Rejser til Varadero: Strand, hav og gode hoteller

På grund af handelsrestriktioner mellem USA og Cuba, kan vi pt. ikke tilbyde rejser til Cuba. Skulle situationen ændre sig, er vi naturligvis igen klar til at sende eventyrlystne rejsende til Cuba.   

Drømmer I om at slappe af i palmernes skygge på en af Caribiens bedste strande, bliver det ikke bedre end Varadero. Stranden er 22 km lang, sandet er hvidt og blødt, og vandet har den helt rigtige turkisblå farve. Hotelstandarden er tilmed høj, og mange hoteller tilbyder all-inclusive.
Varadero indbyder til afslapning i vandkanten. Men området byder også på mulighed for snorkling og dykning ved farvestrålende koralrev. Andre typer af sejlsports udbydes også, og det er værd at udforske de nærliggende mangrover, hvor en flok delfiner typisk holder til.
Varadero handler først og fremmest om sol, strand og vand. Men ønsker I at opleve mere af den cubanske kultur, er det I høj grad værd at leje en bil eller tage en organiseret tur væk fra kysten, hvor I kan opleve den cubanske hverdag udfolde sig i de små landsbyer. Eller kombiner badeferien i Varadero med nogle dage i hyggelige Havanna, hvor gamle velplejede amerikanske dollargrin triller rundt mellem bygninger fra den spanske kolonitid i forskellige grader af malerisk forfald.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Maria Montell anbefaler

Jeg rejste med MarcoPolo til Cuba for at filme musikvideoen til sin sang Soy Maria. Vi fik rigtig god vejledning fra Karin, vores rejsekonsulent, og boede på det fantastiske Hotel Nacional i Havanna. Alt klappede, og vi vil varmt anbefale MarcoPolo.

 

Læs mere om rejsen

Snak Varadero med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel