Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica og gi’ jer selv og jeres børn – og måske endda jeres børnebørn – en oplevelse for livet. Tag dem med til Costa Rica! Costa Rica er et af de 20 lande i hele verden, som har den største biodiversitet. Her er farvestrålende papegøjer, skræppende aber, leguaner, næsebjørne, sommerfugle og kolibrier i massevis. Her er også aktiviteter for alle; hængebroer i trækronerne, rideture på hesteryg til vulkaner og afslappende bade i varme kilder. Costa Rica er et af de mest demokratiske og velfungerende lande i hele Latinamerika – med andre ord; et perfekt sted til en familieferie. Denne tur foregår hovedsageligt i privat bil med egen guide, så I kan holde pause, når I har brug for det. Dette bliver en ferie, I aldrig glemmer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Afrejse om formiddagen fra Danmark. Efter en mellemlanding fortsætter I til San José i Costa Rica. I ankommer til Costa Ricas hovedstad sidst på aftenen.
I lufthavnen modtages I af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til Hotel Radisson, som ligger i Escazú tæt på San Jose. Her skal I tilbringe de to første nætter i Costa Rica.

San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 millioner mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning. En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Oplev San José

Morgenen begynder med et besøg på en kaffe-plantage beliggende ved Poás-vulkanens sider. Den frugtbare vulkanske jord er fremragende til dyrkning af kaffe. I vil stifte bekendtskab med kaffemærket ” Tres Generaciones”, som, efter vores mening, er noget af det bedste kaffe i verden! På kaffeplantagen hører I nærmere om kaffebønnens vej til kaffekoppen.

Efter besøget på kaffeplantagen går turen til Poás-vulkanen. Krateret i Poás-vulkanen regnes for at være verdens største krater med en bredde på 1,5 km og en dybde på 320 meter. Røgen, der langsomt stiger op fra krateret, vidner om, at vulkanen stadig er aktiv – og i øvrigt meget let tilgængelig. I behøver blot gå de sidste 200 m op til krateret i 2704 m højde. Her kan I kigge ned i selve krateret og se den smukke blå sø, der ligger hernede.

Eftermiddagen er til fri disposition – evt. til at nyde poolen på hotellet.

I forlader San José tidligt og kører gennem nationalparken Braulio Carrillo til den lille by Guápiles. Det er en fantastisk smuk køretur med udsigt til den frodiggrønne regnskov.
I Guápiles spiser I morgenmad. Herefter fortsætter turen ad en mindre vej til Caño Blanco, hvorfra der sejles videre ad kanalerne, der løber parallelt med den caribiske kyst. I vandoverfladen kan man se alligatorer ligge på lur, aber der hopper rundt i træerne og dovendyr, der sløvt kigger efter båden.
Midt på dagen ankommer I til lodgen, hvor I indlogeres i to nætter med alle måltider og en række guidede ture rundt i området inkluderet. Eftermiddagen og aftenen er fri til at slappe af og nyde junglenatten med dens mange lyde.

Costa Rica - Tortuguero

Livet på lodgen følger junglens rytme. Derfor er der tidlig morgenvækning. I skal på en guidet tur i båd, hvor I udforsker nationalparkens labyrint af kanaler. Guiden, der ved præcis, hvor de forskellige dyr holder til, vil forsøge at bringe jer så tæt på parkens dyreliv som muligt.
Hvis I kommer hertil i havskildpaddernes ynglesæson, fra februar til oktober, kan I følge med på aften- og natture og opleve de store dyr kravle op på stranden for at lægge æg i sandet. Denne tur betales på stedet og kan kun betales kontant.

Costa Rica - Tortuguero

Efter morgenmaden er det tid til at forlade Tortuguero. I sejler med båd tilbage til Caño Blanco og fortsætter til Guápiles. Herfra kører I tværs over Costa Rica til byen La Fortuna som ligger ved Arenal-vulkanen. I bliver indlogeret på et hotel, som ligger tæt ved den lille by.

Eftermiddagen er til rådighed til at slappe af. Har I lyst til at lave noget, kan vi anbefale en udflugt til nationalparkens midtpunkt, den aktive og kegleformede vulkan, Arenal. Besøget giver jer mulighed for at opleve én af verdens mest aktive vulkaner. Arenal-vulkanen slumrede i mere end 400 år indtil den 29. juli 1968, hvor den pludselig med enorm kraft gik i udbrud. To landsbyer blev ødelagt, tusindvis af kvæg mistede livet og marker og skove blev dækket af lava. Lige siden har vulkanen næsten dagligt sendt store askeskyer mod himlen. Store dele af nationalparken ligger idag øde hen. Endnu har planter og dyr ikke formået at indtage dette golde Mars-agtige landskab. Området, der blev erklæret nationalpark i 1995, rummer dog en enorm biodiversitet i de skove, der endnu står.

Costa Rica - Arenal

Formiddagen bruges ved La Fortunas nyeste attraktion: Arenal-hængebroerne. Mange steder i Costa Ricas regnskov har man højt oppe under de enorme trækroner anlagt et stisystem af hængebroer, der slynger sig mellem træerne. Det er en stor oplevelse at se skoven i fugleperspektiv. Samtidig kommer I helt tæt på dyrelivet i junglens top. Hold bl.a. udkig efter de flotte tukaner med deres karakteristiske store og farvestrålende næb. Stisystemet er omkring tre km langt, og både unge og gamle kan være med i højderne.

Resten af dagen er til rådighed. Besøg evt. det smukke La Fortuna-vandfald i udkanten af den lille by, La Fortuna – eller brug tiden ved poolen med udsigt til Arenal-vulkanen.

Idag sættes kursen mod Guanacaste-regionen og Rincón de la Vieja. Undervejs passeres byerne Cañas og Liberia, der ligger i det nordvestlige hjørne af Costa Rica. I løbet af eftermiddagen når I frem til Rincón de la Vieja, hvor I indlogeres for to nætter.
Hvis I har lyst er der tid til en formiddagsaktivitet i La Fortuna inden afgang mod Rincón de la Vieja – men I kan også vælge at tage tidligere afsted og bruge eftermiddagen i Rincón de la Vieja. I bestemmer selv over tiden!

Costa Rica - Rincon de la Vieja National Park - Vandfald

Nationalparken Rincón de la Vieja er opkaldt efter den højeste vulkan i området – den stadig aktive Rincón de la Vieja – og området er da også kendt for sin kraftige termiske aktivitet. Især kogende mudder og boblende søer finder I her til overflod.
Dagen er til rådighed og her findes en bred vifte af aktiviteter for både store og små. Vi vil anbefale, at I bruger formiddagen på en kortere vandretur (et par timer), hvor I besøger nogle af områdets højdepunkter. Hotellet kan hjælpe jer med transport til/fra vandreturens start samt evt. en guide såfremt I ønsker det.
Eftermiddagen kan bruges ved poolen – eller I kan igen lade hotellet hjælpe jer med at arrangere en aktivitet. Hvad med f.eks. en tur på hesteryg eller måske en kanotur på Colorado-floden?

Costa Rica - Rincon de la Vieja

Fra Rincón de la Vieja kører I nu mod vest over den tørre savanne i Guanacaste-regionen og mod Stillehavskysten, hvor I har to nætter på Flamingo Beach Resort – et dejligt 4-stjernet og særdeles familievenligt resort, hvorfra der en fantastisk udsigt ud over det smukke Stillehav.
Resortet har flere pools og ligger i øvrigt kun en kort gåtur fra stranden, hvor bølgerne er rolige og vandet dejligt varmt. Den perfekte afslutning på en dejlig rejse.

Rejser til Costa Rica - Flamingo Beach

Dagen er til fri disposition til afslapning, gåture i området eller en tur i vandet.

Får I nok af stranden eller de mange pools, kan hotellet hjælpe med at arrangere udflugter. Snorkling er populært i området her – eller hvad med en fisketur? For de mere eventyrlystne er Ocotal et af de bedste dykkersteder i Costa Rica – både hvis nogle af jer er certificerede dykkere – eller I bare har lyst til et prøvedyk.

Costa Rica

Der er transport tilbage til San José, hvor I har en enkelt overnatning, inden I i morgen påbegynder hjemrejsen.

Costa Rica - San Jose

Der er transport til lufthavnen i San José, hvor hjemrejsen påbegyndes.

I ankommer til Danmark i løbet af dagen.

Turen er for alle i almindelig god fysisk form.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn ( u/12 år )
fra 20.995 kr.
Rejseperiode
23 jun 2019 - 21 aug 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn ( u/12 år )
fra 21.995 kr.
Rejseperiode
22 aug 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn ( u/12 år )
fra 20.995 kr.
Inkluderet i prisen
 •  Flyrejse fra Danmark – San José t/r
 •  3 nætter på Hotel Radisson i San José
 •  Halvdagstur til kaffeplantage og Poás vulkanen udenfor San José
 •  3 dages/2 nætters ophold i Tortuguero med ture og alle måltider
 •  2 nætter på Arenal Springs el. tilsvarende
 •  Tur til Arenal-hængebroerne
 •  2 nætter på Cañón de la Vieja Lodge el. tilsvarende
 •  2 nætter på Flamingo Beach Resort
 •  Alle transporter og landtransport i bus eller privat chauffør
 •  Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 •  Daglig morgenmad
 •  Frokost på dag 2 og 5
 •  Lufthavnsskatter og -afgifter
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 •  Sygeafbestillingsforsikring
 •  Rejseforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 •  Afrejseskat i San José

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Costa Rica

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Rica

Vi kender de skønneste steder i Costa Rica og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Costa Rica

Kom tæt på Costa Ricas rige natur og dyreliv på dette foredrag, der tager dig med på en fantastisk rejse gennem det Latinamerikanske land. Undervejs besøges både lavtliggende regnskove, tågeindhyllede bjergskove og rygende vulkaner. Du hører også om de bedste steder at opleve dyrelivet, samt får svar på en masse spørgsmål om at rejse i landet.

Læs mere her
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel