Luksus på Trou aux Biches

Trou aux Biches Resort & Spa har alt, hvad der hører sig en ægte luksusbadeferie på Mauritius til. Beliggenheden helt ned til den flot sandstrand på øens nordvestkyst kunne ikke være bedre, og fra det imponerende lagunelignende poolområde har I en fantastisk udsigt over havet og den store tropiske have. Læg dertil seks restauranter, en vanedannende spa-afdeling, et væld af faciliteter og de flotte værelser. Med andre ord byder Trou aux Biches Resort & Spa på alt det, der gør Mautitius til en ægte dagdrøm.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Mauritius.

Efter et flyskifte undervejse ankommer I til Mauritius, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres luksuriøse hjem, der vil danne rammen om den næste uges badeferie.
Som udgangspunkt indlogeres I i en Junior Suite, der med sine 63 m2 byder på masser af plads og privatliv. Suiten er holdt i lyse, naturlige farver, og byder foruden et soveværelse på et indbydende badeværelse, loungeområde og en privat terrasse. Her er alt, hvad man forventer af et 5-stjernet resort, og det hele fuldendes af de mørke træmøbler, der skaber den helt rigtige tropiske stemning. Ønsker I mere plads eller komfort tilbyder resortet også en række villaer ned til stranden, hvoraf nogle har privat pool.

Mauritius - Trou aux Biches

Dagene er fri til afslapning i de lækre omgivelser.
Trou aux Biches Resort & Spa ligger helt ned til stranden på Mauritius’ nordvestkyst, der er kendt for sine flotte solnedgange og for at have et af øens bedste klimaer. Stilen er næsten balinesisk med stråtækte, åbne bygninger placeret rundt i en 35 hektar stor tropisk have med høje slanke palmer og velduftende blomster. Her finder I også det store poolområde, hvorfra I kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand.
På resortet kan I vælge mellem et væld af faciliteter. Det store poolområde indbyder til afslapning i det vidunderlige klima, mens spa-afdelingen tilbyder vanedannende behandlinger af forskellig art. Lyder alt dette for afslappende, er der rig mulighed for at være aktiv på Trou aux Biches Resort & Spa. Foruden træningscenter byder resortet på tennisbaner, beachvolley, bordtennis og mountainbikes. I kan også prøve kræfter med vandski, vindsurfing, snorkling, dykning, kajak eller sejlture i en båd med glasbund for blot at nævne nogle få af de mange muligheder. Heldigvis er I i de bedste hænder, når sulten melder sig. Resortet huser nemlig hele seks forskellige restauranter med alt fra lokale specialiteter til italienske, thailandske og indiske favoritter. Så her er noget for enhver smag. I kan tilmed bo her med god samvittighed. For resortet gør rigtig meget for ikke at belaste miljøet.

Mauritius - Trou aux Biches

I skal tage afsked med Trou aux Biches og Mauritius. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse kan begynde.

Mauritius - Trou aux Biches

I ankommer til Danmark efter dage omgivet af luksus på Mauritius.

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 30 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 30 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
  • Lufthavnsskatter- og afgifter
  • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
  • 7 nætter i junior suite inkl. morgen- og aftensmad
  • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Visum, hvis påkrævet
  • Måltider udover de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
9 jan 2018 - 28 jan 2018
13 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 22.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
29 jan 2018 - 30 apr 2018
1 okt 2018 - 12 okt 2018
fra 20.395 kr.
Kontakt os for pris
1 maj 2018 - 30 sep 2018
fra 17.995 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel