Fuldend rejsen med et stop i Singapore

Flyver du med Singapore Airlines via Singapore til eksempelvis Australien, New Zealand eller Asien, er det oplagt at fuldende rejsen med et par dage i Singapore. Ikke blot bryder det flyveturen op. Det giver også mulighed for at opleve en af Asiens mest spændende og multikulturelle storbyer.  Her står topmoderne skyskrabere side om side med kinesiske templer, smukke moskeer og indiske markeder. Byen syder af liv fra morgen til aften, og der er altid et væld af spændende kulturoplevelser og seværdigheder at vælge imellem. For ikke at snakke om shopping og gastronomi i absolut verdensklasse. Så her er rigeligt med oplevelser til tre dage eller mere. Det er tilmed let. Ved ankomsten til Singapores lufthavn får du udleveret en pakke, der inkluderer:

  • 3 eller flere nætter på et godt, centralt beliggende hotel
  • Gratis kørsel med byens hop-on-hop-off busser
  • Gratis indgang ved mere end 15 af Singapores største attraktioner samt et væld af andre rabatter.

 

Singapore bugner af seværdigheder

Så er det bare at vælge, hvordan dagene i Singapore skal bruges. Få overblikket på en sejltur ad Singapores flod, besøg byens spændende etniske kvarterer, eller kast dig ud i labyrinten af gigantiske indkøbscentre og skyskrabere i stål og glas. En hel anden atmosfære hviler over det legendariske Raffles Hotel, hvor et væld af prominente gæster har nippet Gin Sling under loftfanerne i The Long Bar. Du kan også besøge byens berømte zoologiske have, nyde tropestrande og forlystelsesparker på øen Sentosa eller se det hele fra oven i pariserhjulet Singapore Flyer. Udsigten over Singapores skyline er også flot fra Esplanaden foran musikhuset Theaters on the Bay, og herfra er der  ikke langt til det innovative parkområde Gardens by the Bay, der blander moderne arkitektur med kunst og sjældne, tropiske planter.

Se meget mere om Singapores mange muligheder – klik her.

Singapore

Singapore for madelskere

Madelskere har rigtig meget at glæde sig til i Singapore. På byens utallige restauranter serveres lækkerier fra hele verden af meget høj kvalitet. Men gem også lidt appetit til Singapores berømte gadekøkkener, hvor byens etniske mangfoldighed for alvor får lov at udfolde sig i et væld af eksotiske retter.

Læs mere om Singapore for madelskere – klik her.

Shopping i Singapore

Singapore byder på fantastisk shopping. Fra store, glitrende shoppingcentre til små, lokale butikker i byens hyggelige etniske kvarterer. Udbuddet er enormt, og der er mange gode fund at gøre.

Læs mere om at shoppe i Singapore her – klik her. 

Singapore shopping

STB Lego

Oplev Singapores mange muligheder

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel