Rejser til Trinidad: Kolonitid, palæer og byliv

På grund af handelsrestriktioner mellem USA og Cuba, kan vi pt. ikke tilbyde rejser til Cuba. Skulle situationen ændre sig, er vi naturligvis igen klar til at sende eventyrlystne rejsende til Cuba.   

En rejse til Trinidad er både spændende og smuk. Byen opleves bedst til fods, så gå på oplevelse i den smukke by. Flere steder på jeres vej vil I komme inden for i gamle palæer, som for eksempel Museo Romántico, der har til huse i det, der engang var palæ for en lokal sukkerbaron. I dag er det indrettet som museum med genstande fra de mange gamle palæer i byen.

Hovedattraktionen er dog livet i gaderne og stemningen i byen. Bybilledet er præget af fornemme bygninger fra kolonitiden, gamle pastelfarvede huse med røde tegltage og gader med toppede brosten, hvor kvinderne sidder og broderer hvide duge, og mændene fletter de karakteristiske stråhatte. Der er næsten ingen trafik, og man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidad.

Om aftenen er der masser af liv og atmosfære på de små, stemningsfulde barer og i de hyggelige restauranter. På Casa de la Trova er der musik hver aften – og af og til også om dagen. Lidt uden for byen ligger Sukkermøllernes Dal.

Her, i de store sukkerrørsplantager, tog spanierne først livet af de indfødte indianere, og senere hentede de slaver fra Afrika. Med disse slaver skabte de en sukkerproduktion, der gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste og smukkeste byer.

Trænger I til total afslapning og en tur i bølgerne, så ligger den kilometerlange hvide strand, Playa Ancón, blot seks km fra Trinidad. Hyr en taxi, eller en tag en af de busser, som regelmæssigt afgår fra Trinidad til Ancón-stranden.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Maria Montell anbefaler

Jeg rejste med MarcoPolo til Cuba for at filme musikvideoen til sin sang Soy Maria. Vi fik rigtig god vejledning fra Karin, vores rejsekonsulent, og boede på det fantastiske Hotel Nacional i Havanna. Alt klappede, og vi vil varmt anbefale MarcoPolo.

 

Læs mere om rejsen

Snak Trinidad med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel