70120303
Åben:

Polarekspeditioner med Quark Expeditions

Eventyr og eksotiske oplevelser i verdens fjerneste afkroge har altid været en del af MarcoPolos DNA. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi vores polarkrydstogter i samarbejder med Quark Expeditions, der i mere end 20 år har været blandt verdens førende udbydere af polarkrydstogter til klodens mest ufremkommelige egne.

De bedste eksperter

Om turen går langs Antarktis’ kyster, til Svalbard på udkig efter isbjørne eller med isbryder til Nordpolen, er du sikret den bedst tænkelige oplevelse med Quark. Dette skyldes ikke mindst de dygtige folk ombord på skibene. Det faglige niveau er utrolig højt, og alle brænder for at dele deres passion for polarområderne. Det gælder både ekspeditions-guiderne, der leder udflugterne, og skibenes polareksperter, der deler ud af deres enorme viden om alt fra fugle og opdagelsesrejsende til is. Det svinger fra tur til tur, hvilke eksperter der er ombord. Men det kan være alt fra ornitologer og glaciologer til polarforskere og tidligere medlemmer af sirius-patruljen.

Nordpolen - Grill på isen - Quark (Fotograf John Weller)

Grill på isen på Nordpolen

Mere tid i land

Hos Quark er naturoplevelserne altid i centrum, og derfor tilbringer man rigtig meget tid væk fra skibet. Det kan være på landgange, hvor du har god tid til at udforske naturen. Eller sejlture i gummibåde langs gletsjerkanter på udkig efter dyr. du kan også sejle i kajak mellem isbjergene eller sove i telt på isen. At der i gennemsnit er én guide per ni gæster er også en fordel mod de typiske cirka 12 gæster per guide, der er standard på polarekspeditioner.


Gode skibe

Quark tilbyder et bredt udbud af skibe. Fra nogle af verdens kraftigste isbrydere til komfortable ekspeditionsskibe, der er særligt udrustet til sejlads i polarfarvande. De er alle små med plads til under 200 passagerer og nogle endda betydeligt mindre. Dette sikrer en mere personlig stemning ombord på skibet og mere intense naturoplevelser under landgange, hvor du ikke skal dele oplevelsen med mange hundrede andre passagerer.


En mangfoldighed af muligheder

Quark Expeditions har erfaringen og skibene til at nå steder, der normalt er helt umulige at komme til. Derfor var Quark også de første til at tilbyde krydstogter gennem Nordvestpassagen. De var de første til at tilbyde sejlture hele vejen rundt om Antarktis. Det var dem, der bekræftede eksistensen af den nordligste kendte ynglekolonier af kejserpingviner ved Snow Hill i Weddell-havet, og det var Quark der først tilbød karbonneutrale krydstogter til Antarktis.

Antarktis_Gentoo pingviner_35959624

Pingviner på Antarktis

Passionen for at sende folk til selv de mest afsidesliggende polarområder er stadig drivkræften hos Quark, der blandt andet tilbyder sejlture til Nordpolen med verdens stærkeste isbryder. Du kan også besøge kejserpingvinerne ved Snow Hill med isbryder eller de store flokke af kongepingviner på South Georgia. Andre rejser fører langs Antarktis’ smukkes kyster, Østgrønlands afsidesliggende fjorde og det rige dyreliv på Svalbard. Du kan endda undgå sejlturen over Drake Passage mellem Sydamerika og Antarktis ved at vælge at flyve én eller begge veje.

Mulighederne er mange, og polaregnene er mere tilgængelige end nogensinde før. Men udover komforten har ikke meget ændret sig på Antarktis eller i Arktis, siden de legendariske opdagelsesrejsende Roald Amundsen, Fridtjof Nansen og Robert Scott kæmpede om hæder og ære ved at betræde de sidste hvide pletter på datidens verdenskort. Dette er stadig nogle af de vildeste og mest storslåede naturområder i verden.

Rajan

Rajan

Den rigtige rådgivning

En polarrejse er en stor beslutning. Heldigvis har vi en af Danmarks mest erfarne polarrejsende siddende klar til at hjælpe. Rajan Sakaria har besøgt Antarktisk ikke mindre end 13 gange. Han har kigget efter isbjørne på Svalbard, besøgte pingvinerne på South Georgia og sejlet i Østgrønlands fjorde. Han var også den første dansker, der kom sejlende til Nordpolen. Så han kan om nogen rådgive om rejser i disse fjerne egne.

Ring til Rajan på 70 12 03 03, eller send ham en mail

Læs mere om polarkrydstoger
Relaterede rejser

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

21 dage fra 105.600 kr.

LÆS MERE

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Oplev sjældent besøgte Østgrønland, hvor gigantiske isbjerge fylder fjordene, moskusokser græsser på den åbne tundra og nordlyset danser på nattehimlen.

10 dage fra 52.395 kr.

LÆS MERE

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Tag med på det ultimative krydstogt ved Antarktis og oplev det rige dyreliv på South Georgia og den britiske stemning på Falklandsøerne, inden I sejler langs Antarktis’ kyster helt ned til den sydlige polarcirkel.

27 dage fra 153.995 kr.

LÆS MERE

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Vinter på Svalbard er en enestående oplevelse. Nordlys og det spæde forårslys oplyser de isdækkede landskaber, der udforskes i hundeslæde og på snescooter. Chancerne for at se isbjørne er også gode.

5 dage fra 8.395 kr.

LÆS MERE

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

5 dage fra 8.995 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

13 dage fra 74.295 kr.

LÆS MERE

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

18 dage fra 115.995 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

15 dage fra 65.295 kr.

LÆS MERE

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

14 dage fra 220.500 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

15 dage fra 67.895 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Peter Schou
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE
Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE
Pernielle Heivert
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE