Vulkaner og termiske oplevelser i Rincon de la Vieja

Nationalparken Rincon de la Vieja ligger forholdsvis isoleret og er af samme grund ikke overrendt af turister. Dette vulkanske område er meget anderledes end området ved Arenal. Siden 1960’erne har der ikke været store udbrud her, men de mange boblende mudderpøle, svovlkilder og dampsøjler minder om, at undergrunden er meget varm.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning.

En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Der er transport fra San José til Rincon de la Vieja, hvor I indlogeres for natten på hotellet/lodgen.

Tidligt om morgenen er der afgang på hesteryg til vulkanen, der har lagt navn til nationalparken. Den ligger forholdsvis isoleret og er af samme grund ikke overrendt af turister. Parken er kendt for sine mange vulkaner med Rincón de la Vieja som den mest aktive. Siden 1960’erne har der ikke været store udbrud, men de mange boblende mudderpøle, svovlkilder og dampsøjler minder om, at undergrunden er meget varm. Højdemæssigt varierer parken mellem 600 m og 1.916 m, hvilket giver en imponerende variation i dyre- og plantelivet, som man vil bemærke på vej op eller ned ad vulkanerne. Dette er også stedet, hvor Costa Ricas nationalblomst, orkidéen Cattleya skinneri, er at finde i størst antal.

Hen på eftermiddagen er der transport tilbage til San José og endnu en overnatning. I kan også vælge at fortsætte turen til f.eks. Tamarindo.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Rincon de la Vieja

Vi kender de skønneste steder i Rincon de la Vieja og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José til Rincon de la Vieja t/r
  • 1 nat på godt turistklassehotel/lodge i Rincon de la Vieja inkl. morgenmad
  • Halvdagstur til Rincon de la Vieja-nationalparken

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel