Manuel Antonio National Park

Manuel Antonio National Park er den mindste – men også den mest kendte af Costa Ricas 25 nationalparker. Og det med god grund. Kombinationen af strand, regnskov og dyreliv gør nationalparken til enhver rejsendes paradis.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning.

En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Der er transport til Manuel Antonio, hvor I har tre overnatninger på Hotel Karahe, der ligger lige ud til stranden.

De næste dage er til rådighed. Manuel Antonio byder på alle slags aktiviteter lige fra snorkling, rafting, sejlads i havkajak, surfing, ture på hesteryg – samt naturligvis besøg i den nærliggende Manuel Antonio Nationalpark. Vi har inkluderet en katamarantur den ene af dagene.

Manuel Antonio er den mindste – men også den mest kendte af Costa Ricas 25 nationalparker. Og det med god grund. Kombinationen af strand, regnskov og dyreliv gør nationalparken til enhver rejsendes paradis. Regnskoven ligger helt ned til den hvide sandstrand, og det er her, I finder nogle af de smukkeste strande i Costa Rica. Dyrelivet er rigt og vant til de mange besøgende, hvilket gør Manuel Antonio til et godt sted at se både aber, dovendyr, leguaner, tukaner og papegøjer. Trods mangfoldigheden og et godt stisystem i nationalparken er det dog altid en god idé at tage på en guidet tur – så er chancerne for de virkelig store dyreoplevelser endnu større.

Costa Rica_Manuel Antonio abe

Der er transport tilbage til San José, hvor der igen overnattes, eller I kan vælge at fortsætte turen rundt i Costa Rica – f.eks. til Carara Nationalpark eller Monteverde.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Manuel Antonio National Park

Vi kender de skønneste steder i Manuel Antonio National Park og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José til Manuel Antonio t/r
  • 3 nætter på godt turistklassehotel i Manuel Antonio inkl. morgenmad
  • Katamaran-tur fra Manuel Antonio

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel