Villa Raphael i Búzios, Brasilien

Drømmer du om afslapning og brasiliansk strandliv i lidt rolige omgivelser er den lille strandby Búzios tre timers kørsel øst for Rio de Janeiro det perfekte valg. Her ligger det dejlige førsteklasses Villa Raphael Experience Hotel & Gastronomy helt ned til Ferradura-stranden. Hotellet er indrettet i to bygninger opført i kolonistil omgivet af en lund af kokospalmer. Børn under 15 år er ikke tilladt på hotellet, så her er masser af fred og ro til at slappe af og komme helt ned i gear.

Med blot 16 værelser er der tale om et lille sted. Størrelsen på værelserne varierer, men alle er de komfortabelt indrettet i lyse farver og med faciliteter såsom kabel-tv, minibar, aircondition, køleskab, gratis wi-fi og privat badeværelse. Nogle værelser har udsigt til stranden, mens andre har udsigt til haven. Kategorien Super Luxo har desuden privat balkon med havudsigt.

Den flotte strand og poolområdet med udsigt ud over bugten indbyder til afslapning i solen. Men hotellet byder også på en tennisbane samt mulighed for massage. Film vises i det lille filmrum komplet med popcorn og et glas vin, og hvis du ønsker at udforske mere af området, har hotellet en gratis shuttlebus.

Villa Raphael har desuden en hyggelig og afslappet restaurant med udsigt over stranden og bugten samt en bar med et godt udvalg af eksotiske cocktails og andre drinks.

Med andre ord er Villa Raphael det perfekte valg for alle, der ønsker at kombinere oplevelser i Rio de Janeiro med badeferie uden at skulle flyve til fjerne egne af Brasilien.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Búzios

Vi kender de skønneste steder i Búzios og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel