Ara-papegøjer i Carara National Park

Carara National Park ligger midt på Stillehavskysten mellem det varme og tørre nordvest og den regnfulde region i sydvest. Carara Nationalpark, der har flora og fauna fra begge regioner, er hjemsted for tukaner, brøleaber, dovendyr, kolibrier og adskillige papegøjearter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning. En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Der er transport til Carara Nationalpark, som ligger tæt ved Stillehavet. I indlogeres på Hotel Villa Lapas i to nætter. Om eftermiddagen besøger I Villa Lapas Sky Walk, der ligger i et privat reservat tæt ved Carara Nationalpark. Her skal I på vandretur højt oppe under de enorme trækroner, hvor man har anlagt et stisystem af hængebroer, der slynger sig mellem træerne. Det er en stor oplevelse at se skoven i fugleperspektiv. Samtidig kommer I helt tæt på dyrelivet i junglens top. Stisystemet er omkring to en halv km langt, og både unge og gamle kan være med i højderne.

Costa Rica - Carara

Dagen er til fri disposition på Villa Lapas. Besøg evt. den nærliggende Carara Nationalpark, der ligger midt på Stillehavskysten mellem det varme og tørre nordvest og den regnfulde region i sydvest. Carara Nationalpark, der har flora og fauna fra begge regioner, er hjemsted for tukaner, brøleaber, dovendyr, kolibrier og adskillige papegøjearter. Regnskoven her i Carara er mere åben end regnskoven i det sydlige Costa Rica, hvilket betyder, det ofte er nemmere at spotte fuglene i Carara. Via et sindrigt stisystem kan man bevæge sig vidt omkring i skoven og komme helt tæt på naturen og dyrelivet. I kan naturligvis også bare vælge at slappe af i den store have ved Villa Lapas.

Tag børnene med til Costa Rica

Der er transport tilbage til San José, hvor der igen overnattes.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Carara National Park

Vi kender de skønneste steder i Carara National Park og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på godt turistklasse hotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José til Carara Nationalpark t/r
  • 2 nætter på Villa Lapas ved Carara Nationalpark inkl. morgenmad
  • Halvdagstur til Villa Lapas Skywalk

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel