Seychellerne – Mahé og Praslin

Kombiner to storslåede øer, Mahe og Praslin. På Seychellerne får du naturoplevelser, spændende lokale kultur og smukke strande på hovedøen Mahé med afslapning på den mindre tropeø Praslin. På Praslin bor du fem nætter på det charmerende Paradise Sun Hotel, der ligger mellem slanke palmer helt ned til stranden. Resortet har en dejlig tropisk stemning og er det perfekte sted at slappe af i vandkanten eller udforske øens tropiske natur. En kort sejltur fører dig tilbage til Mahé, hvor du indlogeres på det luksuriøse Kempinski Seychelles Resort. Resortet byder på et stort udvalg af faciliteter samt ikke mindst en perfekt beliggenhed ned til en flot tropestrand i den mere afslappede sydlige del af øen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du direkte med Emirates til Dubai, hvor du skifter fly og fortsætter til Seychellerne.

Ved ankomsten til Seychellernes hovedø Mahé bliver du budt velkommen i lufthavnen af en chauffør, der kører dig ned til færgelejet, hvor katamaranen til Praslin ligger for anker. Forude venter smuk sejltur på omkring en time, der giver dig de første indtryk af dette tropiske paradis. Fra båden kan du se Mahés jungleklædte bjerge forsvinde bag dig. Forude strækker det turkisblå vand strækker sig mod horisonten, og inden længe dukker Praslins hvide tropestrande op forude.
På Praslin indlogeres du på Paradise Sun Hotel. Et charmerende firestjernet resort med en perfekt beliggenhed ned til Praslins lange, hvide sandstrand. Resortet består af en stråtækt hovedbygning ved det indbydende poolområde og en række mindre to-etages bygninger spredt ud mellem slanke palmer og tropisk vegetation. Værelserne er velindrettede med højt til loftet og en skyggefuld terrasse. Myggenet over sengen og god brug af mørkt træ giver værelserne et tropisk præg, der kun bliver stærkere, når skydedørene åbnes så du kan nyde en flot udsigt over haven.

Fra dit værelse og poolområdet er der kun få skridt ned til den smukke, hvide strand, der indbyder til afslapning og solbadning med en kølig drink indenfor rækkevidde. Eller find en god plads i skyggen på den flotte strandbar, der ligger med en superb udsigt over havet. Får du lyst til en pause fra strandlivet, er det værd at udforske øens lille natureservat Vallée de Mai. Det er ikke stort. Men det til trods gror her hele seks endimiske palmearter. Deriblandt coco de mer, der på dansk er kendt som dobbeltkokosnødden. Et andet godt sted til en gåtur er Fond Ferdinand Nature Reserve, der byder på smukke udsigter over øen samt mulighed for at se nogle af de lokale fugle.

Der er tid til en sidste dukkert på stranden ved Praslin, inden turen går med katamaranen tilbage til Mahé. Her bliver du hentet ved færgelejet og kørt til et af øens mest imponerende resorts; det 5-stjernede Kempinski Seychelles Resort. Resortet ligger flot mellem havet og jungleklædte bjerge langs øens mindre besøgte sydkyst. Det er et stort sted med et væld af faciliteter. De flotte moderne værelser har naturligvis alle de bekvemmeligheder, man forventer at finde på hotel af denne standard. Og blandt resortets øvrige aktiviteter kan nævnes et imponerende poolområde, børneklub, fitness centre samt mulighed for at dyrke forskellige typer sport både til lands og til vands. Når sulten melder sig, byder hele fire spisesteder på gastronomi af høj klasse serveret i hyggelige og elegante omgivelser.

Dagene er frie til at slappe af og nyde de lækre omgivelser i fulde drag. Resortet ligger helt ned til en flot strand, og ud for kysten kan du snorkle og dykke blandt farvestrålende koralrev og tropefisk i alle tænkelige former og nuancer. Rejser du i oktober og november kan du endda svømme med hvalhajer. Det er en uforglemmelig oplevelse af komme tæt på de fredsommelige kæmper, der kan blive lige så store som en bybus. I september kommer havskildpadder op på stranden for at lægge æg flere steder på øen, og fra omkring januar og et par måneder frem myldrer de små skildpaddeunger tilbage mod havet i skæret fra månen.
Helt andre oplevelser venter væk fra kysten. Vandrestier snor sig gennem den tropiske vegetation i nationalpark Morne Seychelles, der også byder på smukke udsigter over øen og havet. Du kan lære meget mere om øens natur i den botaniske have, eller hvad med at suse mellem trætroppene i ziplines? Den lokale kultur opleves bedst i hovedbyen Victoria, hvis marked ofte er en farverig affære. Det samme kan siges om det smukke hindutempel Sri Navasakthi Vinayagar Temple, der er fuldstændig dækket af multifarvede statuer.

Nyd den sidste morgen i fulde drag, inden det er tid at tage afsked med Seychellerne. Når tid er, bliver du kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte i Dubai fortsætter du til Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Seychellerne t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport ml. lufthavn og hotel t/r
 • Transport med båd mellem Mahé og Praslin t/r
 • 5 nætter i superior værelse på Paradise Sun inkl. halvpension
 • 5 nætter på i Hillview værelse på Kempinski Seychelles Resort inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
9 jan 2018 - 10 feb 2018
6 maj 2018 - 14 jul 2018
1 sep 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
11 feb 2018 - 5 maj 2018
15 jul 2018 - 31 aug 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
fra 34.395 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Seychellerne

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Seychellerne

Vi kender de skønneste steder i Seychellerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel