Badeferie på Isla Holbox

Kom langt væk fra hverdagens stress og jag på den mexicanske ø Holbox, der ligger langs Yucatan-halvøens nordkyst. Her har ingen travlt, og lækre tropestrande indbyder til afslapning i palmernes skygge. Du bor på det charmerende Villas HM Palapas del Mar, der ligger helt ned til stranden. Resortet byder desuden på et fint poolområde, yderst komfortable suiter med egen lille plunge pool samt en god restaurant. Skulle du få lyst til at krydre afslapningen med eventyr, er der rig mulighed for det. Sejlture kan føre dig til andre øer og strande, og under havoverfladen kan du snorkle blandt tropefisk og mægtige hvalhajer. Over havoverfladen byder øen på rige naturområder, og på ture til fastlandet kan du svømme i underjordiske floder og udforske mægtige ruinbyer fra maya-folkets gamle civilisation.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra resortet

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Mexico.

Efter et flyskifte ankommer du til Cancun. Herfra fortsætter turen i bil og med båd til øen Holbox, der ligger ud for nordkysten af Mexicos Yucatan-halvø. Dette er en ægte tropeø med smukke strande, et vidunderligt tropisk klima og masser af muligheder for aktiviteter både over og under havoverfladen.
Vel fremme indlogeres du på Villas HM Palapas del Mar; et lækkert førsteklasses hotel med en perfekt beliggenhed helt ned til stranden. Hotellet består af hvide hvide bygninger med stråtækte tage og træbjælker, og giver den helt rigtige følelse af at befinde sig i en ægte tropehytte.
Indeni emmer værelserne af luksus, og de er indrettet i en meget minimalistisk stil, men med farver og mønstre, som giver et hyggeligt mexicansk præg. Her er alt, hvad du skal bruge for at føle dig tilpas. Værelserne tilbyder udsigt over den frodige grønne natur bag ved hotellet eller Holboxs endeløse sandstrand.
Slap af på værelsets terrasse eller balkon, tag en forfriskende dukkert i poolen, eller find den perfekte plads på den smukke strand. Ved poolkanten kan du nyde en forfriskende cocktail fra Sky Bar, mens du oplever den betagende solnedgang.
Når sulten melder sig, er der mulighed for at nyde autentiske mexicanske retter tilberedt af friske lokale råvarer på hotellets restaurant. Hotellet har også en sushi-bar, hvor der er mulighed for at smage på Japan midt i Caribien, når den professionelle sushi-kok serverer frisklavet sushi.

Mexico - Holbox Island - Villas HM Palapas del Mar

Inden længe er du helt nede i gear, og både strandene og det flotte poolområde indbyder til afslapning omgivet af tropisk vegetation. Når sulten melder sig lokker menukortet i hotellets hyggelige restaurant med lækre mexicanske specialiteter. Det er let at bruge hele ferien på bare at dase i palmernes skygge. Men skulle du få lyst til at se lidt mere af området, er der også rig mulighed for det. Sejlture kan tage dig til lækre tropestrande på Yalahau, Isla Pasion og Isla Pajaros. Ellers snorkel blandt farvestrålende fisk i det klare, varme vand. I perioden fra midt maj til midt september samler hvalhajer sig i farvandene omkring Holbox, hvilket er en unik mulighed for at komme tæt på disse gigantiske og helt ufarlige kæmper.
Også på land venter store naturoplevelser i Yum Balam Reserve. Eller dyk ned i historien ved Cabo Catoche, hvor de spanske opdagelsesrejsende først gik i land på Yucatan-halvøen. Spanierne var naturligvis langt fra de første her, og en tur til ruinbyerne Chichen Itza eller Ek Balam på fastlandet fortæller historien om mayaernes storslåede civilisation. På fastlandet kan du også svømme i underjordiske floder kendt som cenoter, besøge kolonitidsbyer samt udforske Yucatan-halvøens rige naturområder. Valget er dit, og dagene er helt dine egne.

Mexico - Isla Holbox

Det er tid at tage afsked med Mexico og påbegynde hjemrejsen fra Cancun.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Cancun t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Cancun Lufthavn til Isla Holbox t/r
 • 7 nætter i junior suite med pool inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mexico

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mexico

Vi kender de skønneste steder i Mexico og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel