Villa Mansa Wine Hotel & Spa i Mendoza, Argentina

Villa Mansa er et hyggeligt 4-stjernet resort beliggende mellem vinmarker og oliventræer 14 kilometer fra Mendoza. Resortet består af en række lave bygninger rundt om en central have med pool, og flere steder på hotellet har du udsigt til Andesbjergene i det fjerne.

Unikke suiter
Værelserne er fordelt på tre forskellige kategorier, der alle er komfortabelt og lyst indrettet. Standard-værelserne byder blandt andet på TV, sikkerhedsboks, minibar og et indbydende privat badeværelse med badekar. Den perfekte temperatur sørger aircondition og centralvarme for, og med gratis wi-fi kan du let holde forbindelsen med omverdenen. Superior-værelserne er større, og her får du desuden udsigt mod bjergene, et større TV, Nespresso kaffemaskine og en vinsmagning. Men den mest unikke værelseskategori er uden tvivl Cuvée Suiterne i træ, der ligner store vintønder. Foruden den helt særlige stemning og indretningen indenfor, har suiterne udsigt mod bjergene og alle superior-værelsets faciliteter.

Mange faciliteter
Blandt hotellets mange fællesfaciliteter kan nævnes opvarmet udendørs pool, og i den flotte spa-afdeling kan du nyde jacuzzi, sauna og massage med en fantastisk udsigt over Andesbjergene. Du kan også få en introduktion til vinens verden af hotellets egen sommelier eller lære hemmelighederne bag det lokale køkken på et kokkekursus. Ønsker du at se mere af området, kan forskellige udflugter arrangeres. Eller lej en cykel og udforsk de omkringliggende vingårde på egen hånd.

Gastronomi
Efter dagens sightseeing kan du se frem til lækre middage i hotellets restaurant. Fokus er på det enkle og naturlige køkken baseret på lokale råvarer, som de kreative kokke forvandler til store smagsoplevelser. Det hele fuldendes med et stort udbud af vine fra hotellets vinkælder – der naturligvis også tæller hotellets egen malbec-høst.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel