Supertilbud på 5-stjernet luksus på Mauritius

Drømmer du om palmestrande, tropiske varmegrader og eksotiske omgivelser? Så har du lige nu muligheden for at opleve smukke Mauritius til en særlig god pris. Du bor fantastisk på det 5-stjernede Paradise Cove Boutique Hotel, der ligger gemt væk i en rolig bugt med turkisblåt vand og udsigt mod små tropeøer nær Mauritius’ nordspids. Hotellet kombinerer på elegant vis øens traditionelle arkitektur med moderne udsmykning, og det har gennem årene vundet adskillige priser. Deriblandt titlen som ’Indian Ocean’s Leading Boutique Hotel’. Paradise Cove Boutique Hotel er forbeholdt voksne, så dette er det perfekte sted at slappe af og komme helt ned i gear.

Dagene på Mauritius er helt dine egne. Om det betyder afslapning i palmernes skygge på stranden og ved poolen eller udflugter rundt om på øen, er helt op til dig. Glimrende snorkling venter i havet ud for Mauritius, og der er rig mulighed for vandreture i den frodige natur. Hovedbyen Port Louis er et godt sted at opleve øens særlige kultur, og glem endelig ikke Mauritius’ unikke køkken, der er en spændende fusion af Asien, Mellemøsten, Afrika og Europa.

Dette Mauritius tilbud gælder ved bestilling senest 28. februar 2019 og ved afrejse i perioden fra 7. januar til 30. april 2019.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Mauritius i det Indiske Ocean.

Efter et flyskifter ankommer du til Mauritius, hvor en chauffør står klar i lufthavnen til at køre dig dit til det 5-stjernede hjem for de næste 7 nætter. På Mauritius’ nordkyst finder du det smukke og afslappede Paradise Cove Boutique Hotel. Hotellet ligger gemt væk i en rolig bugt med turkisblåt vand og udsigt til de nærliggende øer. Hotellet er forbeholdt voksne, så dette er det perfekte sted for en gruppe venner, et kærestepar eller måske bryllupsrejsen. Hotellet kombinerer på elegant vis traditionel arkitektur fra Mauritius med moderne eksotisk udsmykning og har gennem årene vundet flere priser som for eksempel ’Indian Ocean’s Leading Boutique Hotel’.

Mauritius - Paradise Cove Boutique Hotel

Dagene på Paradise Cove er fri til afslapning. Paradise Cove Boutique Hotel har 67 værelser og suiter fordelt på fire kategorier, så der er mulighed for at vælge præcis, hvor luksuriøst du gerne vil bo. Alle værelser er af høj standard og har egen terrasse eller balkon med komfortable møbler.

Du finder flere forskellige restauranter på hotellet, så du kan se frem til at nyde alt lige fra asiatiske retter til lækre seafood-anretninger. Når det kommer til barer, er der også et bredt udvalg, så læg for eksempel vejen forbi vin-, cocktail- eller rom-baren inden middagen.

Nyd roen ved den smukke infinity-pool, hvorfra du har en enestående udsigt over den turkisblå lagune, som ligger nedenfor hotellet. Eller find en af de hyggelige love nests, som er private overdækkede terrasser med liggestole og uforstyrret udsigt til havet og de nærliggende øer. Hotellet tilbyder naturligvis også en spa med diverse behandlinger.
På hotellet er der desuden rig mulighed for at prøve kræfter med eksempelvis vandski, vindsurfing eller kitesurfing. Er du mere til aktiviteter på land, kan du deltage i en yoga-time eller tage et slag tennis.

Som prikken over i’et tilbyder hotellets personale personlig og smilende service, og gør hvad de kan for, at du får et uforglemmeligt ophold på Paradise Cove Boutique Hotel.

Mauritius - Paradise Cove Boutique Hotel

Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Du ankommmer til København efter en 5-stjernet badeferie på Mauritius.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
7 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
Nu fra 14.995 kr. før 16.495 kr.
Tillæg for deluxe premium værelse*
800 kr.

Dette Mauritius tilbud gælder ved bestilling senest 28. februar 2019 og ved afrejse i perioden fra 7. januar til 30. april 2019.

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Mauritius via Dubai t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til Paradise Cove Boutique Hotel t/r
 • 7 nætter i deluxe værelse på Paradise Cove Boutique Hotel inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere

* Ved opgradering til Deluxe Premium værelse inkluderer opholdet en flaske mousserende vin samt candle-light middag for to ved ankomsten.

Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel