Tropisk charme og Dubai

Kombinér eksotisk storbyferie i Dubai med intim og charmerende boutique stemning på Tropical Attitude ved Mauritius’ hvide paradisstrande. I Dubai kan du nyde udsigten fra verdens højeste bygning, udforske ørkenen i firehjulstrækker, og shoppe i Dubais mylder af butikker. På Mauritius venter afslapning og forkælelse på et charmerende og intimt boutique resort kun for voksne, der ligger med en fantastisk udsigt til Det Indiske Ocean. Du har mulighed for at tilkøbe all inclusive på resortet, og så det er bare at læne dig tilbage og nyde de eksotiske omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra København flyver du direkte med Emirates til Dubai. Her indlogeres du på et luksuriøst hotel i hjertet af storbyen, hvor du kan hvile ud oven på rejsen.

Dagene er frie til at udforske denne eksotiske storby, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er fuld af kontraster. Her står futuristiske skyskrabere side om side med millionvillaer på menneskeskabte øer, slanke minareter og arabisk arkitektur med traditionelle vindtårne. Enorme shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, mens der handles guld og krydderier i stor stil på de eksotiske markeder. På byens gourmetrestauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te.
Muligheder er der masser af i Dubai. Nyd udsigten over byen fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og besøg den smukke Jumeirah-moské. Shop løs i de mange shoppingcentre, og nyd high tea på det ultraluksuriøse Burj al Arab. Helt andre oplevelser venter i det traditionelle område Bastakia samt Dubai Creek, der bedst udforskes om bord på en traditionel dhow. Eller læg byen bag dig på en tur i firehjulstrækker, og udforsk ørkenklitterne, der strækker sig som et bølgende hav mod horisonten. Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig, og vi er naturligvis behjælpelige med booking af udflugter, hvis du ønsker det.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Fra Dubai fortsættes til Mauritius. Her står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig til charmerende og stemningsfulde Tropical Attitude, der ligger lige ned til den smukke bugt Trou d’Eau Douce Bay.
Dette intime boutiquehotel er det perfekte sted at komme væk fra det hele og ned i gear. Hotellet er kun for voksne, og de nyrenoverede værelser og fællesarealer i tropisk stil, indbyder til afslapning og forkælelse. Så er det bare at vælge, om du er til en kølig tropisk cocktail i baren, et dyp i poolen eller måske en gratis bådtur til idylliske Ile aux Cerfs.
Hver af de 58 komfortable værelser har havudsigt fra den private balkon eller terrasse, hvorfra du kan nyde de tropiske omgivelser. Værelserne er individuelt designede, og byder desuden på TV, sikkerhedsboks, minibar samt kaffe-faciliteter. Designet er tropisk med lyse farver, træmøbler og masser af lys.

Tropical attitude- seafront- mauritius

Tilbring en afslappet morgenmad i solen, og find det perfekte sted på hotellets smukke strand. Eller nyd en kølig drink i palmernes skygge med en god bog. Hvordan du vælger at bruge dagene på Mauritius er helt op til dig.
Blandt de mange faciliteter kan næves et indbydende poolområde og et fitnesscenter, der er åbent ud mod haven, så du kan træne i den friske luft til lyden af fugle-sang. Du kan også spille billard, eller besøge nogle af øens mange smukke golfbaner, der er designet af golf-legender som Bernhard Langer og Ernie Els. Flere eventyr venter til vands, hvor du kan tage på snorkleture eller sejlture til den nærliggende ø Ile aux Cerfs. Du kan også komme på sejlture i båd med glasbund, hvis du foretrækker at se korallerne uden at blive våd. Tilbage på land kan du gå en tur til den nærliggende fiskerlandsby eller forkæle dig selv med en behandling i hotellet vanedannende spa.
Når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. I hotellets hovedrestaurant fremtryller kokkene storslåede buffeter med smagsindtryk fra hele verden. Den ene dag kan det være asiatisk tema, og den næste dag europæisk eller afrikansk. Andre spændende muligheder er Taba-j, der er inspireret af den lokale gademad, eller Kot Nou, der byder på ægte mauritiansk cuisine, som en bedstemor ville lave det. Skulle du få lyst til at lære nogle af hemmelighederne bag det glimrende lokale køkken, er det værd at tilmelde sig hotellets populære kokkeskole.

Mauritius - Tropical Attitude

Du har hele dagen til at nyde de sidste solstråler, inden du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Mauritius - Tropical Attitude

Efter et flyskifte i Dubai ankommer du til København.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 nov 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for all inclusive på Mauritius
2.100 kr.
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 13.995 kr.
Tillæg for all inclusive på Mauritius
2.100 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for all inclusive på Mauritius
2.100 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Mauritius via Dubai t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel i Dubai t/r
 • 3 nætter på førsteklasseshotel i Dubai
 • Privat transport fra lufthavn til Tropical Attitude t/r
 • 7 nætter i “couple deluxe seaview” værelse på Tropical Attitude inkl. morgen- og aftensmad
 • Sejltur til Ile aux Cerfs fra Tropical Attitude
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere


All inclusive inkluderer yderligere:

 • Frokost og “tea time” på Taba
 • Udvalgte drikkevarer (vand, øl, sodavand, kaffe, te, bordvine og lokal spiritus)
 • Udvalg af drikkevarer i minibaren
 • Eftermiddagskaffe med lokale kager
 • Lokale snacks serveret med aften-drinks
 • Picnic-kurv til dagsudflugter
 • Mulighed for at nyde måltider på de andre Attitude hoteller (transport ikke inkluderet)
 • 20% rabat på 1 x “Mauritian massage” ml. kl. 09:00 og 14:00
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel