Luksus på landjorden

Også på landjorden venter vild luksus. Du bor naturligvis kun på bedste luksushoteller, og du bliver altid kørt fra sted til sted på den mest komfortable vis. Men luksus er meget mere end hoteller og luksusbiler. Det er også friheden til at gøre, præcis, hvad du vil. Og den har du på disse rejser. Der arrangeres en række udflugter ledet af eksperter, du kan deltage i, hvis du har lyst. Der kan også meget vel blive arrangeret eksklusive koncerter eller adgang til steder efter lukketid, så du og de rejsende har stedet for jer selv. Men du er naturligvis også velkommen til at udforske på egen hånd, hvis du foretrækker det. Hvad end du ønsker at opleve, står personalet klar til at hjælpe dig med at udleve netop dine drømme. Næsten alt er muligt. Du siger bare til. Så arrangerer de det.

Det samme gælder for restauranter. På nogle aftener arrangeres særlige middage eller eksklusive arrangementer. Det kunne være på toppen af Den Kinesiske Mur eller blandt Angkors ruiner. Men på de øvrige aftener kan du frit vælge, hvor du ønsker at spise, og hvad du ønsker at spise. Der er naturligvis reserveret bord på de mest eftertragtede restauranter – også dem med måneders ventetid – og hvad du bestiller er helt op til dig. Alle måltider er med i prisen.

Ægte luksus ligger ofte i detaljen, og på disse rejser, er der virkelig tænkt på alt. Din bagage bliver på magisk vis fragtet fra hotelværelse til hotelværelse, og når du tjekker ind, ligger der en kuvert med lokal valuta og postkort med frimærker på, lige klar til at blive sendt. Her er virkelig tænkt på alt.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel