Rejser til Baracoa: Et uopdaget tropisk paradis

På grund af handelsrestriktioner mellem USA og Cuba, kan vi pt. ikke tilbyde rejser til Cuba. Skulle situationen ændre sig, er vi naturligvis igen klar til at sende eventyrlystne rejsende til Cuba.   

Rejs til Baracoa og oplev Cubas ældste koloniale by. Baracoa er malerisk, og de utallige palmer langs kysten giver området et præg af en sydhavsø eller et uopdaget tropisk paradis.

Byen var den første spanske bosættelse, grundlagt i 1512 af Diego Veláquez. Den forblev isoleret, indtil hovedvejen til Guantánamo og Santiago de Cuba blev bygget i 1960’erne.

Det mest karakteristiske kendetegn for byen er det fladtoppede bjerg El Yunque.

Dagligdagslivet her bærer først og fremmest præg af en afslappet atmosfære, hvor dagens højdepunkt er et skyggefuldt spil domino, hvilket er utroligt populært i Cuba.

Baracoa er en fantastisk by at opleve til fods, og I kan let bruge timer på bare at nyde de mange detaljer i gadebilledet, de maleriske gamle huse og den smukke beliggenhed ud til havet.

Gaderne i Baracoa er uimodståeligt maleriske i de sene eftermiddagstimer, og de er et sandt mekka for fotografer. På havnepromenaden finder I et privat marked for landbrugsprodukter, og i weekenden fylder levende musik ofte Parque Independencia.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Maria Montell anbefaler

Jeg rejste med MarcoPolo til Cuba for at filme musikvideoen til sin sang Soy Maria. Vi fik rigtig god vejledning fra Karin, vores rejsekonsulent, og boede på det fantastiske Hotel Nacional i Havanna. Alt klappede, og vi vil varmt anbefale MarcoPolo.

 

Læs mere om rejsen

Snak Baracoa med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Baracoa. Så tag en snak med Yvonne Larsen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Baracoa.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel