70 12 03 03
Åben:

Job hos MarcoPolo

Rejsekonsulenter til skræddersyede luksusferierejser

Kelly søger, på vegne af MarcoPolo, tre dygtige sælgere med passion for rejser. Motiverer det dig at nå dine mål, samtidig med at du stræber efter altid at give kunden en fantastisk oplevelse? Vil du gerne samarbejde med nogle af landets dygtigste rejsekonsulenter? Så har du nu en enestående mulighed for at blive en del af MarcoPolos team i København, hvor de søger 3 nye rejsekonsulenter!

MarcoPolo har specialiseret sig i eventyrlige, skræddersyede luksusferierejser med primær fokus på eksotiske oversøiske rejsemål og er kendt for et højt serviceniveau og omfattende rejseerfaring. Deres primære destinationer er Asien, Latinamerika, Nordamerika, Oceanien og det sydlige Afrika. MarcoPolo har udviklet rejser i mere end 30 år ud fra grundprincipperne kvalitet, eventyr og store oplevelser. Læs mere på www.marcopolo.dk.


Arbejdsopgaver

Som rejsekonsulent i MarcoPolo vil din opgave først og fremmest være at sikre, at kunden altid er i fokus. Du er specialisten og vil med din store viden hurtigt og dygtigt kunne afdække kundens ønsker, komme med forslag og skræddersy drømmerejsen. Derfor skal du altid være på forkant med produkter og destinationer, som du vil være med til at udvikle og øge kendskabet til, via undervisning, deltagelse i studieture og ved selv at tilegne dig viden. Du vil samtidig arbejde aktivt med at forbedre dit eget og virksomhedens salg, bl.a. ved hjælp af den viden du tilegner dig.


Faglige kvalifikationer

 • Har dokumenterede, gode resultater inden for salg
 • Har erfaring med salg i rejsebranchen
 • Har et godt kendskab til Asien og/eller Latinamerika
 • Kan hurtigt konvertere forespørgsler til salg og samtidig yde kunderne service på allerhøjeste niveau
 • Bestræber dig aktivt på altid at forbedre den service kunden ydes, samt er klar til at yde en ekstra indsats
 • Er fleksibel og udviser vilje til at hjælpe dine kolleger
 • Taler og skriver flydende dansk


Personlige kvalifikationer

 • Har et positivt mindset
 • Har altid kunden i fokus og stræber efter at overgå kundens forventninger
 • Er en dygtig kommunikator, som skaber stærke og tillidsfulde relationer internt såvel som eksternt
 • Er omstillingsparat og foreslår forbedringer, der skaber værdi for både kunder og virksomheden
 • Er en proaktiv problemløser, som tager ansvar for sin egen præstation og udvikling
 • Har mulighed for at arbejde på skiftende tidspunkter (events, weekender, aftener)


Du tilbydes

 • Et dynamisk og spændende arbejdsmiljø
 • Engagerede og passionerede kolleger, der brænder for at rejse og opleve verden
 • En stilling i et af Skandinaviens mest ambitiøse rejsebureauer
 • En kultur, hvor dedikerede og dygtige medarbejdere værdsættes og belønnes
 • En attraktiv lønpakke indeholdende præstationsbaseret bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • En bred vifte af personalegoder
 • Studierejser


Ansøgningsfrist

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant, Jette Bajlum, hos Kelly på 33 11 70 70.


Ansøgning

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, kan du søge jobbet via vores hjemmeside  https://jobs.kellyservices.dk/, hvor du finder jobbet ved at søge på overskriften på annoncen. Herefter indtaster du dine stamdata samt uploader dit CV og eventuelle ansøgning i et Word- eller Pdf-dokument.

Bemærk at annoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen fortsætter og ikke at den er startet forfra.

Kelly Travel har specialiseret sig i rekruttering inden for rejsebranchen. Kelly Travel er en del af Kelly, som er en af verdens største virksomheder inden for Search & Selection og vikarløsninger. Vores konsulenter har selv en baggrund fra rejsebranchen, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dit fremtidige job.

 

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra personer, som kan bidrage positivt til vores forretning.

Praktik

Ønsker du en praktikplads, enten fordi, du er under (relevant) uddannelse eller fordi du er ledig, er du ligeledes velkommen til at sende en ansøgning samt CV til Head of HR, Tina Damborg Hove.

Om os

MyPlanet International A/S er del af Travelopia og omfatter følgende brands:

MyPlanet har bureauer i både Danmark og Sverige, og er ledende udbyder af skræddersyede ferierejser til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA med fokus på kør-selv i enten bil eller camper. I MyPlanet er viden om destinationerne i højsædet – og har været det i de mere end 50 år, MyPlanet har eksisteret. Læs mere på www.myplanet.dk

MarcoPolo har specialiseret sig i eventyrlige, skræddersyede luksusferierejser – med primær fokus på eksotiske oversøiske rejsemål og er kendt for et højt serviceniveau og omfattende rejseerfaring. Vores primære destinationer er Asien, Latinamerika, Nordamerika, Oceanien og det sydlige Afrika. MarcoPolo har udviklet rejser i mere end 30 år ud fra grundprincipperne kvalitet, eventyr og store oplevelser. Læs mere på www.marcopolo.dk

Travelopia er en sammenslutning af omkring 50 innovative rejsebrands, der tilbyder en bred vifte af oplevelsesrejser i hele verden. Læs mere på www.travelopia.com/home/about/ 
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Margit Jensen
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE
Anton Kjærgaard
Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE
Rajan Sakaria
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Bestil tilbud