Det ukendte Costa Rica

Dette er den ultimative Costa Rica rejse for alle, der drømmer om at opleve landets fantastiske natur, og gerne vil rejse lidt væk fra de gængse turistruter.
Fra San José besøger du den gamle hovedstad Cartago med sin flotte pilgrimskirke. Du kigger også ned i Irazu-vulkanens krater og oplever den store samling af orkideer i Lankester Garden. Dernæst udskiftes hovedstaden med tågeskove ved Bajos del Toro, hvor du bor på en lækker lodge midt i naturen.

Landskaberne ændrer karakter, når du fortsætter mod Arenal, der byder på termiske kilder, lavamarker og nysgerrige næsebjørne omkring den perfekte kegleformede vulkan Arenal. Du har god tid til at udforske området samt tage på en dagstur til det afsidesliggende Caño Negro Wildlife Reserve, inden turen fortsætter til den oversete Tenorio Volcano National Park. Her flyder du stille og roligt ned ad Rio Celestes turkisblå vand, og du vandrer gennem regnskoven til et flot vandfald.

Flere store naturoplevelser venter langs Stillehavskysten, hvor du kigger efter krokodiller og arapapegøjer i Carara National Park. Du tager også på hvalsafari i Ballena Marine National Park, inden rejsen slutter med fantastisk dyreliv og snorkling i Corcovado National Park, der er en stærk kandidat til titlen som den bedste nationalpark i hele Mellemamerika.

Rejsen igennem bor du på nøje udvalgte lodges og hoteller. Nogle er luksuriøse, andre er mere simple. Men de ligger alle helt perfekt, så du har første parket Costa Ricas storslåede natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark mod Costa Rica, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. I lufthavnen modtages du af vores lokale repræsentant samt en privatchauffør, der kører dig til dit hotel i hjertet af hovedstaden. Her er resten af dagen fri til at slappe af eller strække benene på en gåtur på egen hånd.
San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid; evigt forår. Der er noget om snakken, for klimaet er virkelig behageligt. Byen er desuden blandt de hyggeligste hovedstæder i Mellemamerika. Ikke mindst omkring midtbyens gågade, der vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor du kan nyde en kop lokal kaffe, mens du betragter livet omkring de smukke pladser. Flere fine historiske bygninger pryder gaderne, og små museer fortæller om områdets rige fortid. Særligt guldmuseet er et besøg værd med sine fantastiske guldskatte fra tiden før spaniernes ankomst.

Costa Rica - San Jose - Nationalteateret

En spændende dag venter, når du udforsker en række meget forskellige seværdigheder omkring San José. Først går turen til byen Cartago, der fungerede som Costa Ricas hovedstad fra 1574 til 1824. I dag er Cartago en rolig by med omkring 150.000 indbyggere, der ikke ser mange udenlandske turister. Pilgrimme derimod kommer i massevis for at besøge kirken Basílica de Nuestra Señora de los Ángeles, der er blandt de smukkeste og vigtigste pilgrimskirker i Mellemamerika. Du besøger også ruinerne af en ufærdige kirke, der blev droppet efter det store jordskælv i 1910.
Fra Cartago fortsættes til vulkanen Irazu, der med sine 3.420 meter er den højeste i Costa Rica. En vej snor sig næsten op til toppen, hvorfra en kort gåtur fører gennem de lavafyldte månelandskaber det sidste stykke til kraterkanten, hvor du kan kigge ned i dybet. Tilbage i bilen sættes kursen gennem den smukke Orosi-dal. Her ser du blandt andet det store hydroelektriske anlæg Cachi. Du besøger også kirkeruinen Ujarrás samt kirken Orosi, der stammer fra kolonitiden og er blandt de ældste kirker i Costa Rica. Frokosten nydes i løbet af dagen, inden turen slutter i Lankester Gardens, der huser den største samling orkideer i hele Mellemamerika. Herfra går turen tilbage til hotellet i San José.

Du forlader storbyen fra morgenstunden og kører ad The Pan American Highway til Bajos del Toro. Turen fører dig gennem små landsbyer og forbi landbrug med kvæg og grønne marker. Vel fremme indlogeres du på El Silencio Lodge & Spa; en lækker førsteklasses lodge bestående af store suiter og villaer spredt ud i den frodig natur mellem høje vulkaner.
Du får et indtryk af omgivelserne denne eftermiddag, når du begiver dig ud på en guidet gåtur. Turen fører dig gennem haven, hvor kolibrier ofte ses summe fra blomst til blomst. Derfra tager tågeskovene over, og du begiver dig ind i en magisk verden af tæt, frodig vegetation, drivende skyer og høj luftfugtighed. Dette giver optimale betingelser for orkideer og epifytter, som er planter der vokser på andre planter. Nogle steder vokser de så tæt, at stammerne på værtstræet knapt kan skimtes. Dyrelivet er rigt i tågeskovene, men det kan være svært at få øje på dyrene i den tætte vegetation. Tilbage på lodgen er aftenen fri til at slappe af og nyde følelsen af at være midt i naturen.

Costa Rica - Orosi Dalen

Dagen er fri til at nyde området på egen hånd. Om det betyder afslapning på terrassen i din suite eller udforskning af vandrestierne gennem tågeskoven er helt op til dig. Du kan også tilkøbe forskellige ture og aktiviteter på lodgen. Det kunne være en guidet vandretur til et af områdets vandfald, eller måske en fugletur i det tidlige morgengry. Du kan også komme på ridetur, eller suse mellem trækroner i ziplines. Er du interesseret i mad og drikke, kan du lære om det lokale køkken på et kokkekursus, eller dykke ned i vinens eller kaffens verden sammen med lodgens eksperter. Eller hvad med at lave din egen chokolade fra friske kakaofrugter?
Lodgens to restauranter er en oplevelse i sig selv. Fokus er på det lokale køkken, og rigtig mange ingredienser kommer fra egen have. De opdrætter også selv kylling samt ørreder, så hvis du har lyst, kan du få lov at fange din egen fisk til middag. Du kan sågar få arrangeret en særlig, romantisk middag i stearinlysenes skær inde i skoven.

Du har endnu en dag i dette fantastiske område. I løbet af dagen har du mulighed for at plante et træ, og derved deltage i lodgens arbejde for at beskytte områdets skove og bekæmpe den globale opvarmning gennem Co2-nedsættende initiativer. Håbet er også, at en af Costa Ricas mest sagnomspundne fugle, quetzalen, igen vil finde tilbage til disse tågeskove, hvor den hører hjemme. Quetzalen er ekstremt farvestrålende, og den har gennem tiderne haft en stor symbolsk betydning. Aztekerne og mayaerne brugte den i religiøse ceremonier. Senere blev den et vigtigt symbol på frihed under kolonitiden, da quetzalen kun meget sjældent kan overleve i fangenskab. Resten af dagen er fri til egne eventyr.

Costa Rica - Bajo del Toros

Nyd den sidste morgen i tågeskoven, inden turen fortsætter mod helt andre typer landskaber omkring den berømte kegleformede vulkan Arenal. Her indlogeres du på Arenal Springs Hotel, der ligger for foden af vulkanen. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser og hotellets meget flotte poolområde, hvor du kan bade med udsigt mod vulkanen. Eller tag på opdagelse på egen hånd i nærområdet, der byder på både vandfald, varme kilder og et rigt dyreliv.

Costa Rica - Arenal

Dagen byder på en spændende dagstur til det afsidesliggende naturområde Caño Negro Wildlife Reserve nær grænsen til Nicaragua. Her flyder store floder gennem den uberørte skov og danner midlertidige laguner, langs hvilke brøleaber, edderkoppeaber og kapucineraber holder til i trækronerne. Også i vandskorpen er der masser af liv. Kaimaner, som de lokale krokodiller kaldes, ligger på lur i det grumsende vand, hvor skildpadder og leguaner soler sig på store sten. Måske får du også øje på de finurlige Jesus Christ-firben, der ser ud til at kunne løbe henover vandoverfladen.
Skoven er desuden hjem for større dyr. I skyggerne mellem træerne lister pumaer, ozelotter og sågar jaguarer rundt på udkig efter skovens hjorte og tapirer. Det kræver dog ekstremt held at se disse sky og sjældne dyr. Større chancer er der for at opleve det rige fugleliv. Hvordan du udforsker parken afhænger af årstiden og vandstanden i floderne. Men du kan roligt se frem til en stor naturoplevelse, inden turen går tilbage mod hotellet ved Arenal.

Costa Rica - Caño Negro Wildlife Reserve

Du har hele dagen til at udforske området omkring Arenal på egen hånd. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig. Men det kan i høj grad anbefales at besøge Arenal Volcano National Park, der ligger en kort køretur fra hotellet. I mere end 400 år slumrede Arenal indtil den 29. juli 1968, hvor den pludselig gik i udbrud med enorm kraft. I mange år derefter sendte vulkanen næsten dagligt glødende lava og store askeskyer mod himlen.
I dag er Arenal faldet til ro. Men området omkring vulkanen bærer tydeligt præg af den voldsomme vulkanske aktivitet. Lava dækker mange steder landskaberne. Men gradvist får træer og buske fodfæste igen mellem lavastenene. Også blomster spirer frem af den sorte jord, og dyrene vender tilbage. Andre steder er naturen kommet sig hurtigere, og omkring Arenal finder du også tætte regnskove med en meget stor biodiversitet. Især fuglelivet er særdeles rigt. Med held får du måske også øje på aber samt de små næsebjørne, der af og til kommer meget tæt på.
Trænger du til en dukkert, kan den varme kilde Tabacón anbefales. Kilden er utrolig smuk med sine mange små vandfald, og det er vidunderligt at lade sig glide ned i det varme vand og sidde der midt i naturen under åben himmel.

Costa Rica - Arenal

Fra Arenal er det kun en kort køretur til La Paz de Guatuso på kanten af Tonorio Volcano National Park. Dette utæmmede naturområde byder på dybe skove og vilde floder, der snor sig omkring parkens fire vulkaner og to kratere. Din base for udforskning af området er Río Celeste Hideaway Hotel; et komfortabelt førsteklasses hotel med et flot poolområde og en smuk beliggenhed i naturen.
Et af områdets absolutte højdepunkter er floden Rio Celeste, der i det rigtige lys har en helt utrolig blågrøn farve. En lokal legende fortælle, at da Gud havde malet himlen blå, vaskede hans sine pensler, og restmalingen er den, der løber i Rio Celeste. Du oplever floden helt tæt på denne eftermiddag, når du sætter dig til rette i en stor oppustet gummiring og glider ned ad floden. Der er små strømfald på floden. Men det går aldrig hurtigere, end at du i ro og mag kan nyde flodens smukke farve og den frodige, tropiske vegetation langs bredden.

Costa Rica - Tenorio Volcano National Park

I dag skal du dybere ind i den vilde natur og denne gang på gåben. Turen starter tidligt og fører dig ad stejle stiger gennem skoven. Dyrelivet i nationalparken er rigt, og mange dyr er særligt aktive i de tidlige morgentimer. Så hold øje med bevægelser i trækronerne. Både jaguarer, pumaer og tapirer lever i skoven. Men det er langt mere sandsynligt at se nogle af de mange fugle, eller måske høre lyden af brøleabernes dybe kald mellem trækronerne. Målet for vandreturen er et vandfald, hvor den blågrønne Rio Celeste falder omkring 20 meter ned i et naturligt bassin omgivet af stejle klipper og tæt vegetation.
Vandreturen er cirka syv kilometer lang og tager fire timer. Det er ikke den letteste vandretur i Costa Rica, men udsigten over vandfaldet og følelsen af at gå gennem den uberørte natur er det hele værd. Tilbage på hotellet er eftermiddagen fri til at slappe af ved poolen eller udforske området på egen hånd.

Costa Rica - Tenorio Volcano National Park

Du forlader nu det vulkanske højland og fortsætter mod Stillehavskysten. På vejen gøres der stop ved Tárcoles, hvor du sejler ud på floden Rio Grande på udkig efter krokodiller. Også mange andre dyr lever langs floden. Men det er krokodillerne, der tiltrækker sig mest opmærksomhed på grund af deres størrelse. Her er det ikke ualmindeligt at se krokodiller på over fire meter ligger og solbade på sandbankerne eller glide lydløst gennem vandskorpen.
Efter sejlturen fortsættes mod det prisvindende luksushotel Villa Caletas Hotel, der ligger forrygende flot på en bjergside med udsigt over havet. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser. Udsigten over havet fra poolen er svær at tage øjnene fra, og hvis du har lyst, fører en knap to kilometer lang sti ned til en privat strand. Det giver appetit til en god middag på hotellets glimrende Mirador Restaurant.

Costa Rica - Carara National Park

Carara Transitional Forest National Park ligger lige der, hvor naturen fra den varme og tørre nordvestlige del af Costa Rica møder den mere regnfulde region i sydvest. Nationalparken er præget af begge regioner, hvilket gør både naturen og dyrelivet ualmindeligt rigt og varieret. På turen ind i nationalparken er der gode chancer for at se blandt andet tukaner, kolibrier og en række forskellige papegøje-arter. Deriblandt de store, røde arapapegøjer, der ellers kan være svære at opleve i fri natur. Skoven er også hjem for brøleaber, dovendyr, næsebjørne, bæltedyr, myreslugere og et væld af andre skabninger. Kigger du godt efter, kan du være heldig at se de meget små, farverige pilegiftfrøer, er gemmer sig i skovbunden. Efter turen vender du tilbage til Villa Caletas Hotel, hvor resten af dagen er fri til egne eventyr.

Turen fortsætter med bus sydpå langs Stillehavskysten mod Bahía Ballena og Ballena Marina National Park. Landskaberne i denne del af landet varierer meget fra græssletter og store palmeolieplantager til vilde kyster og skove. Ved ankomsten indlogeres du på det førsteklasses Cuna Del Ángel Hotel lidt væk fra kysten. Herefter er resten af dagen fri til at slappe af ved poolen og måske nyde en god middag i restauranten, der har en flot udsigt over trætoppene.

Costa Rica - Ballena Marine National Park

Dagen starter med en spændende tur til Ballena Marine National Park, der blandt andet byder på det største koralrev langs Mellemamerikas stillehavskyst. Parken er også et rigtig godt sted at opleve de store pukkelhvaler, når de søger fra de kolde næringsrige have omkring Alaska og Antarktis mod varmere og mere rolige kyster for at yngle. I perioden fra august til november kommer hvalerne op fra Antarktis, mens hvalerne fra Alaska søger sydpå fra december til april. Også brydeshvaler ses i området af og til. Så der er hvaler i området en stor del af året.
Hvalerne er naturligvis ikke alene. Også delfiner lever i havet. Det samme gør en række fiskearter og et væld af forskellige andre havdyr. Havskildpadder lægger æg langs kysterne fra maj til november, og på himlen over havet svæver frigatfugle, pelikaner og brune suler. Efter et par spændende timer på havet, går turen tilbage til hotellet.

Costa Rica - Ballena Marine National Park

Du har hele dagen til at nyde hotellet og udforske området på egen hånd. Hotellet kan arrangere en række forskellige udflugter og aktiviteter. Måske har du lyst til endnu en hvalsafari. Eller måske en tur i kajak. Du kan også komme på snorkelture langs kysten eller køre i ziplines mellem trækronerne. Mulighederne er mange.

Costa Rica - Ballena Marine National Park

Selv i et land som Costa Rica fyldt med fantastiske naturområder, er Corcovado National Park noget helt særligt. Det har aldrig været let at komme til Corcovado, og selv i dag foregår den sidste del af turen til hotellet med båd. Men belønningen er absolut rejsen værd, for Corcovado er uden tvivl blandt de bedste nationalparker i hele Latinamerika. Dagens mål er Casa Corcovado Jungle Lodge. Denne 4-stjernede junglelodge er klart blandt områdets mest komfortable steder at bo, og beliggenheden omgivet af jungle på kanten af nationalparken bliver ikke bedre. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af ved poolen eller udforske junglen omkring lodgen. Opholdet er med helpension.

Costa Rica - Corcovado National Park

Corcovado nationalparken beskytter en af de sidste intakte regnskove langs Centralamerikas Stillehavskyst. Udover regnskoven findes også områder med mangrover, øde strande og tågeskove, der tilsammen er hjem for et ualmindeligt rigt dyreliv. Deriblandt tukaner og Costa Ricas største bestand af røde ara-papegøjer, der højrøstet flagrer gennem skoven som en eksplosion af farver. Kapucineraber holder til i trætoppene, hvorfra de følger med i alt, hvad der rører sig. Det samme gør brøleaberne, der med høje, dybe brøl gør opmærksom på deres territorium i det tidlige morgengry. Farvestrålende giftfrøer gemmer sig på jorden. De er bittesmå, så det kræver gode øjne at finde dem. Dovendyrene er noget større, men med deres langsomme bevægelser er det let at forveksle dem med en gren. De små vildsvin, lokalt kaldet piccaries, er derimod ikke til at tage fejl af. Det samme gælder Costa Ricas forskellige junglekatte, der alle lever i skoven. Deriblandt Centralamerikas tætteste koncentration af jaguarer.
Som altid, når man har med vilde dyr at gøre, kan man aldrig vide, hvad man ser. Det kan være svært at få øje på dyrene i den tætte jungle, og du kan stå få meter fra en jaguar eller en tapir uden at vide det. Men du ser helt sikkert noget spændende på dagens tur ind i nationalparken, for denne skov er så rig på dyre- og plantearter, at National Geographic har beskrevet den som ”det mest biologiske intense sted på Jorden.”

Costa Rica - Corcovado National Park

Flere store naturoplevelser venter i dag – om end af en helt anden slags – når du sammen med en naturguide sejler til Caño Island. Havet omkring øen er kendt for sin store mangfoldighed af liv, og både papegøjefisk, hummer, søpølser, kæmpekonkylier og et væld af farvestrålende tropefisk lever omkring de rige koralrev. Med held får du måske også øje på rokker, havskildpadder eller en hvidtippet revhaj, der lydløst patruljerer i havoverfladen. Også over havoverfladen, byder øen på store naturrigdomme. Træerne på Caño Island kan blive op til 50 meter høje, og dybt inde i skoven kan du se levn fra diquís-folket, der levede her før spaniernes ankomst.
Der bliver naturligvis tid til både at snorkle, udforske øen og tage en svømmetur ved en af øens øde strande, inden turen går tilbage til Casa Corcovado Jungle Lodge. Hold et godt øje med havet på sejlturen til og fra øen. Især pukkelhvaler ses ofte langs denne kyst, hvor de kommer for at yngle. Men mere end 25 forskellige delfin- og hvalarter er observeret i området. Chancerne for at se hvaler er størst fra juli til november, men man kan også være heldig at spotte hvaler på andre tidspunkter af året.

Costa Rica - Corcovado National Park

Fra Corcovado sejler du tilbage mod Drakes Bay og videre op ad floden mod Sierpe, hvor en bil holder klar til at køre dig til den lille lufthavn i Palmar Sur. Herfra flyver du tilbage til San José, hvor hjemrejsen begynder.

Du ankommer til Danmark med en masse storslåede naturoplevelser i bagagen.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 nov 2018 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 44.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 31 aug 2019
ved 2 voksne
fra 45.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 sep 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 43.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til San José t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra San José Lufthavn til hotel
 • 2 nætter på Park Inn by Radisson Hotel inkl. morgenmad
 • Udflugt til Irazu-vulkanen, Orosi-dalen og Lankester Gardens inkl. frokost
 • Privat transport fra San José til Bajos del Toro
 • Walking tour ved El Silencio
 • 3 nætter på El Silencio Lodge & Spa inkl. morgenmad
 • “Plant et træ” i Bajos del Toro
 • Privat transport fra Bajos del Toro til La Fortuna, Arenal Vulkanen
 • 3 nætter på Arenal Springs Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Udflugt til Caño Negro Wildlife Refuge
 • Privat transport fra La Fortuna til Tenorio
 • 2 nætter på Río Celeste Hideaway Hotel inkl. morgenmad
 • Vandretur i Río Celeste National Park
 • Privat transport fra Tenorio area til Tárcoles
 • Jungle Crocodile Safari
 • 2 nætter på Villa Caletas Hotel inkl. morgenmad
 • Udflugt til Carara National Park
 • Busrejse fra Tárcoles til Bahía Ballena
 • 2 nætter på Cuna Del Ángel Hotel inkl. morgenmad
 • Hvalsafari ved Ballena Marine National Park
 • Busrejse fra Bahía Ballena til Sierpe
 • Sejlads fra Sierpe til Osa Peninsula t/r.
 • 3 nætter på Casa Corcovado Jungle Lodge inkl. helpension
 • Udflugt til Corcovado National Park
 • Udflugt til Caño Island Biological Reserve
 • Transport fra Sierpe til Palmar Sur airstrip
 • Flyrejse fra Palmar Sur til San José
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 •  Sygeafbestillingsforsikring
 •  Rejseforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 •  Afrejseskat i San José

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Costa Rica

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Rica

Vi kender de skønneste steder i Costa Rica og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Costa Rica

Kom tæt på Costa Ricas rige natur og dyreliv på dette foredrag, der tager dig med på en fantastisk rejse gennem det Latinamerikanske land. Undervejs besøges både lavtliggende regnskove, tågeindhyllede bjergskove og rygende vulkaner. Du hører også om de bedste steder at opleve dyrelivet, samt får svar på en masse spørgsmål om at rejse i landet.

Læs mere her
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel