Rejser til Viñales-dalen: Tobak, kalkstensbjerge og lokale bønder

På grund af handelsrestriktioner mellem USA og Cuba, kan vi pt. ikke tilbyde rejser til Cuba. Skulle situationen ændre sig, er vi naturligvis igen klar til at sende eventyrlystne rejsende til Cuba.   

Landskabet i Viñales-dalen domineres af de pukkelformede kalkstensbjerge, Mogotes, der skyder lodret op mellem bananpalmer, mangotræer og grønne tobaksmarker. På vejene ses bønder i stråhatte, der kommer cyklende eller ridende forbi pulsende på cigarer. På markerne trækkes plovene gennem den røde jord af okser, der også tjener som transportmiddel til og fra marken.

Vejen til provinshovedstaden Pinar del Rio fører gennem et område, der kaldes Vuelta Abajo. Det er bladene fra dette område, der ender på Havanas cigarfabrikker, hvor mærker som Cohiba, Montecristo og Romeo y Julieta rulles.

Fortsæt mod Cueva del Indio, Indianergrotten. Mange af bjergene i og omkring dalen er hule og rummer fantastiske grotter, der gennemstrømmes af underjordiske floder. Indianergrotten blev i sin tid brugt af de indfødte indianere som gravplads. Siden søgte de tilflugt her under spaniernes erobring af øen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Maria Montell anbefaler

Jeg rejste med MarcoPolo til Cuba for at filme musikvideoen til sin sang Soy Maria. Vi fik rigtig god vejledning fra Karin, vores rejsekonsulent, og boede på det fantastiske Hotel Nacional i Havanna. Alt klappede, og vi vil varmt anbefale MarcoPolo.

 

Læs mere om rejsen

Snak Viñales-dalen med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel