Seychellernes bedste luksus escape

Drømmer du om at lægge hverdagen bag dig og glemme alt om e-mails, planer og travlhed? Så er Denis Island på Seychellerne helt perfekt. Her er ingen internet, ingen mobildækning, ingen TV og ingen stress. I stedet får du et lækkert prisvindende luksusresort på en perfekt tropeø med kilometervis af hvide sandstrande, langt flere palmer end mennesker og farverige koralrev lige ud for kysten. Efter fem nætter på Denis Island går turen tilbage til hovedøen Mahé, hvor rejsen fuldendes med fem nætter på Carana Beach Hotel; et eksklusivt resort bestående af villaer spredt ud over en jungleklædte bjergside ned mod stranden i en smuk, lille bugt. Velkommen til paradis.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Et hotel er meget mere end blot et sted at bo

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du direkte med Emirates til Dubai, hvor du skifter fly og fortsætter til Seychellerne.

Ved ankomsten til Seychellernes hovedø Mahé står et lille fly klar til at flyve dig til den lille paradisø Denis Island. Flyveturen giver en god fornemmelse af, hvor afsidesliggende mange af Seychellernes småøer virkelig er. I alle retninger strækker det turkisblå hav sig mod horisonten, kun afbrudt af små grønne pletter. En af disse pletter er Denis Island, hvor flyet ligger an til landing efter omkring en halv times flyvning.
Der findes ikke mange steder i verden, hvor det er muligt at slippe helt væk fra det hele. Men Denis Island er et af disse steder. Her er hverken mobilsignal, tv eller internet. Uret får du heller ikke brug for. For de næste fem dage har du ingen planer overhovedet, udover at slappe af og nyde dette lille tropiske paradis.
Du kommer ikke til at mangle noget. Ved ankomsten indlogeres du i en af de 110 m2 store luksushytter, der ligger spredt ud i den tropiske vegetation. Hytterne har alt, hvad du kunne ønsker dig af bekvemmeligheder, og det tropiske design passer perfekt ind i omgivelserne. Så er det bare at slappe af og nyde det, indtil det er tid at sætte sig til rette til den første af mange vidunderlige romantiske middage, mens natten sænker sig over øen. Alle måltider er inkluderet, og du kan godt glæde dig.

Denis Island er den perfekte tropeø, og her er alle muligheder for at bade og slappe af på stranden. Men øen er også et vigtigt naturområde både over og under havoverfladen. De rige koralrev omkring Denis Island byder på superb snorkling blandt farverige tropefisk og koraler. To arter af havskildpadder lever her året rundt, og både suppeskildpadder og karetteskildpadder lægger æg på stranden. Derfor er en del af øen og det omkringliggende hav beskyttet naturområde. Også på land gør man en stor indsats for at beskytte naturen. Det har båret frugt, og i dag er øen hjem for både store landskildpadder og nogle af de mest sjældne fuglearter i denne del af verden. Som gæst på øen kan du frit vandre omkring og nyde naturen. Men det er også værd at gå en tur med en af øens rangere, der kan fortælle om dyrelivet.
Andre muligheder kunne være at sejle i kajak, prøve lykken med dybhavsfiskeri eller lade dig forkæle i resortets vanedannede spa-afdeling. Tiden er helt din egen, og øen er eksklusiv for resortets gæster.

Det er tid at tage afsked med Denis Island og flyve tilbage til hovedøen Mahé. Her står en chauffør klar til at køre dig til Carana Beach Hotel, der ligger nær øens nordspids. Resortet består af 40 eksklusive villaer spredt ud over en jungleklædt skråning. Udsigten over havet er forrygende, og beliggenheden ned til en smuk sandstrand indrammet af en fin lille bugt sikrer masser af ro og privatliv. Stilen er moderne, men med et kærligt øje til Seychellernes traditionelle arkitektur, og din villa byder naturligvis på moderne luksus såsom aircondition, Wi-Fi og minibar. Du har også en privat terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over havet. Hvis du ønsker det, er det muligt at opgradere til en villa med privat pool på terrassen.

Dagene er frie til at slappe af og nyde de lækre omgivelser i fulde drag. Om du foretrækker at solbade på den lækre strand eller nyde udsigten fra din private terrasse med en kølig drink, er helt op til dig. Snorkling er glimrende omkring Mahé, og rejser du i oktober og november kan du endda svømme med hvalhajer. Det er en uforglemmelig oplevelse af komme tæt på de fredsommelige kæmper, der kan blive lige så store som en bybus. I september søger havskildpadder mod Mahé for at lægge æg, og fra omkring januar og et par måneder frem myldrer kan du være heldig at se de små skildpaddeunger pible frem af sandet og søge tilbage mod havet.
Helt andre oplevelser venter væk fra kysten. Vandrestier snor sig gennem den tropiske vegetation i nationalpark Morne Seychelles, der også byder på smukke udsigter over øen og havet. Du kan lære meget mere om øens natur i den botaniske have, eller hvad med at suse mellem trætroppene i ziplines? Den lokale kultur opleves bedst i hovedbyen Victoria, hvis marked ofte er en eksotisk og farverig affære. Det samme kan siges om det smukke hindutempel Sri Navasakthi Vinayagar Temple, der er fuldstændig dækket af multifarvede statuer.

Nyd den sidste morgen i fulde drag, inden det er tid at køre mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte i Dubai fortsætter du til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Seychellerne t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Flyrejse fra Mahé til Denis Island t/r
 • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter i deluxe beach cottage på Denis Private Island inkl. helpension
 • 5 nætter i oceanview chalet på Carana Beach Hotel inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
7 jan 2018 - 3 feb 2018
11 jun 2018 - 13 jul 2018
ved 2 voksne
fra 38.795 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
4 feb 2018 - 10 jun 2018
14 jul 2018 - 31 okt 2018
fra 44.895 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Seychellerne

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Seychellerne

Vi kender de skønneste steder i Seychellerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel