Oplev det nye MarcoPolo

Tiderne skifter, og for os her hos MarcoPolo er det vigtigt at følge med – både med tidens ånd, men også vores kunders ønsker og livsstil. Derfor er det blevet tid til at gøre MarcoPolo mere moderne og personlig i sit udtryk og i endnu højere grad end tidligere vise over for dig, at vi sammensætter rejser helt efter dine ønsker.

Nyt logo og payoff
Vores nye og enkle logo har fået et ekstra element med: ”The best of all worlds”. Dette understreger de mange muligheder, vi tilbyder dig, som rejser med os. Hos os behøver du ikke vælge. Vi kombinerer på bedste vis afslapning med oplevelser og eventyrlighed, så du får det bedste fra alle verdener på din rejse.

Luksus på MarcoPolo måden
Fælles for alle vores rejser er dog stadig vores fokus på luksus i mere end ordets egentlige forstand. Hos MarcoPolo er luksus mange ting. Tid til at være sammen er luksus. At opleve noget nyt og eksotisk er luksus. Ingen bøvl er luksus. Og kompromisløshed er luksus. Det er præcis, hvad vi tilbyder dig.

Stadig de samme værdier
Men bare rolig. Nogle ting ændrer sig ikke. Hos MarcoPolo deler vi stadig din rejselyst, som vi altid har gjort. Og vi sætter en dyd i at sammensætte din rejse, så den afspejler dine drømme og bringer lidt mere eventyrlighed ind i din hverdag.

God fornøjelse med at udforske vores nye hjemmeside.

Læs mere om MarcoPolo

Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel