Det bedste af Guatemala og Belize

Oplev to af de mest undervurderede rejselande i Latinamerika på denne rejse, der fører dig til både Guatemala og Belize. Rejsen starter i Guatemalas gamle hovedstad Antigua Guatemala, der er en af de bedst bevarede kolonitidsbyer i Mellemamerika. Byen ligger dramatisk mellem høje vulkaner, hvor noget af verdens bedste kaffe bliver produceret i den frodige vulkanske jord. Det hører du meget mere om, når du besøger en lokal kaffeplantage. Du bestiger også en aktiv vulkan, hvor jordens kræfter er tydelige at mærke. Fra Antigua fortsætter du til den lille markedsby Chichicastenango, hvor lokale valfarter til fra nær og fjern i farvestrålende dragter for at gøre en god handel. Mere lokal kultur oplever du i de små landsbyer ved Atitlán-søen, der ligger forrygende flot omringet af vulkaner.

Helt andre oplevelser venter i Guatemalas lavland, hvor junglen strækker sig i det uendelige og skjuler fantastiske ruinbyer fra mayaernes store civilisation. Her lever eventyret i bedste velgående. Mægtige statuer ligger spredt i regnskoven overgroet af lianer, og i det tidlige morgengry genlyder skoven af brøleabernes kald.

Flere jungleeventyr venter i Belize, hvor du indlogeres på en lodge midt i den vilde natur. Dette hjørne af Mellemamerika ser ikke ret mange besøgende, og de kommende dage går med at udforske meget afsidesliggende naturområder og levn fra maya-perioden. Du besøger blandt andet den store maya-ruin Caracol og bader i naturlige laguner i regnskoven. Du tager også på en ægte huleekspedition til den hellige grotte Actun Tunichil Muknal, hvor potteskår og skeletter fortæller historien om mayaernes menneskeofringer. Rejsen slutter med afslapning på et luksusresort helt ned til stranden nær et af verdens største koralrev.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra strandhotellet ved Placencia

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Mellemamerika.

Ved ankomsten til Guatemala City står en chauffør klar til at køre dig en lille time til den gamle hovedstad Antigua Guatemala. Byen ligger helt forrygende mellem tre høje vulkaner og er en af de bedst bevarede kolonitidsbyer i Latinamerika. Hele bymidten består af brolagte gader og smukt bevarede huse fra den spanske kolonitid. Nogle har skyggefulde arkader ud til vejen, og alle er malet i stærke farver. Spredt rundt i byen ligger også adskillige gamle klostre, og på byens pladser afholder de lokale indianere små markeder i skyggen fra smukke spanske barokkirker. Praktisk talt ingen nye bygninger ødelægger helhedsindtrykket af byens koloniale arv, hvilket har sikret Antigua Guatemala en velfortjent plads på UNESCO’s kulturarvsliste. Du bor godt på Hotel San Rafael, der er indrettet i en historisk bygning i let gåafstand fra byens centrale plads. Hotellet har blot syv værelser, der er indrettet tro mod byens historie, samt hyggelige gårdhaver, der er det perfekte sted at slappe af oven på flyrejsen.

Guatemala_Antigua Guatemala_Arco de Santa Catalina y La Merced

Dagen starter på bedste vis med en lækker morgenmad serveret i hotellets gårdhave. Det er vidunderligt at sidde i den lune morgensol, mens duften af frisklavet kaffe breder sig i morgenluften. Netop kaffe spiller en central rolle i denne del af verden. Den frodige vulkanske jord i Guatemalas højland giver næring til nogle af verdens bedste kaffeplantager, og du skal ikke langt ud af byen, før du er omgivet af kaffemarker. Dette oplever du denne morgen, når du besøger byen San Miguel Escobar. Her bliver du mødt af en guide fra organisationen De La Gente, der hjælper små, individuelle kaffeproducenter og promoverer bæredygtige metoder i kaffeindustrien. Sammen besøger I en af de familier, der er støttet af projektet. Her ser du hele processen fra plante til færdig kaffe, og der er mulighed for at hjælpe bønderne med dagens gøremål. Hvad det præcis indebærer afhænger af tidspunktet på året. Besøget på kaffeplantagen afsluttes med frokost, hvorefter turen går tilbage til Antigua Guatemala.

Her venter en spændende guidet gåtur gennem byen, der i mere end 200 år var hovedstad for den spanske administration i Mellemamerika. Undervejs besøger du en række af byens største seværdigheder såsom katedralen samt klostrene Merced og San Francisco. Men det er lige så meget stemningen i de hyggelige gader, der gør Antigua så fantastisk. Aftenen er fri til at nyde byen på egen hånd. Der er mange gode restauranter gemt i de gamle bygninger og hyggelige gårdhaver, så det er let at finde et godt sted at spise.

Guatemala_Kaffe

At området omkring Antigua Guatemala er vulkansk, er du næppe i tvivl om. Lige bag byen hæver den mægtige vulkan Agua sig 3.760 meter over havet, og i baggrunden sender vulkanen Fuego af og til en røgsøjle i vejret. Men områdets mest spektakulære vulkan er den 2.552 meter høje Pacaya, som du besøger i dag. Vejret er typisk klarest i de tidlige morgentimer, så du bliver hentet på hotellet allerede ved syvtiden. Det er muligt at køre et godt stykke op ad vulkanens skråninger. Men på et tidspunkt slipper vejen op, og resten af turen foregår på gåben eller på hesteryg, hvis du foretrækker det. Du er højt oppe nu, og udsigterne mod nærliggende vulkaner er fantastiske. Det samme er de landskaber, du bevæger dig igennem. Pacaya er en af de mest aktive vulkaner i området, og det fornemmes tydeligt. Først vandrer du gennem nåleskov og landskaber med spredte buske. Men snart slipper al vegetation op og erstattes af et månelandskab af sorte lavablokke og løst grus. Gas siver ud af sprækker i jorden, og med held kan du se lavaen gløde højere oppe. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at komme helt op til krateret. Men du får stadig til fulde følelsen af at vandre på en aktiv vulkan. En lækker picnicfrokost serveres midt i de vilde landskaber, inden turen igen går nedad mod den ventende bil.

Tilbage i Antigua Guatemala er resten af eftermiddagen og aftenen fri til at slappe af og nyde byen. Det er en sand fornøjelse bare at vandre ad de gamle brolagte gader. Eller sæt dig på en café nær den centrale plads og nyd en kop lokal kaffe dyrket på skråningerne omkring byen.

Guatemala_Lavastrømme på Pacaya

Endnu en flot køretur venter i dag, når du forlader Antigua Guatemala tidligt om morgenen og kører dybt ind i bjergene til den lille landsby Chichicastenango. Turen tager omkring to en halv time, så der er rig mulighed for at opleve hverdagslivet i Guatemala undervejs.

Chichicastenango er ikke nogen helt almindelig landsby. Flere gange om ugen invaderes den af lokale, der kommer for at handle samt få sig en sludder med venner og bekendte. Nogle er vandret hertil ad smalle bjergstier med varerne bundet på ryggen af muldyr. Andre har gjort turen på ladet af en lastbil eller stuvet sammen i en overfyldt bus. Ved daggry skydes markedet i gang med hjemmelavede raketter. Duften af fyrværkeri blander sig med røgelsen, der brændes af på trappen til den næsten 500 år gamle kirke Santo Tómas. Markedspladsen vrimler med landsbyfolk i deres bedste klæder. De vandrer rundt mellem boderne med grøntsager, macheter, blomster, lertøj, krydderier, tæpper, hylende grise og flettede kurve, mens de vurderer udbuddet. Andre får lappet deres sko eller køber blomster, mens snakken går lystigt på en række forskellige maya-dialekter. Stemningen er kaotisk, og sanserne er på overarbejde. Hvis du har lyst, kan du sammen med guiden vandre op ad bakken til Pascual Abaj, hvor man stadig foretager ritualer med rødder tilbage til maya-tiden. Eller kig forbi kirkegården i udkanten af byen, hvor gravene er malet i stærke farver.

Frokosten nydes i Chichicastenango, inden turen fortsætter til Atitlán-søen. Landskabet omkring Atitlán er overvældende smukt. Tre store vulkaner omkranser den spejlblanke sø, og langs bredderne ligger små idylliske indianerlandsbyer, hvor mange indbyggere stadig bekender sig til gamle maya-ritualer. Der er noget uforklarligt betagende ved Atitlán-søen, og det er fantastisk at sidde ved søbredden og beundre, hvordan vandet skifter farve, og skyerne kaster skygger på vulkanernes skråninger. Tilbage i 60’erne og 70’erne vrimlede hovedbyen Panajachel med hippier. Nogle blev hængende, hvilket medvirker til den sjove stemning i byen. Vel fremme indlogeres du på Hotel Atitlan, der ligger ned til søen cirka 10 minutters kørsel uden for Panajachel.

Guatemala - Lago Atitlan - Maya kvinde i bod

Landskaberne omkring Atitlán-søen er storslåede. Men det er i lige så høj grad de lokale kulturer i de små landsbyer langs søens breder, der gør området så fascinerende. Det oplever du i dag, når du tager på en heldagssejltur rundt på søen. Første stop er landsbyen San Juan La Laguna, der er kendt for sine tekstiler. Her oplever du, hvordan de lokale vævere bruger planter og blomster til at fremtrylle de strålende farver, der kendetegner klædedragterne i Guatemalas højland. Tekstilerne væves på traditionel vis af landsbyens kvinder, der har lært håndværket og mønstrene af deres mødre og bedstemødre. Du besøger også en lokal kunstmaler, inden turen fortsætter med båd til landsbyen Santiago de Atitlán

Også her bærer kvinderne – og til tider også mændene – de traditionelle og meget farverige klædedragter, der lyser op i gadebilledet. Frokosten serveres på en lokal restaurant, hvorefter det er tid at besøge Santiago de Atitláns mest berømte beboer; guden Maximón. Guden holder til i et privat hus, hvor et udvalgt broderskab opbevarer og plejer gudestatuen. Maximón selv tager som regel imod henslængt i en stol omgivet af halvtomme øl- og romflasker og med en stor cigar i munden. Den store, gemytlig udseende træfigur er en lokal skytshelgen med karaktertræk hentet delvist fra gamle maya-guder, den blodtørstige spanske conquistador Pedro de Alvarado samt den bibelske Judas. Maximón tillægges magiske evner, og de lokale ofrer alkohol og cigaretter til ham i håbet om, at han vil velsigne og hjælpe dem. Byens kirke er også et besøg værd. Det samme er det lokale marked, der er et godt sted at kigge efter tekstiler samt andet kunsthåndværk fra området. Du har god tid til at suge alle indtrykkene til dig, inden turen går tilbage mod Panajachel og hotellet.

Fra Atitlán-søen bliver du kørt til lufthavnen i Guatemala City, hvor flyet mod Flores står klar. Det er ikke nogen lang flyvetur. Men det er en helt anden verden, du lander i. Her er det kølige højland med spredte indianerlandsbyer afløst af et pandekagefladt landskab dækket af tæt jungle under den stærke tropesol. Mellem træerne gemmer sig et rigt dyreliv samt et væld af ruiner fra mayaernes storhedstid. Mange af disse gamle byer er knap kortlagte, og nye pyramider dukker med jævne mellemrum op i skovens dyb. Så området er en sand drøm for enhver eventyrer. Ved ankomsten til den lille lufthavn bliver du mødt af en chauffør, der kører dig til Jungle Lodge Tikal. Lodgen er i den mere simple ende af skalaen. Men det opvejes til fulde af den perfekte beliggenhed omgivet af tropisk regnskov blot 10 minutters gang fra indgangen til den storslåede ruinby; Tikal. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser. For eksempel med et dyp i poolen eller en gåtur i regnskoven omkring lodgen. Med held får du måske øje på tukaner i trækronerne eller et par af de nuttede næsebjørne på udkig efter det næste måltid.

Guatemala - Edderkoppeabe

Dagen er afsat til at udforske Tikal med en lokal guide. Tikal er uden tvivl blandt de mest spektakulære ruinbyer i Latinamerika. På sit højeste i det 8. århundrede e.Kr. var byen en gigantisk bystat med omkring 100.000 indbyggere, hvilket var langt større end nogen by i Europa på dette tidspunkt. I dag ligger omkring 3000 stenbygninger spredt rundt i den tætte jungle. Nogle er blevet restaureret, mens andre stadig er overgroede af planter og lianer. Tilsammen fortæller de historien om maya-folket og deres avancerede civilisation, der nåede sit højdepunkt i Tikals guldalder. Flere af de største pyramider kan bestiges, og det er en fantastisk oplevelse at bryde igennem trækronerne og se de øvrige pyramidetoppe stikke op af junglens grønne hav af blade, der forsvinder i horisonten i alle retninger. Dyrelivet er særdeles rigt blandt ruinerne. Flokke af papegøjer og tukaner patruljerer himlen, alt imens sommerfugle flakker mellem tropeblomsterne, og brøleabernes dybe kald runger gennem morgenluften. Næsebjørne ses ofte, og med held får du måske øje på de lokale flokke af edderkoppeaber. Også større dyr lever i skoven, omend de sjældent ses. Frokosten nydes på en lokal restaurant.

Guatemala - Tikal - den store plads midt i ruinbyen

En god del af dagen er fri til egne eventyr. Om det betyder en rolig morgenmad og et dyp i poolen på hotellet eller udforskning af Tikal på egen hånd, er helt op til dig. Over middag bliver du hentet af din chauffør og guide, der kører dig til Yaxhá. Dette er den tredjestørste ruinby i Guatemala med omkring 500 bygninger. Deriblandt ni templer og adskillige store pyramider. Som i Tikal ligger ruinerne omgivet af tæt regnskov, hvilket bidrager til følelsen af at være et ægte jungleeventyr. Ikke mindst når du kravler op ad det store Tempel 216, der hæver sig 37 meter over skovbunden. Fra toppen belønnes du med en fantastisk udsigt over skoven, omkringliggende pyramider og Yaxhá-lagunen i det fjerne. I sin storhedstid var Yaxhá et vigtigt religiøst centre med omkring 40.000 indbyggere. Navnet Yaxhá betyder ”blågrønt vand” på maya, hvilket er meget passende for farven på de to søer nær byen. Du bliver i Yaxhá helt til solnedgang for at opleve den helt særlige stemning, når lyset bliver blødt og dyrelivet i skoven er særlig aktivt. Besøget fuldendes med vin og lidt snaks ved Yaxhá-søen, hvor der også venter en lille sejltur, inden turen går i bil mod junglelodgen Black Rock Lodge i Belize. Lodgen ligger dybt inde i skoven på bredden af Macal-floden og består af hytter spredt ud mellem træerne. Her er også en pool samt en hyggelig restaurant. Så selvom du er meget langt væk fra alting her, kommer du ikke til at mangel noget.

Guatemala_Yaxha mayaruin

Dette fjerne hjørne af Belize gemmer på både afsidesliggende maya-ruiner og fantastisk natur, så du går en spændende dag i møde. Men først venter en lang køretur. Vejen bliver gradvis dårligere, og firehjulstræk bliver sandsynligvis nødvendig, når du kører gennem Mountain Pine Ridge Reserve; et fantastisk naturområde med dramatiske vandfald, brusende floder og slanke fyrretræer. Længere nede tager den tropiske regnskov over. Dette er Chiquibul Forest Reserve, der er et af de største intakte regnskovsområder i Mellemamerika. Dybt inde mellem træerne ligger resterne af Caracol, der er den flotteste og bedst bevarede maya-ruin i Belize.

Ruinbyen består af fem pladser, adskillige pyramider og tusindvis af bygninger dækket af tæt regnskov. Det er muligt at bestige en af pyramiderne og nyde udsigten over regnskoven, der strækker sig i alle retninger. Som det var tilfældet med Tikal og Yaxhá, giver beliggenheden i junglen en følelse af ægte Indiana Jones-eventyr, man ikke finder i mange andre ruinbyer. Dyrelivet er også rigt, og der er gode chancer for at se eksotiske fugle, når du bevæger dig rundt i skoven. Også aber, tapirer, krokodiller, jaguarer og en række andre dyr lever i skoven, om end det kræver held at se dem. Men de er her, så hold øje med bevægelser mellem træerne. Frokosten serveres midt på dagen, og du har god tid til at kigge dig omkring, inden turen går tilbage mod lodgen.

På vejen gør du holdt ved hulen Rio Frio, hvor en naturlig pool midt i naturen indbyder til en dukkert omgivet af den frodige vegetation. Det er sidst på dagen, inden du atter er tilbage på Black Rock Lodge.

Belize_Caracol_Stukmaske pryder mayaruinen

Også dagen i dag byder både på store naturoplevelser og spændende levn fra maya-civilisationen. Men på en helt anden måde end i går. Målet for dagens ekspedition er hulen Actun Tunichil Muknal dybt inde i regnskoven. Mayaerne troede huler som denne var indgange til underverdenen, og de anså dem derfor som hellige steder. Det er ikke muligt at køre helt ind til hulen, så de sidste cirka 45 minutter foregår til fods gennem regnskoven. Dette området kaldes Tapir Mountain Nature Reserve. Tapirer lever i skoven, men det kræver held at se de sky og sjældne dyr. Det er en flot tur, og undervejs vil guiden fortælle om regnskovens fascinerende økosystem og de utallige dyr og planter, der lever her.

Vel fremme ved hulens indgang bliver du udstyret med det nødvendige sikkerhedsudstyr. Så er du klar til at lægge lyset bag dig og begiver dig ind i den underjordiske verden. Hulen består af adskillige kamre. Deriblandt det store hovedkammer, hvor menneskeofringer er blevet udført. Denne hule er ikke gearet til turister på samme måde som mange andre huler rundt om i verden. Så her er ingen fine gangbroer eller asfalterede stier. Derimod kræver det både lidt klatring og en svømmetur eller to at nå frem til hovedkammeret. Det er ikke nogen let tur. Men følelsen af eventyr bliver næppe meget større, og det er fantastisk at træde ind i den hellige hule, hvor skeletter og maya-krukker ligger præcis, hvor mayaerne i sin tid lagde dem. Fra hulen går turen tilbage mod Black Rock Lodge, hvor du kan hvile ud oven på dagens oplevelser.

Belize_Regnskov

Helt andre oplevelser venter forude, når du efter morgenmaden sætter kurs mod kysten. Det er en længere køretur, der giver et godt indtryk af Belizes mangfoldighed af landskaber. Målet er luksusresortet Chabil Mar, der ligger på en smuk strand nær landsbyen Placencia i den sydlige del af Belize. Resortet består af 22 store individuelt indrettede lejligheder med alle moderne faciliteter. Deriblandt to swimmingpool, der indbyder til at komme helt ned i gear. Serviceniveauet er højt, og resortet har vundet talrige priser gennem årene. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne tropiske omgivelser

Belize_Placencia_Strand

Dagene er frie til at slappe af på stranden og ved poolen. Hvis du ønsker at udforske nærområdet på egen hånd, kan du låne cykler og kajakker gratis på resortet. Resortet ligger på Placencia-halvøen, der flankeres af en lagune og mangrover på den ene side og Det Caribiske Hav på den anden side. Verdens næstlængste koralrev løber langs denne kyst og byder på snorkling og dykning i verdensklasse. Du kan også udforske øde øer på kayakture eller kigge efter dyr og fugle langs Monkey River og i Cockscomb Nature Sanctuary. Eller prøv lykken med dybhavsfiskeri i de rige farvande ud for kysten. Lyder dette lige lovlig aktivt, er du naturligvis også velkommen til bare at finde det perfekte sted på stranden og nyde udsigten med en kølig drink.

Belize_Placencia_Strand

Nyd den sidste morgen i troperne, inden det er tid at køre mod den lille lufthavn ved Placencia. Herfra flyver du til den internationale lufthavn i Belize City, hvorfra du fortsætter mod Europa og Danmark.

Du ankommer til Danmark med store oplevelser i bagagen.

Bemærk: Denne rejse kan kun foretages med start fra Guatemala City på mandage.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 31 dec 2019
ved 2 voksne
fra 45.995 kr.
Tillæg for ophold på Turtle Inn i Placencia
fra 1.200 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Guatemala City og retur fra Belize City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Guatemala City Lufthavn til Antigua
 • 3 nætter på Hotel San Rafael i Antigua inkl. morgenmad
 • Privat halvdagstur “Fairly Traded Coffee Tour” inkl. frokost
 • Privat halvdagstur “Antigua Walking Tour”
 • Privat heldagstur “Pacaya Volcano Hike” inkl. picnic
 • Privat transport fra Antigua via Chichicastenango til Lake Atitlan inkl. frokost
 • 2 nætter på Hotel Atitlan inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur “San Juan & Santiago Lake Tour” inkl. frokost
 • Privat transport fra Lake Atitlan til Guatemala City Lufthavn
 • Flyrejse fra Guatemala City til Flores
 • Privat transport fra Flores Lufthavn til Tikal National Park
 • 2 nætter på Jungle Lodge inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur i Tikal National Park inkl. frokost
 • Privat transport fra Tikal via Yaxhá til Melchor de Mencos
 • Besøg ved Yaxhá templerne
 • Privat Yaxhá Sunset Tour inkl. vin og snacks
 •  3 nætter på Black Rock Lodge ved Macal River inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur “Caracol & Rio Frio Cave & Pools” inkl. picnic frokost
 • Privat heldagstur til Actun Tunichil Muknal inkl. picnic frokost
 • Privat transport til Placencia
 • 3 nætter på Chabil Mar Villas i Placencia inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Chabil Mar Villas til Placencia Lufthavn
 • Flyrejse fra Placencia til Guatemala City
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Afrejseskat fra Guatemala City Lufthavn til Flores ca. USD 5 pr. person (betales lokalt)
 • Afrejseskat fra Belize City Lufthavn ca. USD 39 pr. person (betales lokalt)
 • Grænseafgift ml. Guatemala og Belize ca. USD 20 pr. person (betales lokalt)

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mellemamerika

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mellemamerika

Vi kender de skønneste steder i Mellemamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel