Rejser til Det Indiske Ocean

Tropestrande, forkælelse og store naturoplevelser

Det er som oftest billeder af paradisiske småøer med hvide sandstrande, klart vand og høje slanke palmer, der toner frem på nethinden, når man tænker på Det Indiske Ocean. Øer som disse findes i rigt mål, og det bliver næppe meget bedre end Det Indiske Ocean, hvis du drømmer om forkælelse i luksuriøse omgivelser helt ned til nogle af verdens bedste strande.

Men lande som Mauritius og Seychellerne har meget mere at byde på. På Mauritius kan du eksempelvis udforske øernes tropiske regnskove til fods, eller tage dig et spil golf på de mange fantastiske golfbaner, der nyder godt af det perfekte klima. Besøg også hovedstaden Port Louis, der byder på gode butikker og interessante museer. Her vil du uden tvivl blive vel mødt af den venlige og imødekommende lokalbefolkning, der med rette er stolte af deres smukke ø.

Også Seychellerne har rigtig meget at byde på foruden sine strande og resorts i verdensklasse. Øens frodige nationalparker byder på glimrende vandreture og storslåede udsigter over øen og havet. Skildpadder lægger æg på stranden, og ud for kysten lokker farvestrålende koralrev med superb snorkling og dykning blandt koraler og fisk i alle tænkelige former og nuancer. Med den rigtige timing er det endda muligt at svømme med hvalhajer.

Og så gør det jo ikke noget, at du efter dagens sightseeing kan lade dig forkæle på fantastiske resorts, mens solen nærmer sig horisonten, og stjerne tændes i den varme tropenat.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Det Indiske Ocean med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel