Rejser til Seychellerne

Hvor dagdrømme bliver til virkelighed

Seychellerne er som taget ud af en dagdrøm med hvide strande, slanke palmer og vidunderligt turkisblåt vand, der indbyder til afslapning på stranden. Læg dertil en række fantastiske hoteller, hvor afslapning og forkælelse går hånd i hånd med høj service og masser af tid til at nyde de skønne omgivelser. Du kan også hoppe i det klare, varme vand og snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller. Eller udforsk den eksotiske lokal kultur, der har rødder i både Europa, Asien og Afrika. Øernes rige historie ses også i det lokale køkken, hvor dugfriske fisk, frugter og grønsager tilberedes med inspiration fra så fjerne egne som Frankrig, Kina, Indien og det afrikanske kontinent. Et bedre sted at gøre dagdrømme til virkelighed findes næppe.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Et hotel er meget mere end blot et sted at sove

Snak Seychellerne med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplev Seychellerne med rejseleder

Stå til søs på en traditionel skonnert i otte dage og udforsk Seychellernes frodige tropeøer i en international gruppe med engelsktalende rejseleder. Undervejs besøger ud afsidesliggende øer, snorkler ved uberørte koralrev og kommer tæt på øgruppens rige dyreliv både over og under havoverfladen.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel