Badeferie i Mexico

Tropestrande, koralrev og store oplevelser

En badeferie i Mexico byder på fantastiske strande, lækre hoteller og masser af muligheder for eksotiske oplevelser. Læg dertil det forrygende lokale køkken, det vidunderlige tropiske klima samt den spændende lokale kultur, og scenen er sat til strandferie helt udover det sædvanlige.

Flere af de bedste strande i Mexico ligger på Yucatan-halvøen ud mod Det Caribiske Hav. Det er her, du finder berømte badebyer som Cancun og Playa del Carmen. Men du finder også mindre badebyer som Tulum samt vidunderlige småøer som Isla Holbox, hvor tempoet er helt nede i gear, og dagene tilbringes på de vidunderlige hvide sandstrande. Ud for Yucatans caribiske kyst byder verdens næststørste koralrev på fantastisk snorkling, og omkring Isla Holbox er det muligt at svømme med gigantiske hvalhajer året rundt. Også over havoverfladen byder Yucatan-halvøen på spændende oplevelser. Her kan du kigge efter tukaner og næsebjørne i de tropiske regnskove og udforske mægtige ruinbyer fra maya-folkets gamle civilisation. Du kan også svømme i underjordiske floder og besøge smukke kolonitidsbyer med brolagte gader flankeret af spanske barokkirker og historiske huse malet i stærke farver.

Mexicos Stillehavskyst byder også på vidunderlige strande og resorts af høj kvalitet. Her er strandene mere gyldne, og landskaberne er typisk tørre. Men klimaet er solrigt, og du kan let kombinere badeferien med store kulturoplevelser i det centrale Mexico.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Gode steder til badeferie i Mexico

Playa del Carmen

Playa del Carmen er perfekte for dig, der drømmer om en lækker strand, gode restauranter og masser af aktiviteter. Playa del Carmens livlige hovedgade Avenida Quinta løber parallelt med stranden. Her finder du souvenirbutikker, forretninger, fortovscaféer, restauranter og levende musik i aftentimerne. Ud for kysten kan du komme på snorkletur ved verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef, og inde i landet kan du udforske storslåede naturområder, hyggelige kolonitidsbyer og ruiner fra mayaernes store civilisation.

Oplev Playa del Carmen

Tulum

Tulum er en af de mest charmerende byer langs Yucatans caribiske kyst. Byen er langt mindre end de berømte badebyer Cancun og Playa del Carmen, og det sikrer en mere rolig stemning. Beliggenheden er fantastisk. Klippefremspring beskytter små tropestrande, og over kysten knejser ruinerne af en gammel mayaby. Ud for kysten indbyder verdens næstlængste koralrev til dykning og snorkling, og inde i landet kan du udforske rige naturområder, cenoter og gamle maya-ruiner.

Oplev Tulum

Isla Holbox

Denne lille caribiske ø nord for Yucatan-halvøen er det perfekte sted at komme væk fra det hele. Stemningen kan næsten ikke blive mere afslappet, og strandene er ualmindeligt hvide med fint, blødt sand og varmt, turkisblåt vand. Sejlture kan føre dig til nærliggende tropeøer, og i havet ud for Isla Holbox kan du snorkle med hvalhajer året rundt.

Oplev Isla Holbox

Huatulco

Den lille by Huatulco ligger lige der, hvor Sierra Madra del Sur-bjergene møder Stillehavet. Det er et afslappet sted langt væk fra de gængse turistruter i Mexico. Den rå og smukke klippekyst byder på ikke færre end 36 strande, så det er helt sikker en strand for enhver smag. Området har desuden en spændende historie med både præcolumbianske civilisationer, spanske erobrere og piratangreb. Men i dag er det først og fremmest de flotte strande, det lækre lokale køkken med alt godt fra havet samt 330 dages solskin i gennemsnit om året, der lokker eventyrlystne rejsende til Huatulco på udkig efter et alternativ til Yucatan-halvøens berømte strandbyer. Huatulco er tilmed blandt de mest bæredygtige badebyer i Mexico.

Oplev Huatulco

Puerto Vallarta

Puerto Vallarta er med rette blandt de mest populære strandbyer langs Mexicos stillehavskyst. Strandene er glimrende, og byen summer af liv i de lune tropeaftener. Udflugtsmuligheder er der masser af. Lige fra golf og kajakture til snorkling og delfinsafari. I vintermånederne kan du komme hvalsafari, og fra juli til december ligger havskildpadder æg ved Ameca-flodens udmunding. Puerto Vallarta er desuden kendt kendt for sine mange restauranter, og byen anses blandt mexicanere for at være en af Mexicos bedste byer at spise i.

Oplev Puerto Vallarta

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Udvalgte hoteller i Badeferie i Mexico

Snak Badeferie i Mexico med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Badeferie i Mexico. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Badeferie i Mexico.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel