Luksus på Trou aux Biches

Trou aux Biches Resort & Spa har alt, hvad der hører sig en ægte luksusbadeferie på Mauritius til. Beliggenheden helt ned til den flot sandstrand på øens nordvestkyst kunne ikke være bedre, og fra det imponerende lagunelignende poolområde har I en fantastisk udsigt over havet og den store tropiske have. Læg dertil seks restauranter, en vanedannende spa-afdeling, et væld af faciliteter og de flotte værelser. Med andre ord byder Trou aux Biches Resort & Spa på alt det, der gør Mautitius til en ægte dagdrøm. Rejsen byder desuden også på en smagsprøve på den lokale streetfood samt en skøn sejltur med katamaran til den blå lagune.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Mauritius.

Efter et flyskifte undervejse ankommer I til Mauritius, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres luksuriøse hjem, der vil danne rammen om den næste uges badeferie.
Som udgangspunkt indlogeres I i en Junior Suite, der med sine 63 m2 byder på masser af plads og privatliv. Suiten er holdt i lyse, naturlige farver, og byder foruden et soveværelse på et indbydende badeværelse, loungeområde og en privat terrasse. Her er alt, hvad man forventer af et 5-stjernet resort, og det hele fuldendes af de mørke træmøbler, der skaber den helt rigtige tropiske stemning. Ønsker I mere plads eller komfort tilbyder resortet også en række villaer ned til stranden, hvoraf nogle har privat pool.

Mauritius - Trou aux Biches

Dagen er fri til afslapning i de lækre omgivelser.
Trou aux Biches Resort & Spa ligger helt ned til stranden på Mauritius’ nordvestkyst, der er kendt for sine flotte solnedgange og for at have et af øens bedste klimaer. Stilen er næsten balinesisk med stråtækte, åbne bygninger placeret rundt i en 35 hektar stor tropisk have med høje slanke palmer og velduftende blomster. Her finder I også det store poolområde, hvorfra I kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand.

Mauritius - Trou aux Biches

Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden af din lokale guide. Forude venter en spændende dag, hvor du dykker ned i mange forskellige aspekter af Mauritius’ lækre køkken. Gennem tiderne har mange forskellige kulturer sat deres præg på øen, og det ses tydeligt i det lokale køkken, der er inspireret af impulser fra både Asien, Mellemøsten og Europa. Første stop er hovedbyen Port Louise, som I udforsker til fods. Guiden fører dig ned ad små sidegader, hvor der sælges retter som dholl purris, majsbudding og chilli cakes. Der er naturligvis rig mulighed for at smage på herlighederne, mens du nyder den lokale stemning.
Fra midtbyen fortsættes til den lille by Midlands nær Curepipe, hvor du bydes indenfor hos en lokal familie. Fruen i huset, Marie, har forberedt en typisk lokal frokost, som hun deler med dig, mens hun fortæller om maden og livet på øen. Efter frokost tager du afsked med Marie og kører til den smukke plantageejendom Domaine les Aubineaux fra kolonitiden. Her besøger du den gamle plantage, inden eftermiddagsteen serveres i skønne omgivelser på verandaen. Fra Domaine les Aubineaux går turen tilbage til dit hotel.

Mauritius

Dagene er fri til afslapning.
På resortet kan I vælge mellem et væld af faciliteter. Det store poolområde indbyder til afslapning i det vidunderlige klima, mens spa-afdelingen tilbyder vanedannende behandlinger af forskellig art. Lyder alt dette for afslappende, er der rig mulighed for at være aktiv på Trou aux Biches Resort & Spa. Foruden træningscenter byder resortet på tennisbaner, beachvolley, bordtennis og mountainbikes. I kan også prøve kræfter med vandski, vindsurfing, snorkling, dykning, kajak eller sejlture i en båd med glasbund for blot at nævne nogle få af de mange muligheder. Heldigvis er I i de bedste hænder, når sulten melder sig. Resortet huser nemlig hele seks forskellige restauranter med alt fra lokale specialiteter til italienske, thailandske og indiske favoritter. Så her er noget for enhver smag. I kan tilmed bo her med god samvittighed. For resortet gør rigtig meget for ikke at belaste miljøet.

Mauritius - Trou aux Biches

En fantastisk smuk sejltur venter forude, når du fra morgenstunden bliver hentet på hotellet og kørt til Grand Bay. Her ligger den moderne katamaran Cat Dancer klar til afgang. Snart kastes fortøjningerne og kursen sættes ud over det turkisblå hav. I løbet af dagen lægger skibet til ved blandt andet le Coin de Mire, l’Ile Plate, l’Ilot Gabriel, hvor der er god tid til at bade og nyde solen. Du stopper også på øen Ilot Gabriel, der byder på et særligt planteliv og en flot udsigt over havet, inden turen går tilbage mod hotellet igen ud på eftermiddagen.

Mauritius

I skal tage afsked med Trou aux Biches og Mauritius. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse kan begynde.

Mauritius - Trou aux Biches

I ankommer til Danmark efter dage omgivet af luksus på Mauritius.

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 60 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
21 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 31 maj 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jun 2019 - 28 jul 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i junior suite inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel