Monteverdes tågeregnskov

Monteverdes tågeregnskov rummer et fascinerende dyreliv, som man dog kun ser i glimt på grund af den tætte vegetation. Området er et paradis for fugleinteresserede. Der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. Her yngler bl.a. den farvestrålende quetzal.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning.

En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Der er transport til Monteverde, hvor I har to overnatninger.

Naturreservatet Monteverde blev grundlagt af kvækerne, der besluttede at frede en tredjedel af deres jord for at bevare vandtilførslen til området. Kvækerne kom hertil fra USA for at undgå militærtjeneste. I deres søgen efter et nyt hjemland faldt valget på Costa Rica. Landet er en fredselskende nation og har intet militær, hvilket passede godt til kvækernes livsfilosofi. De valgte Monteverde på grund af områdets behagelige klima og den frugtbare, billige jord. Siden 1951 har kvækerne produceret en stor del af Costa Ricas mælkeprodukter.

Costa Rica - Monteverde

Tidligt om morgenen arrangeres en vandretur ind i tågeskoven, der rummer et fascinerende dyreliv, som man dog kun ser i glimt på grund af den tætte vegetation. Området er et paradis for fugleinteresserede. Der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. Her yngler bl.a. den farvestrålende quetzal. Den lokale guide holder konstant udkig efter pattedyr, fugle og eksotiske planter.

Tågeskoven er karakteriseret ved en høj luftfugtighed, der opstår, når tunge skyer driver ind fra det Caribiske Hav og fanges af bjergene. Den høje luftfugtighed giver optimale forhold for epifytter (planter som vokser på andre planter). Nogle steder vokser de så tæt, at træerne knapt skimtes. Skoven har en af Costa Ricas bedste stisystemer af hængebroer.

Eftermiddagen er til fri disposition. Hvis I har mod på et adrenalin-sus, er Monteverde et af de bedste steder at prøve “canopy”-ture. Her svæver I via en række solide liner mellem trætoppene og gennem skyerne. Nogle steder er der fart på, og I mærker adrenalinen suse – andre steder er tempoet mere adstadigt, og I kan nyde tågeskoven fra oven.

Costa Rica - Ziplines

Der er transport tilbage til San José, hvor I har endnu en overnatning. Eller I kan vælge at fortsætte turen rundt i Costa Rica – f.eks. til vulkanen Arenal.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Monteverdes tågeregnskov

Vi kender de skønneste steder i Monteverdes tågeregnskov og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José til Monteverde t/r
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i Monteverde inkl. morgenmad
  • Halvdagstur til Monteverde tågeskov

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel