2018 - 30 jun 2018
fra 12.995 kr.
2.695 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Badeferie på Isla Holbox

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03, skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter om dine ønsker og få masse af gode råd og tips.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynder at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mexico

Vi kender de skønneste steder i Mexico og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel