Rejser til Santa Clara: En rejse til revolutionens vugge

På grund af handelsrestriktioner mellem USA og Cuba, kan vi pt. ikke tilbyde rejser til Cuba. Skulle situationen ændre sig, er vi naturligvis igen klar til at sende eventyrlystne rejsende til Cuba.   

En rejse til Santa Clara er en rejse til revolutionens vugge. I december 1958 angreb oprørsstyrkerne Santa Clara, og efter blot to dages kampe indtog de byen. Santa Clara var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur.

I dag er der indrettet museer og opført monumenter til minde om det berømte slag og den mand, der stod i spidsen for oprørsstyrken; argentineren Ernesto Che Guevara. Ved den store statue af Che Guevara på Plaza de la Revolución findes det mausoleum, hvor han blev stedt til hvile i 1997, da hans jordiske rester blev ført til Cuba fra Bolivia. Her er der også indrettet et museum, der giver et godt indblik i den legendariske oprørsleders liv og hans rolle i den cubanske revolution.

I omegnen af Santa Clara finder I smukke landbrugsområder med kvæg, tobak, sukkerplantager og små søvnige fiskerlandsbyer, der bestemt er et besøg værd.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Maria Montell anbefaler

Jeg rejste med MarcoPolo til Cuba for at filme musikvideoen til sin sang Soy Maria. Vi fik rigtig god vejledning fra Karin, vores rejsekonsulent, og boede på det fantastiske Hotel Nacional i Havanna. Alt klappede, og vi vil varmt anbefale MarcoPolo.

 

Læs mere om rejsen

Snak Santa Clara med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Santa Clara. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Santa Clara.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel