Jungleeventyr og badeferie i Belize

Belize er en af Latinamerikas bedst bevarede hemmeligheder. Et lille land fyldt med store naturoplevelser, jungleruiner og vidunderlige tropestrande ved verdens næststørste koralrev.
På denne rejse oplever du flere forskellige sider af Belize. Eventyret starter direkte fra lufthavnen, hvor du bliver kørt og sejlet til Lamanai Outpost Lodge. De kommende dage går med at udforske den rige natur og det fantastiske dyreliv omkring lodgen. Her ligger også en af Belize’s største og mest imponerende maya-ruiner, Lamanai, hvor mægtige pyramider hæver sig mellem regnskovens trækroner.

Flere store naturoplevelser venter dybere inde i regnskoven nær grænsen til Guatemala. Her indlogeres du på Black Rock Lodge, der er en komfortabel base for de kommende dages udforskning. Du kigger efter fugle i det tidlige morgengry, og sejler i kano på junglefloden Macal på udkig efter leguaner, tukaner, kolibrier og de mange andre dyr, der holder til langs floden. Du begiver dig også ud på en ægte ekspedition dybt ind i en hule, hvor potteskår og skeletter fortæller historien om maya-folkets menneskeofringer.

Fra regnskoven sætter du kurs mod kysten. På vejen gøres holdt i St. Herman’s Blue Hole National Park, der, foruden et rigt dyreliv, byder på endnu en hellig maya-hule samt et smukt blåt vandhul. Vel fremme ved den caribiske kyst indlogeres du på det luksuriøse Turtle Inn, der ligger helt ned til stranden på Placencia-halvøen. Resortet byder på masser af forkælelse i smukke, tropiske omgivelser og er det perfekte sted at komme ned i gear oven på de mange oplevelser i Belize’s fantastiske natur. Langs kysten ligger verdens næststørste koralrev, så der er alle muligheder for at dykke eller snorkle.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra strandhotellet

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Belize.

Eventyret starter straks ved ankomsten til Belize’s internationale lufthavn. Her står en chauffør klar til at køre dig mod Lamanai Outpost Lodge, der ligger ned til New River i Orange Walk District. Det sidste stykke til lodgen foregår med båd, hvilket giver de første indtryk af den fantastiske, tropiske natur i denne sjældent besøgte del af Belize. Disse regnskove er del af den store Maya Forest, der er et af de største sammenhængende tropiske naturområder i Latinamerika nord for Amazonas. Området strækker sig fra Belize ind i Guatemala og det sydlige Mexico og består af regnskov, åbne savanner og vådområder. En så rig natur tiltrækker naturligvis masser af dyreliv. Fugle i massevis holder til langs floderne, der også er hjem for flodskildpadder og krokodiller. Fra trækronerne gjalder brøleabernes hule kald, og i skovbunden kan du være heldig at støde på alt fra bladskærermyrer til jaguarer.
Vel fremme indlogeres du på den charmerende lodge, der består af 17 rustikke, men komfortable, stråtækte hytter samt en hyggelig restaurant på bredden af Lamanai-lagunen. Her er du tæt på naturen, og Danmark synes meget hurtigt uendeligt langt væk. Opholdet er med helpension samt udflugter, så du har rigtig meget at glæde dig til.

Belize - Lamanai Outpost Lodge

Du kan frit vælge to af følgende udflugter per dag:

Morgen i junglen
Oplev junglen vågne i selskab med en naturguide, der fortæller om det fantastiske økosystem. Med held får du måske øje på tukaner, aber eller nogle af de mange andre dyr, der lever her. Deriblandt også jaguarer og den mindre Jaguarundi, om end det kræver stort held at se disse sky rovdyr i den tætte skov.

Kano ved solopgang
Stå til søs på en kano-ekspedition ved solopgang, og kig efter søkøer, oddere, krokodiller og det rige fugleliv, der holder til i og langs de rige vandveje.

 Mayaruinen Lamanai
Gemt mellem træerne nær lodgen ligger den store maya-ruin Lamanai. Med sine høje pyramider og velbevarede dekorationer omgivet af tæt regnskov er Lamanai en af de vigtigste og mest stemningsfulde ruinbyer i Belize. Besøg også det lille museum, hvor du kan lære mere om mayaernes civilisation.

Medicinplanternes verden
Hør om de mange medicinplanter, der er blevet brugt til behandlinger på disse kanter i utallige generationer.

Naturvandring
Tag på en guidet gåtur med en naturguide, og kig efter sommerfugle, vilde orkideer og dyr i naturen omkring lodgen.

Cocktailcruise ved solnedgang
Der findes næppe en bedre måde at afslutte dagen på end en sejltur på floden ved solnedgang med en veludrustet minibar, snacks og din egen private bartender. (Drinks er ikke inkluderet).

Natsafari på floden
Efter middag står du til søs med stærke lommelygter på udkig efter krokodiller, fugle og andre dyr langs floden.

Junglevandring om natten
Stemningen i regnskoven er helt anderledes om natten, når månen og stjernerne udgør det eneste naturlige lys. Ugler og flagermus går på vingerne, og brøleaberne markerer deres territorium med dybe brøl. Frøer kvækker fra vandhullerne, og det pusler i krattet langs stien.

Foruden de inkluderede aktiviteter tilbydes en række aktiviteter mod ekstra betaling. Blandt disse kan nævnes fisketure og safari i airboat. Der er også særlige sejlture med fokus på krokodiller, vandreture med fokus på brøleabernes liv, samt særlige ture med lodgens fugleeksperter, der hjælper med at lokalisere netop de fugle, du drømmer om at opleve. Næsten 400 fuglearter er observeret i en fem kilometer radius omkring lodgen, og det er ikke ualmindeligt at dedikerede fuglekiggere kan sætte kryds ved over 200 arter på tre dage.

Belize - Lamanai Outpost Lodge

Nyd morgenen på Lamanai Outpost Lodge, inden det er tid at drage videre mod flere store naturoplevelser i Cayo-distriktet nær grænsen til Guatemala. Her indlogeres du på den ekstremt afsidesliggende Black Rock Lodge. Lodgen ligger dybt inde i regnskoven på bredden af Macal-floden og består af hytter spredt ud mellem træerne. Her er også en pool samt en hyggelig restaurant. Så selvom du er meget langt væk fra alting her, kommer du ikke til at mangle noget.
Efter middagen begiver du dig sammen med en naturguide ud på en spændende natvandring i skoven. Dyrelivet i denne del af landet er særdeles rigt, og mellem træerne lurer blandt andet sjældenheder som jaguarer, tapirer og de karakteristiske grønne træfrøer med strålende, røde øjne. Det kræver dog stort held af se disse sky dyr. Men skoven er fyldt med andre fantastiske skabninger. Så hold øjne og øre åbne.

Belize - Black Rock Lodge

En spændende dag venter, når du i det tidlige morgengry begiver dig ud på en guidet gåtur med en af lodgens fugleeksperter. Den rige og varierede natur omkring lodgen er hjem for næsten 300 forskellige fuglearter. Nogle er fastboende året rundt, mens andre gør holdt her på deres træk. Selv hvis du ikke har en særlig interesse for fugle, er det fantastisk at opleve stemningen i regnskoven, når den vågner til endnu en dag.
Tilbage på lodgen venter et velfortjent morgenmåltid. Dernæst bliver kanoerne fundet frem, og sammen med en guide står du til søs på floden, der snor sig gennem regnskoven. Her og der er små strømfald, men det bliver aldrig vildere, end at alle kan være med. Der er gode chancer for at se leguaner, isfugle og tukaner langs floden. Med held får du måske også øje på en kolibri, der med hurtige vingeslag suser fra blomst til blomst. Efter omkring 10 kilometers sejlads, går turen tilbage mod lodgen, hvor frokosten serveres.
Eftermiddagen er fri til egne eventyr. Det kunne være en tur på lodgens mountainbikes, en svømmetur i floden eller måske en vandretur på egen hånd. Sidst på dagen serveres middagen, mens natten hurtigt sænker sig over regnskoven.

Belize - Black Rock Lodge

En ægte ekspedition venter i dag, når du besøger hulen Actun Tunichil Muknal dybt inde i regnskoven. Mayaerne troede, huler som denne var indgange til underverdenen, og de anså dem derfor som hellige steder. Det er ikke muligt at køre helt ind til hulen, så de sidste cirka 45 minutter foregår til fods gennem regnskoven. Det er en flot tur, og undervejs vil guiden fortælle om regnskovens fascinerende økosystem og de utallige dyr og planter, der lever her. Dette område kaldes Tapir Mountain Nature Reserve. Tapirer lever i skoven, men det kræver held at se de sky og sjældne dyr.
Vel fremme ved hulens indgang bliver du udstyret med det nødvendige sikkerhedsudstyr. Så er du klar til at lægge lyset bag dig og begive dig ind i den underjordiske verden. Hulen består af adskillige kamre. Deriblandt det store hovedkammer, hvor menneskeofringer er blevet udført. Denne hule er ikke gearet til turister på samme måde som mange andre huler rundt om i verden. Så her er ingen fine gangbroer eller asfalterede stier. Derimod kræver det både lidt klatring og en svømmetur eller to at nå frem til hovedkammeret. Det er ikke nogen let tur. Men følelsen af eventyr bliver næppe meget større, og det er fantastisk at træde ind i den hellige hule, hvor skeletter og mayakrukker ligger præcis, hvor mayaerne i sin tid lagde dem. Fra hulen går turen tilbage mod Black Rock Lodge, hvor du kan hvile ud oven på dagens oplevelser.

Belize - Actun Tunichil Muknal

Har du en stor interesse i mayaernes civilisation, kan du vælge at forlænge rejsen med en dag mere på Black Rock Lodge og tage en dagstur til Caracol, der er den største maya-ruin i Belize. Ellers er det tid at tage afsked med junglen og sætte kursen mod kysten. På vejen gøres stop i St. Herman’s Blue Hole National Park. Navnet er velvalgt, for hovedattraktionen her er et stort, vandfyldt blåt hul midt i landskaberne. Der findes mange underjordiske floder i denne del af Latinamerika, og hullet blev skabt, da loftet af en vandfyldt hule brast sammen. Dyrelivet omkring hullet er rigt, og der er gode chancer for at se fugle.
Du besøger også en hule, hvor mayaerne udførte hellige ritualer. I dag kan du stadig se levn fra maya-perioden mellem hulens drypsten. Turen ind i hulen foregår til fods. Men turen ud igen foregår siddende i en stor gummiring, der stille flyder ned ad den underjordiske flod tilbage mod dagslyset udenfor. Her venter en god frokost på en lokal restaurant, inden turen fortsætter de sidste cirka tre timer til Placencia i den sydlige del af Belize.
I Placencia indlogeres du på det luksuriøse Turtle Inn, der er ejet af den berømte filminstruktør Francis Ford Coppola. Resortet består af charmerende og meget komfortable stråtækte hytter beliggende ned til en flot strand. Hytterne er indrettet med et kærligt øje mod Bali og har ikke aircondition, men holdes kølige af en loftfane. Der er også et flot poolområde med en rund pool samt endnu en pool, der kun er for voksne. Derudover byder resortet på en strandbar og en hyggelig restaurant.

Belize - Placencia

Dagene er frie til at slappe af på stranden og ved poolen. Verdens næstlængste koralrev ligger langs denne kyst og byder på snorkling og dykning i verdensklasse. Du kan også leje en kajak eller et paddleboard og udforske kysten på egen hånd, hvis du foretrækker det. Eller kom helt ned i gear i resortets flotte spa-afdeling, der byder på forkælelse for både krop og sjæl.

Belize - Placencia

Nyd den sidste morgen i troperne, inden det er tid at køre mod den lille lufthavn ved Placencia. Herfra flyver du til den internationale lufthavn nær Belize City, hvorfra du fortsætter mod Europa og Danmark.

Du ankommer til Danmark med masser af oplevelser i bagagen.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
10 jan 2019 - 13 jun 2019
ved 2 voksne
fra 33.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
14 jun 2019 - 15 aug 2019
ved 2 voksne
fra 37.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 aug 2019 - 10 dec 2019
ved 2 voksne
fra 33.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Belize City t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Belize City Lufthavn til Lamanai Outpost Lodge
 • 3 nætter på Lamanai Outpost Lodge inkl. helpension samt 2 aktiviteter pr. dag
 • Transport fra Lamanai Outpost Lodge til Cayo District
 • 3 nætter på Black Rock Lodge inkl. morgen- og aftensmad samt aktiviteter ifølge program
 • Privat transport fra Black Rock Lodge til Placencia
 • 3 nætter på Turtle Inn i Placencia inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Turtle Inn til Placencia Lufthavn
 • Flyrejse fra Placencia til Belize City
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mellemamerika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mellemamerika

Vi kender de skønneste steder i Mellemamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel