Tropisk badeferie på Hotel Le Victoria

Le Victoria et godt valg til både par og familier, der drømmer om badeferie i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en flot, hvid strand på Mauritius’ vestkyst mellem turistområdet Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Stemningen er afslappet omkring det flotte poolområde, og resortet byder på et væld af aktiviteter for både store og små.
I får desuden også mulighed for at smage på den lokale streetfood på en guidet gåtur rundt i hovedstaden Port Louis mens en sejltur i katamaran til venter en af de andre dage.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver fra Danmark til Mauritius med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Mauritius bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste 7 nætter, det dejlige Le Victoria.
Le Victoria et godt valg til både par og familier, der drømmer om badeferie i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en flot, hvid strand på Mauritius’ vestkyst mellem turistområdet Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Stemningen er afslappet omkring det flotte poolområde, og resortet byder på et væld af aktiviteter for både store og små.

Mauritius - Le Victoria

Dagen er  fri til afslapning.
Det er svært ikke at tabe pusten, når I træder ind i den store, elegante lobby. Men faktisk er Le Victoria et meget afslappet sted. Her går dagene i et vidunderligt roligt tempo omkring det flotte poolområde omgivet af slanke palmer, hvorfra I nærmest kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand. Her er I aldrig langt fra en kølig drink, og det eneste I skal bekymre jer om er, hvilken af resortets tre restauranter, I vil spise på næste gang. Særlig hyggelig er Le Victoria i de varme tropeaftener, når lysene tændes i poolen og lyden af sagte bølgeskvulp fylder luften.
Med hele syv forskellige værelseskategorier at vælge imellem, er der noget for alle. Som udgangspunkt indlogeres I på superior-værelserne på første sal, der med sine 60 m2 har god plads til både soveværelse, loungeområde og naturligvis badeværelse. Blandt de mange faciliteter kan nævnes sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi, satellit-TV, badekar, aircondition, minibar og kaffefaciliteter. Værelset har desuden balkon med udsigt til den store tropiske have. To voksne og et barn kan fint være på et superior-værelse. Men rejser I flere sammen, er det værd at overveje de 120 m2 store familiesuiter, der byder på to soveværelser, to badeværelser, stue og udendørs område.

Mauritius - Le Victoria

Dagen byder på indtil flere smagsprøver af det spændende lokale køkken.
Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden af din lokale guide. Forude venter en spændende dag, hvor du dykker ned i mange forskellige aspekter af Mauritius’ lækre køkken. Gennem tiderne har mange forskellige kulturer sat deres præg på øen, og det ses tydeligt i det lokale køkken, der er inspireret af impulser fra både Asien, Mellemøsten og Europa. Første stop er hovedbyen Port Louise, som I udforsker til fods. Guiden fører dig ned ad små sidegader, hvor der sælges retter som dholl purris, majsbudding og chilli cakes. Der er naturligvis rig mulighed for at smage på herlighederne, mens du nyder den lokale stemning.
Fra centrum fortsættes til den lille by Midlands nær Curepipe, hvor du bydes indenfor hos en lokal familie. Fruen i huset, Marie, har forberedt en typisk lokal frokost, som hun deler med dig, mens hun fortæller om maden og livet på øen. Efter frokost tager du afsked med Marie og kører til den smukke plantageejendom Domaine les Aubineaux fra kolonitiden. Her besøger du den gamle plantage, inden eftermiddagsteen serveres i skønne omgivelser på verandaen. Fra Domaine les Aubineaux går turen tilbage til dit hotel.

Dagene er fri til afslapning. Hvordan I vælger at bruge dagene er helt op til jer. Foruden den dejlige strand og poolområdet, kan I holde formen ved lige i fitnesscenteret, dyrke yoga eller tage en tenniskamp på en af de tre baner. De 3 til 12-årige vil elske børneklubben, mens større børn og voksne kan spille beachvolley, bordtennis og udforske nærområdet på mountainbikes. Er det mere havet, der trækker, tilbyder resortet både vandski, vindsurfing, snorkling, dykning eller sejlture i kajak og båd med glasbund. Lyder alt dette for aktivt, er stranden og pool aldrig langt væk, og I tilbydes vanedannende behandlinger i spa-afdelingen til duften af mandler, lavendel og appelsin.

En fantastisk smuk sejltur venter forude, når du fra morgenstunden bliver hentet på hotellet og kørt til Grand Bay. Her ligger den moderne katamaran Cat Dancer klar til afgang. Snart kastes fortøjningerne og kursen sættes ud over det turkisblå hav. I løbet af dagen lægger skibet til ved blandt andet le Coin de Mire, l’Ile Plate, l’Ilot Gabriel, hvor der er god tid til at bade og nyde solen. Du stopper også på øen Ilot Gabriel, der byder på et særligt planteliv og en flot udsigt over havet, inden turen går tilbage mod hotellet igen ud på eftermiddagen.

Dagen er kommet, hvor I skal vinke farvel til Le Victoria og Mauritius’ skønne sandstrande. Når tid er bliver I hentet på hotellet, og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark.

Mauritius - Le Victoria

I ankommer til Danmark ovenpå en skøn tropisk badeferie på Mauritius.

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 60 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
9 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.700 kr.
Rejseperiode
1 maj 2019 - 28 jul 2019
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.700 kr.
Rejseperiode
29 jul 2019 - 15 aug 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.700 kr.
Rejseperiode
16 aug 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.700 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.700 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i superior værelse på 1. sal inkl. morgen- og aftensmad
 • Heldagstur til Port Louis m.m inkl. frokost
 • Heldags sejltur med katamaran til den blå lagune inkl. frokost
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel