Rejser til Costa Rica

Vulkaner, strand, regnskov og dyreliv

Rejs til Costa Rica med MarcoPolo og ankom til et overdådigt naturligt skatkammer. Tågede regnskove, aktive vulkaner, smukke sandstrande og et fantastisk rigt dyreliv er blot nogle af de ting, der gør Costa Rica til en sand tropisk perle.

Et naturligt paradis
Her er et væld af muligheder for at få nogle store oplevelser. Så både livsnyderen, eventyreren, naturelskeren og den adrenalinsøgende kan se frem til at få udlevet sine drømme i dette smukke, naturlige paradis.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Costa Rica med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Costa Rica

Grupperejser til Costa Rica med Exodus byder på mange forskelligeartede oplevelser. Der findes både familierejser, cykelrejser og rejser, hvor du blandt andet rafter og kører mountainbike. Alt samme foregår i Costa Ricas smukke landskaber og i selskab med en dygtig guide.

Gå til Exodus

Praktiske oplysninger om Costa Rica

Tidsforskel til Costa Rica
Costa Rica er 8 timer bagud, når vi har sommertid.

Flyvetid til  Costa Rica
Hvor lang tid tager det at flyve til Costa Rica, det tager ca. 15 timer med stop undervejs.

Regntid og klimaet på  Costa Rica
Costa Rica har 2 sæsoner; den tørre sæson som løber fra november/december til april. Her er vegetationen mindre frodig end i den ’grønne sæson’, som løber fra maj til november. Generelt er der flere byger i ’den grønne sæson’ som regel om eftermiddagen, men temperaturerne er stadig varme -fra 21-30 °C hele året rundt ved kysterne. Inde i landet er det generelt køligere og især i områder med tågeregnskov anbefales en trøje til de kølige aftner. De varmeste måneder er generelt fra marts til oktober. Costa Rica kan besøges hele året men september/oktober er generelt de vådeste måneder.
Luftfugtigheden ligger mellem 74-90 % og kan stige endnu mere i månederne juli til november. Bliver man overvældet af heden, kan man hoppe i bølgerne i det lækre 24-30 °C varme badevand.

Sprog på Costa Rica
I Costa Rica er det officielle sprog spansk. Engelsk er også udbredt og turistområderne vil det ikke være svært at gøre sig forståelig.

Valuta i Costa Rica
Der findes både vekselbureauer samt hæveautomater overalt i Costa Rica også i lufthavne.Der kan både hæves Costaricanske Colones og USD Credit cards accepteres som betalingsmiddel på hoteller, restauranter og ved udflugter. Dog foretrækkes kontanter når du handler/spiser lokalt. Valutaen i Costa Rica er Colones (CRC) men USD er også accepteret de fleste steder.

Drikkepenge på Costa Rica
I Costa Rica er det almindeligt og god skik, at give drikkepenge til chaufføren, piccoloen, rengøringsdamen, tjeneren osv. Dog kun, hvis du er tilfreds med servicen. Piccoloen, der bærer kufferten til værelset, vil sætte pris på 100 Colones.  På restauranter og barer lægges typisk 10-15% i ’service charge’ oven i regningen. Er dette ikke tilføjet på regningen er det normalt at lægge 5-10% af den samlede regning i drikke penge til tjeneren.

Vaccinationer til Costa Rica
Det er vigtigt at have de rigtige vaccinationer, inden du rejser mod Costa Rica. Derfor henviser vi til de seneste anbefalinger fra Statens Serum Institut – klik her.  Der er ingen krav om vaccinationer for rejser til Costa Rica. Det anbefales dog altid at kontakte egen læge, tropelæge eller Seruminstituttet.

Pas og visum til Costa Rica
Pas: Dit pas skal være gyldigt i 6 mdr. fra indrejsedatoen. Visum:Ved indrejse gives indrejsestempel med ret til 90 dages ophold for turistrejser. Til ophold ud over 90 dage kan du forlænge opholdet lokalt.
Visumreglerne kan ændre sig med kort varsel, og MarcoPolo anbefaler altid, at du tjekker de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade. Ovenstående informationer er med forbehold for ændringer. Bemærk: Ovenstående regler er kun gældende for danske statsborgere med dansk pas. Udenlandske statsborgere bør konsultere det pågældende lands ambassade.– klik her.

Elektricitet på Costa Rica
Costa Rica har 110 volt 60Hz og stikkene er med flade ben som i USA. Man skal bruge en adaptor.

Internet på Costa Rica
Der findes internet og Wi-Fi på langt de fleste hoteller. Kvaliteten svinger.

Fotografering på Costa Rica
Husk at medbringe godt med memory cards og batterier til kamera. Spørg generelt om lov, før du fotograferer mennesker.

Rejseforsikring til Costa Rica
Det anbefales på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der dækker i forbindelse med sygdom m.m. på rejsen. Kontakt gerne MarcoPolo for vejledning.

Billeje på Costa Rica 
Anbefales ikke.

Lokal transport på Costa Rica
De fleste rejser til Costa Rica er tilrettelagt hjemmefra, som inkluderer transport til og fra lufthavne.

Oplevelser i Costa Rica

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel