Øhop Seychellerne

Oplev ikke blot én men to af Seychellernes vidunderlige tropeøer på denne rundrejse til Silhouette Island og Mahe Island. Begge steder kan du se frem til både afslapning og forkælelse på lækre Hilton-resorts, der byder på smukke omgivelser og fantastisk service. Tilmed ligger hotellerne helt ned til nogle af øernes bedste strande, så der er rig mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde de luksuriøse omgivelser.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du direkte med Emirates til Dubai, hvor du skifter fly og fortsætter til Seychellerne.

Ved ankomsten til Seychellernes hovedø Mahé bliver du budt velkommen i lufthavnen af en chauffør, der kører dig ned til den ventede båd. Forude venter en smuk 45 minutters sejltur til Silhouette Island, der giver dig de første indtryk af dette tropiske paradis. Fra båden kan du se det turkisblå vand strækker sig mod horisonten, og inden længe dukker Silhouette Islands hvide tropestrande op forude. Vel fremme bliver du indlogeres på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa for de kommende fem nætter. Hotellet ligger godt skjult i en stor tropisk have helt ned til en lang, hvid sandstrand. Dette er det perfekte sted at smide skoene og bare nyde de tropiske omgivelser, der fuldendes af slanke palmer, små laguneagtige søer og en vidunderlig fredsfyldt stemning.

Dagene er frie til at slappe af og lade dig forkæle. Resortet byder naturligvis på al den luksus, du forventer at finde på et 5-stjernet resort. Prøv eksempelvis den vanedannende spa-afdeling, og nyd romantiske middage på resortets store udvalg af restauranter, der lokker med lækkerier fra både Europa, Japan og det lokale køkken. Særlig stemningsfuld er restauranten Grann Kaz, der er indrettet i en historiske plantageejendom.
Det oplagt at bruge dagene på stranden eller ved poolen. Men området byder også på glimrende dykning og vandreture i de frodige landskaber. Øen er blandt andet hjem for store skildpadder, der kan blive op til 125 år gamle. Eller stå til søs og nyd udsigten over øens jungleklædte bjerge ved solnedgang over et glas champagne. Du kan også prøve lykken med fiskestangen, lære hemmelighederne bag det eksotiske lokale køkken på et kokkekursus eller udforske nærliggende øer såsom Praslin og La Digue.

Nyd den sidste morgen på Silhouette Island, inden båden fører dig tilbage over havet til Mahé. Her indlogeres du på Double Tree by Hilton Allamanda Resort & Spa, der ligger helt ned til vandet i en fredsfyldt lagune indrammet af lave jungleklædte bjerge. Her er du langt fra øens mere besøgte strande, og du føler næsten, at du har dette lille paradis helt for dig selv. Blandt de mange faciliteter på værelserne kan nævnes aircondition, espressomaskine, gratis Wi-Fi og meget mere. Resortet byder desuden på en glimrende restaurant, loungeområde, og en Spa-afdeling. Det hele fuldendes af den fantastiske beliggenhed og udsigten over havet.

Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig. Stranden indbyder til afslapning i vandkanten, og der er glimrende snorkling direkte fra stranden. Ønsker du at udforske mere af øen, kan hotellet arrangere ture til andre af øens strande. Nogle strande byder på en del faciliteter, mens andre er langt mere uberørte. Helt andre oplevelser venter i hovedbyen Victoria, hvis marked ofte er en farverig affære. Det samme kan siges om det smukke hindutempel Sri Navasakthi Vinayagar Temple, der er fuldstændig dækket af multifarvede statuer. Øens botaniske have er også et besøg værd, og vil du virkelig opleve Seychellernes tropiske natur, byder Morne Seychellois National Park på fantastiske vandreture og storslåede udsigter over øen og havet.

Der er tid til en sidste dukkert i havet, inden hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte i Dubai fortsættes direkte til Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Seychellerne t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Båd transfer mellem Mahe og Silhouette Island t/r
 • 5 nætter i garden villa på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa inkl. morgenmad
 • 5 nætter i deluxe værelse med havudsigt på Double Tree by Hilton Allamanda Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2018 - 25 mar 2018
5 apr 2018 - 14 jul 2018
ved 2 voksne
fra 25.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
26 mar 2018 - 4 apr 2018
15 jul 2018 - 31 okt 2018
fra 28.895 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Seychellerne

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Seychellerne

Vi kender de skønneste steder i Seychellerne og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel