Rejser til Belize

Tropestrande og jungleruiner

Rejs med MarcoPolo til Belize et lille land i den østlige del af af Mellemamerika. Det er let at overse Belize, når rejser til Mellemamerika planlægges.  Men det er synd, for Belize byder på et væld af spændende oplevelser for eventyrlystne rejsende. Udforsk uturistede mayaruiner såsom Caracol i Belizes jungle, kig efter jaguarer, tukaner og aber mellem regnskovens træer og sejl gennem mayaernes begravelseshuler blandt potteskår og skeletter ved San Ignacio. Udforsk også garifuna-kulturens dybe afrikanske rødder, inden rejsestøvet vaskes af på vidunderlige tropeøer som Cay Caulker og Ambergris Cay, der byder på hvide sandstrande, slanke palmer og fantastisk snorkling ved verdens næststørste koralrev.

Rejser til Belize byder ikke blot på stor variation. Klimaet er vidunderligt, afstandene er små, og det officielle sprog er engelsk. Hvilket gør det let at rejse i Belize.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Aktiv ferie i Belize

Med Exodus kan I opleve Belize i kombination med andre lande i Mellemamerika. Landet byder på mange spændende oplevelser som for eksempel smukke mayaruiner, dyb jungle og skønne tropeøer. Udforsk Exodus’ udvalg af grupperejser til Belize og Mellemamerika, og find den helt rette rejse for jer

Gå til Exodus

Snak Belize med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel