Skildpadder og regnskov i Tortuguero

Tortuguero Nationalpark er blandt de mest dyrerige naturområder i hele Mellemamerika. Parken er dannet af en række tidligere vulkanøer og er et vidt forgrenet netværk af smalle floder, laguner, forskellige typer af regnskov og mangrove, hvor der lever en lang række dyr.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning.

En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

I forlader San José tidligt og kører gennem nationalparken Braulio Carrillo til den lille by Guápiles. Det er en fantastisk smuk køretur med udsigt til den frodigrgrønne regnskov. I Guápiles spiser I morgenmad. Herefter fortsætter turen ad en mindre vej til Caño Blanco, hvorfra der sejles videre ad kanalerne, der løber parallelt med den caribiske kyst. I vandoverfladen kan man se alligatorer ligge på lur. Aber hopper rundt i træerne, og dovendyr kigger sløvt efter båden. Midt på dagen ankommer I til lodgen, hvor I indlogeres i to nætter med alle måltider og en række guidede ture rundt i området inkluderet. Eftermiddagen og aftenen er frie til at slappe af og nyde junglenatten med dens mange lyde.

Costa Rica - Tortuguero

Livet på lodgen følger junglens rytme. Derfor er der tidlig morgenvækning. I skal på en guidet vandretur gennem regnskoven til et punkt med udsigt til det Caribiske Havs azurblå vand.

Om eftermiddagen udforsker I nationalparkens labyrint af kanaler i båd. Guiden ved præcis, hvor de forskellige dyr holder til, og vil forsøge at bringe jer så tæt på parkens dyreliv som muligt.

Hvis I kommer hertil i havskildpaddernes ynglesæson, fra februar til oktober, kan I følge med på aften- og natture og opleve de store dyr kravle op på stranden for at lægge æg i sandet.

Costa Rica - Tortuguero

Efter morgenmaden er det tid til at forlade Tortuguero. I sejler med båd tilbage til Caño Blanco og fortsætter til Guápiles. Herfra kører I tværs over Costa Rica tilbage mod San José, hvor I har endnu en overnatning.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Tortuguero National Park

Vi kender de skønneste steder i Tortuguero National Park og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José til Tortuguero Nationalpark t/r
  • 2 nætter i Tortuguero på godt turistklasse-lodge inkl. morgenmad og daglige aktiviteter

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel