70120303
Åben:

Fuldend rejsen med et stop i Singapore

I Singapore står topmoderne skyskrabere side om side med kinesiske templer, smukke moskeer og indiske markeder. Byen syder af liv fra morgen til aften, og der er altid et væld af spændende kulturoplevelser og seværdigheder at vælge imellem. For ikke at snakke om shopping i absolut verdensklasse. Her er alt fra små, familiedrevne butikker i sidegaderne til enorme shoppingscentre fyldt med gode tilbud.

Oplev Singapores seværdigheder

Få overblikket på en sejltur ad Singapores flod, besøg byens spændende etniske kvarterer, eller kast dig ud i labyrinten af gigantiske indkøbscentre og skyskrabere i stål og glas. En hel anden atmosfære hviler over det legendariske Raffles Hotel, hvor forfatterne Rudyard Kipling og Somerset Maugham har siddet under viftefanerne i The Long Bar og nippet til Gin Sling, mens de skrev notater til kommende romaner. I kan også besøge byens berømte zoologiske have, forlystelsesområdet Sentosa eller se det hele fra oven i pariserhjulet Singapore Flyer. Udsigten over Singapores skyline er også flot fra Esplanaden foran det ikoniske musikhus Theaters on the Bay. Herfra er der heller ikke langt til det imponerende parkområde Gardens by the Bay eller byens varetegn; The Merlion. Rejser du med børn, kan du få mere inspiration i denne artikel – klik her. 

Singapore for madelskere

Også madelskere har meget at glæde sig til i Singapore. På byens utallige restauranter serveres lækkerier fra hele verden, og kvaliteten er ekstremt høj. Det gælder ikke mindst på Michelin-restauranterne, hvor innovative stjernekokke fremtryller det seneste nye inden for asiatisk gourmet-cuisine. Men gem også lidt appetit til byens berømte gadekøkkener, hvor Singapores etniske mangfoldighed for alvor får lov at udfolde sig i et væld af eksotiske retter. Læs artikel om Singapore for madelskere – klik her.

Shopping i Singapore

Singapore byder på fantastisk shopping. Fra store, glitrende shoppingcentre til små, lokale butikker i byens hyggelige etniske kvarterer. Udbuddet er enormt, og der er mange gode fund at gøre. Læs mere om at shoppe i Singapore her – klik her. 

En stopoverpakke inkluderer

Det er nemt at gøre stop i Singapore på vejen med en stopoverpakke. Pakken inkluderer:

  • Transfer med lufthavnsbus fra lufthavnen til hotellet tur/retur
  • 2 eller flere nætter på et godt centralt beliggende hotel
  • Gratis kørsel med byens hop-on-hop-off busser
  • Gratis indgang ved mere end 15 af Singapores største attraktioner.

Så er det bare at vælge, hvordan dagene i Singapore skal bruges. Kontakt os venligst for priser og mere information på 70 12 03 03 eller ferie@marcopolo.dk
Få mere inspiration i dette rejseforslag

Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Med sine eksotiske oplevelser, fantastiske shopping, rige kulturliv og gastronomi i verdensklasse er Singapore perfekt til en storbyferie. Læg dertil det tropiske klima året rundt samt muligheden for at kombinere storbylivet med afslapning langs hvide tropestrande.

8 dage fra 9.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Pernille
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE
Bettina
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.


LÆS MERE
Margit
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.


LÆS MERE