Find vej til rejseforedraget

Foredraget foregår på vores kontor i Valby på denne adresse: Kirsten Walthers Vej 9, 2500 Valby. Bemærk at indgangen til nummer 9 er på bagsiden af bygningen. Kig derfor efter nummer 7 langs Kirsten Walthers Vej og gå rundt om bygningen.

Du kan se kontorets beliggenhed her:

Sådan finder du MarcoPolo

Her ligger kontoret

Se kortet i Google Maps – klik her

Du kan se indgangen til kontoret på dette kort:

Sådan finder du indgangen til MarcoPolo

Sådan finder du indgangen til kontoret

Se kortet i Google Maps – klik her

Sådan finder du lokalet
Lige inden for glasdørene tager du den første dør til venstre. Denne fører op ad en trappe til foredragslokalet. Alternativt kan du gå gennem glasdøren til tnt arkitekterne skråt frem til venstre. Herfra kan du tage trappen op til MarcoPolo.

 

Parkring i området
Det er muligt at parkere mod betaling på parkeringspladsen ved indgangen. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at parkere i båsene markeret ‘MyPlanet’ eller båse markeret med gule streger, selvom du betaler i automaten. Gratis parkering kan findes langs med Kirsten Walthers Vej eller på sidevejene ud fra denne.

Der er også en begrænset mulighed for gratis parkering i forbindelse med foredrag, hvis man parkerer på P-pladserne til venstre for hovedindgangen (når man står med ansigtet mod hovedindgangen). Her skal man benytte den indendørs P-automat, som står når man kommer ind af hovedindgangen. Her indtaster du nummerplade på bilen samt e-mail eller mobilnummer. Derefter modtager du i løbet af få sekunder en mail eller sms om, at parkeringen er registreret. Det er super enkelt!

I forbindelse med foredrag står en repræsentant fra MarcoPolo og byder velkommen ved døren. De kan hjælpe med at registrere parkeringen.

Øvrige parkeringspladser betales via EasyPark Mobilparkering. Reglerne om parkering mod betaling er som følger:

Parkering nær MarcoPolo og MyPlanet

Parkering mod betaling ved kontoret

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til en spændende aften!

 

 

Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel