Familieferie til Dubai og Zilwa Attitude

Kombiner storbyferie i Dubai med luksusbadeferie på tropiske Mauritius i Det Indiske Ocean. Dubai har noget for alle. Fra funklende skyskrabere til tidløse ørkenlandskaber, og fra gigantiske shoppingcentre til stemningsfulde basarer. Børnefamilier kan se frem til et væld af aktiviteter og forlystelser, der uden tvivl vil imponere både store og små. Efter to oplevelsesrige dage i Dubai fortsætter du til Mauritius, hvor der venter syv dages badeferie ved en af øens mange fantastiske tropestrande. Du bor på et lækkert førsteklasses resort helt ned til stranden. Her er masser af faciliteter både til lands og til vands, og hvis du får lyst til at udforske mere af øen, byder Mauritius både på vild natur og en spændende lokal kultur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du direkte til Dubai, hvor du indlogeres på et luksuriøst hotel i hjertet af storbyen for de kommende tre nætter. Her kan du hvile ud ovenpå rejsen, så du er klar til morgendagens oplevelser.

Dagene er frie til at udforske denne eksotiske storby, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er fuld af kontraster. Her står overdådige moskeer og traditionelle vindtårne side om side med fremtidsagtige skyskrabere og millionvillaer på menneskeskabte øer. Gigantiske shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, og i de eksotiske basarer faldbydes guld og krydderier side om side med alverdens andre fornødenheder. På byens restauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te.
Dubai bugner af oplevelser for store og små.
Du kan læse meget mere om de mange muligheder her.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Helt andre oplevelser venter forude, når du forlader Dubai og flyver ud over Det Indiske Ocean til Mauritus. Her indlogeres du på det lækre førsteklasses resort Zilwa Attitude, der ligger helt ned til en smuk tropestrand på øens nordkyst. ’Zilwa’ betyder ’øboer’ på det lokale sprog, og man gør meget for at være tro mod øens kulturelle rødder. Dette ses også i arkitekturen, hvor moderne design møder traditionelt håndværk udført i lokale materialer.
Rejser du med børn, er Family Delux-værelset et godt valg. Her er god plads og to separate soveværelser. Et til børnene og et til forældrene. Værelset byder desuden på moderne faciliteter såsom Wi-Fi, aircondition, et indbydende badeværelse og en privat terrasse eller balkon, hvor du kan nyde de tropiske omgivelser.

Mauritius - Zilwa Attitude

Med fire swimmingpools og en fantastisk strand lige ved hotellet er der alle muligheder for både afslapning og aktiviteter i vandkanten. Tag eksempelvis en tur i kajak eller snorkel ved nærliggende koralrev. Du kan også prøve kræfter med windsurfing, paddleboats, vandpolo og en masse andre aktiviteter i vandet. Mod et ekstra beløb, kan hotellet desuden arrangere dybhavsfiskeri, dykning eller sejlture i katamaran.
Også på land er der masser at tage sig til. Skal formens holdes ved lige, byder resortet både på fitnesscenter, beach volley, bordtennis, tennisbane og meget mere. Eller lej cykel og udforsk nærområdet i dit eget tempo. Skulle du få lyst til at udforske mere af øen, byder Mauritius på glimrende vandreture gennem tropisk regnskov samt spændende kulturoplevelser i hovedstaden Port Louis. Mulighederne er mange, og når sulten melder sig, har resortet hele syv restauranter med lækkerier fra hele verden at vælge imellem.
På Zilwa kan man desuden nyde godt af Attitude hotellernes helt specielle “otentik experiences” – et koncept specielt udviklet til at give et indtryk af den lokale kultur og få en mere autentisk oplevelse af øen. Disse inkludere bl.a. madlavningskurser, en speciel app der giver adgang til kør-selv ruter eller walking tours til områder af øen, som man normalt ikke ville opleve, hver eftermiddag serveres der lokal streetfood fra hotellets små outlets og en aften kan også tilbringes i selskab med en lokal familie, der er har tilberedt en lækker middag.

Mauritius - Zilwa Attitude

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går tilbage mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Mauritius - Zilwa Attitude

Efter et flyskifte i Dubai ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 13.395 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 14.595 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Mauritius via Dubai t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel i Dubai t/r
 • 3 nætter på førsteklasseshotel i Dubai
 • Privat transport fra lufthavn til Zilwa Attitude t/r
 • 7 nætter i deluxe familieværelse på Zilwa Attitude inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Mauritius

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel