Arenal – den levende vulkan

Arenal-vulkanen er en af de mest aktive vulkaner i verden. Udover vulkanen oplever I de varme kilder: Ecotermales.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning.

En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Der er transport fra San José til La Fortuna ved vulkanen Arenal. Her har I to overnatninger.

I dag skal I på udflugt til nationalparkens midtpunkt, den aktive og kegleformede vulkan Arenal. Besøget giver jer mulighed for at opleve én af verdens mest aktive vulkaner. Arenal-vulkanen slumrede i mere end 400 år indtil den 29. juli 1968, hvor den pludselig med enorm kraft gik i udbrud. To landsbyer blev ødelagt, tusindvis af kvæg mistede livet, og marker og skove blev dækket af lava. Lige siden har vulkanen næsten dagligt sendt store askeskyer mod himlen. Store dele af nationalparken ligger i dag øde hen. Endnu har planter og dyr ikke formået at indtage dette golde Mars-agtige landskab. Området, der blev erklæret nationalpark i 1995, rummer dog en enorm biodiversitet i de skove, der endnu står.

Sidst på eftermiddagen går turen til de varme kilder Ecotermales. Der er mulighed for at bade i de varme, termiske kilder, der er op til 39 grader varme. Typisk ankommer I først til de varme kilder, når solen er lige ved at gå ned. Det er en fantastisk oplevelse at gå gennem regnskoven iført badetøj i retning mod de smukt oplyst og dampende, varme kilder. Måske er I heldige, at der falder et par regndråber på jer, mens I går – så er det næsten endnu mere fabelagtigt at lade sig glide ned i det varme, livgivende vand.

Costa Rica - Arenal Vulkanen

Der er transport tilbage til San José, hvor I har endnu en overnatning. Eller I kan vælge at fortsætte turen rundt i Costa Rica – f.eks. til Rincon de la Vieja.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vulkanen Arenal

Vi kender de skønneste steder i Vulkanen Arenal og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José – La Fortuna t/r
  • 2 nætter på godt turistklassehotel ved La Fortuna inkl. morgenmad
  • Halvdagstur til Arenal-vulkanen
  • Transport og entré til Ecotermales

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel