Zeavola, Koh Phi Phi

Koh Phi Phi er som taget ud af en dagdrøm med krystalklart vand, der roligt kærtegner en kridhvid sandstrand under en høj, blå himmel. I baggrunden vejer slanke kokospalmer døsigt i den milde tropebrise, og bag dem rejser et dramatisk jungledækket klippelandskab sig spektakulært og danner en beskyttende mur omkring dette lille tropeparadis. Koh Phi Phi er uden tvivl blandt Thailands smukkeste øer, og i den mindre besøgte nordlige ende af øen ligger Koh Phi Phis bedste og mest eksklusive resort; Zeavola.

Resortet består af store luksuriøse villaer spredt ud i den frodige tropiske natur. Stier af lækkert blødt sand snor sig rundt mellem villaerne, og helt naturligt smider man skoene og går barfodet rundt. Dette afspejler på glimrende vis den afslappede stemning på Zeavola. Her kommer man hurtigt ned i tempo, og inden længe begynder roen at brede sig i kroppen.

Resortet består af spredte, lave bygninger af mørkt træ, der falder godt i med omgivelserne. Faktisk så godt, at det er svært at få øje på resortet. Der er fire forskellige kategorier af villaer at vælge imellem. Fra de lækre suiter nær stranden til den store Pool Villa Suite højt oppe på en jungleklædt bjergside, der tilbyder pool og en forrygende 180 graders udsigt. Hver suite har en stor privat terrasse, og selv indenfor i soveværelset giver store glaspartier følelsen af at være ét med naturen. Blandt de mange faciliteter på værelset kan nævnes satellit-tv, aircondition, minibar, espressomaskine og alle de andre bekvemmeligheder, du forventer af et 5-stjernet strandhotel i Thailand.

Zeavola ligger helt ned til en af Koh Phi Phis bedste og mest rolige strande. Her kan du dase i komfortable liggestole og bade i Andamanerhavets lune, blågrønne vand dagen lang. Det eneste, du skal tage stilling til er, hvilken drink du vil prøve næste gang. Resortet byder desuden på et lille poolområde samt et bredt udvalg af spa-behandlinger. Naturligvis i skønne, rolige omgivelser.

Bliver det hele lidt for afslappet, byder Koh Phi Phis jungleklædte klippelandskaber på flere gode vandreture. Eller find maske og snorkel frem, og udforsk de farvestrålende koralrev under havoverfladen. Resortets personale hjælper gerne med at arrangere en sejltur til nærliggende koralrev, til øens lille by eller til naboøen Koh Phi Phi Leh med den berømte Maya Bay.

Efter dagens strabadser er det vidunderligt at sætte sig ved et bord på stranden, stikke tæerne ned i det kølige sand og studere det spændende menukort i skæret fra flakkende olielamper. Steak, grillet fisk, pasta og andre internationale retter er at finde på menukortet, så der er noget for enhver smag. Zeavola har også en mere formel restaurant lidt væk fra stranden, der har fokus på det thailandske køkken.

Zeavola er perfekt for alle, der drømmer om rendyrket afslapning i overdådige tropiske omgivelser. Her er det som om, tiden går i stå, og verden udenfor virker uendelig langt væk. På Zeavola har man tid til at nyde livet – og det er en luksus i sig selv.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Zeavola

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel