Tropisk badeferie på Hotel Le Victoria

Le Victoria et godt valg til både par og familier, der drømmer om badeferie i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en flot, hvid strand på Mauritius’ vestkyst mellem turistområdet Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Stemningen er afslappet omkring det flotte poolområde, og resortet byder på et væld af aktiviteter for både store og små.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

I flyver fra Danmark til Mauritius med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Mauritius bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste 7 nætter, det dejlige Le Victoria.
Le Victoria et godt valg til både par og familier, der drømmer om badeferie i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en flot, hvid strand på Mauritius’ vestkyst mellem turistområdet Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Stemningen er afslappet omkring det flotte poolområde, og resortet byder på et væld af aktiviteter for både store og små.

Den næste uge er fri til afslapning.
Det er svært ikke at tabe pusten, når I træder ind i den store, elegante lobby. Men faktisk er Le Victoria et meget afslappet sted. Her går dagene i et vidunderligt roligt tempo omkring det flotte poolområde omgivet af slanke palmer, hvorfra I nærmest kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand. Her er I aldrig langt fra en kølig drink, og det eneste I skal bekymre jer om er, hvilken af resortets tre restauranter, I vil spise på næste gang. Særlig hyggelig er Le Victoria i de varme tropeaftener, når lysene tændes i poolen og lyden af sagte bølgeskvulp fylder luften.
Med hele syv forskellige værelseskategorier at vælge imellem, er der noget for alle. Som udgangspunkt indlogeres I på superior-værelserne på første sal, der med sine 60 m2 har god plads til både soveværelse, loungeområde og naturligvis badeværelse. Blandt de mange faciliteter kan nævnes sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi, satellit-TV, badekar, aircondition, minibar og kaffefaciliteter. Værelset har desuden balkon med udsigt til den store tropiske have. To voksne og et barn kan fint være på et superior-værelse. Men rejser I flere sammen, er det værd at overveje de 120 m2 store familiesuiter, der byder på to soveværelser, to badeværelser, stue og udendørs område.
Hvordan I vælger at bruge dagene er helt op til jer. Foruden den dejlige strand og poolområdet, kan I holde formen ved lige i fitnesscenteret, dyrke yoga eller tage en tenniskamp på en af de tre baner. De 3 til 12-årige vil elske børneklubben, mens større børn og voksne kan spille beachvolley, bordtennis og udforske nærområdet på mountainbikes. Er det mere havet, der trækker, tilbyder resortet både vandski, vindsurfing, snorkling, dykning eller sejlture i kajak og båd med glasbund. Lyder alt dette for aktivt, er stranden og pool aldrig langt væk, og I tilbydes vanedannende behandlinger i spa-afdelingen til duften af mandler, lavendel og appelsin.

Dagen er kommet, hvor I skal vinke farvel til Le Victoria og Mauritius’ skønne sandstrande. Når tid er bliver I hentet på hotellet, og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark.

I ankommer til Danmark ovenpå en skøn tropisk badeferie på Mauritius.

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 60 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i superior værelse på 1. sal inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
9 jan 2018 - 30 apr 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018)
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.500 kr.
1 maj 2018 - 31 maj 2018
1 jul 2018 - 30 sep 2018
fra 14.995 kr.
2.500 kr.
1 jun 2018 - 30 jun 2018
fra 14.395 kr.
2.500 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
0
   
   

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail, chat med os eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel